reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Pisałam do Was wiadomość i przy samym końcu mi usunęło wrr a więc raz jeszcze:

Hej Kochane ;-) ja niedawno co się obudziłam nie licząc pobudki na mierzenie tempki.

Kraolina i Jusasstar trzymam kciuki za wyniki &&& ;-)

Wątpliwości obyś szybko się zaraziła ;-) powodzenia! :-D

Blair wykres wygląda podobnie ale nie identycznie. Tak jak Iwo radzi idź na badanka i głowa do góry ;* jestem z Tobą!

Monarti, kasikz, Blair nie dziękuję Słońca ;-)
ale ja się naprawdę nie czuję na ciążę nic a nic... ta tempka tylko wariuje nie wiem czemu.... i jeżeli faktycznie udało się i jestem w ciąży to szukam wytłumaczenia dlaczego 14 dpo praktycznie nic nie wyszło.. proszę spójrzcie na mój wykres bo patrząc na temp to może ja owu miałam nie 13 dnia cyklu a 15 bądź 16 ? Jak myślicie?

Maluś Kochana ja samą siebie trzymam w niecierpliwości... już niedługo zwariuje.

reklama
Najwyraźniej było późniejsze zagnieżdżenie:) ja by nie wytrzymała i kupiła jeszcze jeden :p w aptece:p a dużo tych na allegro zamówiłas?

Starające się: 17 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @25.03
ana0808 - @28.03

Kraolina - @31.03 II kreseczki były i teraz czekamy na potwierdzenie przez betę
ewelina_shn - @01.04 bladzioch, czekamy na kolejny teścik

Kwiecień:

gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama

ewelinka_shn - albo owulka była 20dc bo to też możliwe, no i serduszko 2 dni przed by w zupełności starczyło,

Blair87 - beta jak najbardziej może wyjść, ale nie koniecznie jeszcze musi u mnie 9dpo było 0 a 11dpo bardzo blada kreska

Suselku, Gabis, Julia, a co z Wami?:) &&&&& za II kreseczki :*

Ewelinko, jeżeli jesteś w ciąży, to nawet popołudniu możesz próbować robić test jak dostaniesz testy z allegro :D &&&& :* Twój wykresik jest super i nie widzę żeby ciąży nie było.

Ewelinka tez coś czuje ze Ci tyle testów sie już nie przyda ;)

Jadę, trzymajcie kciuki, nie wiem czy lepiej za podwyższona bete czy za 0 ale żeby było dobrze, trzecie poronienie chyba by mnie zabiło...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Dziewczyny przed chwilą czytałam w necie że na wykresie można sprawdzić prawdopodobieństwo ciąży przez dwa czynniki... jednorazowy spadek w II fazie bądź też drugi skok temp....
i tak nie wiem czy nie przeobrażam ale patrząc na mój wykres to pierwszy wzrost można by było uznać za 16 dc a drugi za 21 dc??

Kochane jak się nie przydadzą to z chęcią oddam za darmoszkę ;p łącznie z Castagnusem i końcówką wieśka ;-)

Blair trzymam kciuki &&&&& mocno mocno ;*

Do góry