reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka- ty już nie kombinuj tylko leć do apteki po test i wszystko bedzie jasne albo najlepiej od razu na bete skoro juz wszystkie czekamy na wyniki to poczekamy tez na Twoje ;). Ja sie tam dobrze nie znam na tych wykresach, ale twoj wyglada na wzorcowy ciazowy :tak:
Blair- &&&&& Oby było dobrze :)

reklama
ewelinka- mam dobre przeczucia:) i czekam na ten popołudniowy test:):-):-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a wy trzymajcie kciuki jade dzisiaj odebrac wyniki FT3 i FT4 i wtedy wszystko bedzie jasne co z moja tarczyca

Retyy Dziś jakiś Forumowy Dzień ( mam nadzieję dobrych) Wyników :-)
Monarti oczywiście za Twoje wyniki tez &&&
Ojj bedą nas dzis boleć te kciuki tyle trzymania ;)

Monarti trzymam &&&&&& ! Wyniki będą na pewno super ;-) nie widzę innej opcji ;*

Kraolina chciałabym by tak było ;-) dziś na betę jeszcze nie... obiecuję że jak jutro się temp utrzyma to wtedy pójdę bo jeżeli jest tak jak mówi gosia że miałam owu w 20 dni to na betę za szybciutko... i się tylko rozczaruje.

Czekam na pobranie krwi, boje się ;/ brzuch boli lekko jak na @

Nie dziękuje za kciuki żeby nie zapeszać ;)

&&&&& za Wasze badania :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair kciukasy zaciśnięte :tak:

My z młodym jednak zostaliśmy w domku. Dzwoniłam do przychodni i pielęgniarka powiedziała, że na bilans możemy przyjść od poniedziałku do piątku między 11:00 a 13:00, także luzik ;-) Dziś wolne i odpoczywamy, jutro młody jedzie do taty na weekend a ja mam na 13:30 do pracy. Także do południa w domku;-)
Która to mówiła, że testy odsprzeda?:-p Ja dopiero zacznę staranka od lipca, sierpnia pewnie.. I się zastanawiam od kiedy zacząć kwas foliowy łykać.. Chorobcia, niby w ciąży już przecież byłam a mi się pozapominało:-D WIem, że wcześnie zaczynałam łykać ale nie pamiętam dokładnie ile wcześniej :-) Jak dziewczyny radzicie? Miesiąc, dwa?

Blair brzuch z nerwów może boleć. Wszystko będzie ok zobaczysz ;-)

Agniesiak ja pisałam że oddam o ile teraz jestem w tej ciąży ;-) ja kwas foliowy biorę od czerwca 2013

witam dziewczyny :-)
Kraolina
, Jussastar trzymam mocno kciuki za II kreseczki :tak:
Agniesiak myślę że już możesz zacząć łykać kwas foliowy, na pewno nie zaszkodzi :-) ja już łykam (a starania będą od czerwca), ale tak naprawdę wiedziałam, że będę się szykować na ciążę to łykałam w tamtym roku bardzo długo, przestałam w okresie jakoś przed operacją, ale szybko zaczęłam ponownie ;-)

Witam

Agniesiak85 już możesz łykać kwas foliowy. Ja już łykam od roku.

ewelinka_shn cały czas trzymam kciuki za Ciebie

Blair życię Ci pozytywnej bety, skoro nic się nie dzieje to będzie ok.

Mychunia to wizyta już w następnym tygodniu. Będzie dobrze czuję to.

Ja jutro mam urlop i zaczynam weekend. W sobotę robimy urodzinki synka, bo w zeszłym tygodniu było dużo chorób w rodzinie, więc przełożyliśmy imprezkę. Jak to śpiewa mój synek "Będzie zabawa, będzie się działo..."

reklama
Dzięi dziewczyny :tak:
W takim razie jutro jak będę szła do pracy to wejdę do apteki i kupię kwas foliowy:-)
U nas już obiadek zrobiony:-D Mamy dziś rosołek a na drugie mój mały szkrab powiedział, że chce ziemniaczki pieczone z fasolką;) hihi:) Także się robi:-)

Do góry