reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Animated-Hello.gif moje Kochane dzisiaj jestem nie przytomna najchetniej wskoczylabym do wyra...trzeba sie przyzwyczaic do tego wstawania.Od 4.10 juz jestem na nogach:eek:

jołasia pytalas o pieska tak piesio juz zarezerwowany teraz skonczy szkolenie i 25 kwietnia mamy po niego jechac mamy czas na przygotowanie sie do przyjecia nowego domownika.

Malus Kochana wszystko w porzadku,zmeczenie troche daje sie we znaki ale co tam.A co u Ciebie jak tam Dziewczynki?
Motylku piekny suwaczek.Bardzo sie ciesze ze dobrze sie czujesz:tak:

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Hej Ja dopiero wstałam:zawstydzona/y: ale jak zobaczyłam która godzina tak wyskoczyłam z łóżka na równe nogi ! No i na bete nie zdażylam pojsc :-(bo tylko do 10 robia pobrania, za to zrobilam jeszcze jeden test i nic ta kreseczka nie zciemniala w dodatku bardzo dlugo wychodzila i teraz troche sie martwie. Z tą betą to chyba nie ma sensu zebym jutro szla bo nie mialabym kiedy powtorzyc ( w weekend nas nie ma w krk) wiec chyba musze czekac do poniedzialku. Jest 3 dzien po terminie @ chyba juz powinny byc wyrazne te krechy nie?

Motylku, ciesze się :*

Kraolina, nie ma znaczenia. Możesz mieć II grube kreski w dniu spodziewanej @, a możesz mieć II kreseczki po spodziewanej @ ale druga może być słabsza. U każdej inaczej pokazuje, więc się nie martw na zapas <przytul>:* Czekamy na Twoją betkę, którą w poniedziałek zrobisz. U mnie można robić w każdy dzień i o każdej godzinie i wyniki po 2h. Chyba, że Święta, to do 3h się czeka.

mychunia, szybko ten czas zleci :* Ty grudniowa, prawda?

Aschlee :* Dziękuję, że pytasz. U nas w porządku. Dziewczynki żeby nie zapeszać zdrowe. Wczoraj od 16-tej M był w domu, o szczęśliwe były :) Dzisiaj też przyjdzie, ale tylko na obiad i z powrotem do pracy, ale najważniejsze, że chociaż chwilę tatę zobaczą. A jak u Ciebie? Jak Twoja córeczka? :) Myślicie z mężem o starankach?

Aschlee będziesz mieć pieska? Rety super :-)Uwielbiam zwierzęta (zwłaszcza chomiki króliki i pieski) ale jak byliśmy mali brat miał alergie wiec trzeba bylo hodowac cos co mniej uczula np żaby, rybki, kraby, patyczaki, był też żółw.... Teraz w końcu mamy króliczka, a pieska będziemy miec dopiero jak będzie dom z ogrodem (marzenia:tak:)....A na jaką rasę się zdecydowaliście?

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było nawet was nie czytałam nie mam czasu ostatnio na siedzenie w domu. Kupiliśmy z mężem rolki i sobie jeździmy no i zaczął się sezon remontowy i ostro wzięliśmy się do pracy żeby już zamknąć ten rozdział.
Czekam na wyniki krwi niby mają być 10 kwietnia dopiero. Jutro idę do gina zrobić posiewy. Z badań zostanie nam jeszcze badanie nasienia z posiewami i odczyn IBT i to wszystko. Dalej się zobaczy co przyniosą wyniki. Miłego dnia dziewczyny. Pamiętam o was i trzymam kciuki:-)

Malus :* u nas tez w porzadku Maz caly czas pyta kiedy zaczniemy sie starac...Corcia tez ciagle pyta kiedy bedzie Dzidzius...ja na razie musze czekac na wizyte i zobaczymy co lekarka mi powie.Na szczescie do 9 juz nie bardzo dlugo;-)

Karolina my zdecydowalismy sie na owczarka niemieckiego dlugowlosego:tak: a w domu juz mamy jednego pieska takiego kundelka ale wyglada jak york:-D tylko bardzo cykor jest boi sie wlasnego cienia:sorry:

Maluś i bardzo dobrze :)

Motylku super że stres puścił :) teraz się tylko cieszyć :)

Aschlee o rany, jak Ty wcześnie wstajesz! dla mnie pobudka o 6:30 to męczarnia :p
zazdroszczę pieska, G jest uczulony i niestety nigdy nie będziemy mieć zwierzątka futrzastego

Kraolina zrób jutro betę i powtórz w pon, testy to o kant pupy potłuc... zrób jutro, to będziesz miła jasność, tak to będziesz się zastanawiać cały weekend

reklama
Blair w pracy juz musze byc na 5 i pracuje do 11:-D aczkolwiek nie wiem ile tak popracuje bo jak Corka do przedszkola pojdzie to nie bedzie mial jej kto zaprowadzic:sorry: zobaczymy moze sie to uda jakos dograc.Bardzo bym chciala:tak:

Jak chodzi o pieska to podobno yorki i shih-tzu nie uczulaja bo maja wlosy a nie futerko ale ile w tym prawdy to nie wiem

Ostatnia edycja:
Do góry