reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jussastar to będziemy się razem niecierpliwić do tej 14 :) Kciukasy za Twoje/nasze wyniki. Ja wysiedziec spokojnie nie mogę a głupia chcialam czekac do poniedziałku chyba bym osiwiała od tego stresu.
Zaraz ide do zoologicznego. Bo zamówiłam FURminator dla mojego króliczka i dla psów teściów. Mam nadzieję ze będą działac tak jak te z filmików FURMINATOR DEMONSTRATION - YouTube

reklama
witam :)

o jak miło było się wyspać :) dziś jadę do pracy dopiero po 16 bo będę siedziała do północy jakoś :) G dalej na zwolnieniu więc siedzimy w domku razem chociaż On i tak pracuje :/
Jestem załamana, temp dalej w dole :( myślałam że zacznie się już podnosić a on znowu w dół, powiedziałam dziś G, bo pytał co się dzieje bo jakaś smutna jestem, to powiedziałam że boję się powtórki z rozrywki. Wklejam wykres z drugiej ciąży, lekarz powiedział że owu była w 9dc, proszę spójrzcie czy wygląda podobnie ten obecny, bo już w małą paranoję popadam, bo przy takiej temp ewentualna ciąża nie ma szans się utrzymać :( cały czas liczę że owu przede mną...

Dziuneczka szkoda że znikasz z forum, ale rozumiem, życzę Ci żebyś do nas zajrzała w maju lub czerwcu i wkleiła piękne zdjęcie dwóch kreseczek:)

Ewelinka no wykres szaleje! mam nadzieję że te testy Ci przyjdą i potwierdzisz ciążę :D

Maluś i jak? @ dalej nie ma?

Wątpliwości tak, skalpel wygląda delikatnie ale n drugi dzień ledwo się ruszać można :p wtedy pomimo wszystko dobrze troszkę sie poruszać, pomimo zakwasów, dzieki temu zakwasy się zniwelują :)
gratulacje pracy :D

Kraolina &&&&&&

Mychunia jak samopoczucie? :)

wykres.jpg

Załączniki

• wykres.jpg
    wykres.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
blair no właśnie nie czuję nic nadzwyczajnego... gdyby nie wtedy beta w ogóle nie wiedziałabym, że jestem w ciąży... dobrze, że jeszcze 7 dni i będę wiedziała na czym stoję :-D

Blair - nie załamuj się tylko zrób betę. Jeśli w tym cyklu jest podobnie to już powinna wyjść. Jeśli będzie dodania to po progesteron trzeba iść.

reklama
Watpliwosci Kochana, ciesze się, że znalazłaś pracę z której będziesz się cieszyć :*

Blair, u mnie @ brak. Ale wczoraj brzuch mnie bolał i ju myślałam, że przylezie, albo jak rano się obudzę, ale tu nic. Zamiast z @ obudzić się, to obudziłam się z bólem najmniejszego palca u prawej ręki. Musiałam wczoraj gdzieś się uderzyć ;/ &&&&&& aby betka była ładna :)

Ewelinka, nie trzymaj nas w niecierpliwości ;)

Kraolina, Jussastar, za super wyniki &&&&& :*

Dziuneczka, zaglądaj do nas od czasu, do czasu i napisz co u Ciebie :*

Do góry