reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Monarti super ze wyniki ok ;-)
Kocicowa_Mama
Zaciekawiona BB
dziewczyny, ja tak z innej beczki ;-) jaki wpływ na zajście w ciążę może mieć palenie papierosów; ja nie palę, ale niestety mój mąż pali (myślę że około paczki fajek dziennie); czy wpłynąć na niego, żeby ograniczył, bo przecież nie rzuci z dnia na dzień, czy na razie dać mu spokój :-) czy Wy/Wasi partnerzy palicie ???
wróciłam już, wyniki koło 20, jak stamtąd wyszłam to stres ze mnie zszedł
Ewelinka być może zobaczymy, co ma być to będzie
Agniesiak zacznij już łykać, mój gin mówił żeby zacząć już ok 3m-ce przed starankami, zaszkodzić nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Gochson boję się że to może być kolejna biochemiczna... temp zdecydowanie za niska na utrzymanie ciąży ;(
Monarti super że wyniki ok
Ewelinka być może zobaczymy, co ma być to będzie
Agniesiak zacznij już łykać, mój gin mówił żeby zacząć już ok 3m-ce przed starankami, zaszkodzić nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Gochson boję się że to może być kolejna biochemiczna... temp zdecydowanie za niska na utrzymanie ciąży ;(
Monarti super że wyniki ok
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Gochson, póki pamiętam. Pozdrowiłam dziewczyny i też masz pozdrowienia
Kocicowa_Mama
Zaciekawiona BB
Kraolina parę razy, niezależnie od planowanych starań ciążowych, miał w planie rzucenie; to na pewno będzie dobry pretekst ;-)
Kocicowa- oto co znalazlam w internecie: Negatywny wpływ palenia papierosów na różne parametry nasienia w tym na liczebność plemników, jakość chromatyny plemnikowej, czy morfologię plemników jest wykazywany przez liczne badania naukowe [SUP]3, 10, 11[/SUP]. Generalnie, badania te pokazują, że szczególnie negatywny wpływ ujawnia się u mężczyzn palących znaczące ilości np. paczkę dziennie lub więcej. Prawdopodobną przyczyną negatywnego wpływu palenia papierosów na plemniki jest nasilony stres oksydacyjny oraz niewystarczające aktywność enzymów antyoksydacyjnych w plazmie nasienia.
I tak mężczyźni maja w zyciu łatwiej wiec chociaz troche wyrzeczeń miec mogą ;p
I tak mężczyźni maja w zyciu łatwiej wiec chociaz troche wyrzeczeń miec mogą ;p
Kocicowa_Mama mój mąż pali, ja nie.
Blair ale skoro nic się nie dzieje, to nie musi oznaczać nic złego, może po prostu szybka wizyta i interwencja. Z drugiej strony nie możesz tak myśleć na starcie, że coś jest nie tak. Ja np. przy ciąży biochemicznej miałam plamienia.
Malusiolka dzięki za pozdrowienia.
Blair ale skoro nic się nie dzieje, to nie musi oznaczać nic złego, może po prostu szybka wizyta i interwencja. Z drugiej strony nie możesz tak myśleć na starcie, że coś jest nie tak. Ja np. przy ciąży biochemicznej miałam plamienia.
Malusiolka dzięki za pozdrowienia.
reklama