reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dziewczyny tak sobie właśnie patrze na ten kalkulator dni płodnych i się zastanawiam...dlaczego wpisując że np.chce dziewczynke to wychodzi żeby nie kochać się w płodne,tylko przed i nawet w owu nie?? (czy wtedy w ogóle jest możliwość zajścia) nie rozumiem... a chłopca tylko w owu?? ale jak już płeć obojętna to codziennie?

reklama
Ulenka bo plemniki z chromosomem żeńskim są wolniejsze ale silniejsze i mogą nawet kilka dni przeżyć. Stąd zalecenie przytulanek przed owulacją. Z kolei plemniki z chromosomem męskim są szybkie ale krótko żyjące - stąd przytulanki w dzień owulacji...

Suseł - właśnie tą też widziałam tą grę, ale mnie zniechęciło, że tylko po angielsku. Ale w sumie rozumieć to zrozumiem a i pewnie dużo mówić nie będą... bo to ćwiczenia w końcu. Dzięki za polecenie jej :)

Wiecie co... popłakałam się strasznie. Bo siedzieliśmy sobie na kanapie, a mój G zobaczył na FB, że jego brat zamieścił zdjęcie testu ciążowego jego żony...pozytywnego oczywiście. Z tego co wiem to już się nie starali o trzecie dziecko... no i nie wiem może to i prima aprillis, ale tak mnie to ruszyło... no łzy same pociekły. Chyba jestem złą osobą bo bardzo ciężko by mi było się cieszyć z tego. No wiecie, teraz wszyscy mówili, że to moja kolej i wiadomo teściowie czekają na wnuka.
I aż sobie tego nie chcę wyobrażać jak by było... ciężko by mi było podczas spotkań rodzinnych bo podczas gdy ja się staram... i tak bardzo tego chcę... ehhh
A powinnam się cieszyć z ich szczęścia...:sorry2:
Kurcze a jak się okaże, ze to prima aprilis to dla mnie żart słaby.

Jusastar u mnie dzis na fb co druga w ciazy albo sie rozstaje badz rozwodzi :/
kazdy z tych żartów jest dla mnie strasznie slaby i bardzo nie na miejscu. ludzie wcale nie myślą. .. jak mozna żartować z takich spraw?

jusastar nie jestes zla, staraczki niestety juz tak maja, a widze ze tez troche juz walczysz. w koncu i nam sie uda!

ewelinka no u mnie w zeszlym roku byly udawane sluby, ciaze itp.

no a co do mojego testowania to niestety negatyw. nie wiem kiedy teraz testowanie. w piatek ostatni raz biore duphaston wiec w sobote lub max niedziele powinnam dostac @, wiec moze poczekam.

Jussastar - ja też tak reagowałam, tym bardziej jak dowiadywałam się że komuś udało się tylko po jednym serduszkowaniu :zawstydzona/y:niby radośc była w środku bo fajnie że się udało ale patrzyłam na siebie jak na ułomka. Jak widac bezpodstawnie. Trzeba tylko cierpliwości, kóra niestety nie jest moją zaletą.

Susełku - wielka szkoda bo wykresik ładny

Matik - czemu się nie odzywasz?

Ewelinka - powtarzasz test?

Susel ja testuje najwczesniej w sobote, bo bralam zastrzyk wiec nie chce zeby mial wplyw na wynik poza tym poki co wykres nie zapowiada ciazy;( a ile bralas dupk ja dzis biore ostatni dzien - 10 dni potem w ciagu 4 dni dostaje@.
Ewelinko i jak?
Ulenka witaj . Ja mam 3.5 letnia corke. Staramy sie od roku

Ostatnia edycja:
reklama
witam Kochane; ** ale sobie pospalam :-)

suselku no srednie te zarty jak dla mnie ale dobrze ze dziś wszystko wraca do normy :-)

iwo i kasiu bie testuje dzis bo nie dotarły testy a po co kupować jak może dziś w końcu dojdą :-)

Monarti no wlasnie dziwi mnie ze temp w gorze a test nie pokazuje nic no bo miejsca na cien nie uznaje za kreske

Dziś piękna pogoda az dzień się dobrze zapowiada :-D

Do góry