reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Animated-Hello.gif moje Kochane dzisiaj jestem nie przytomna najchetniej wskoczylabym do wyra...trzeba sie przyzwyczaic do tego wstawania.Od 4.10 juz jestem na nogach:eek:

jołasia pytalas o pieska tak piesio juz zarezerwowany teraz skonczy szkolenie i 25 kwietnia mamy po niego jechac mamy czas na przygotowanie sie do przyjecia nowego domownika.

Malus Kochana wszystko w porzadku,zmeczenie troche daje sie we znaki ale co tam.A co u Ciebie jak tam Dziewczynki?
Motylku piekny suwaczek.Bardzo sie ciesze ze dobrze sie czujesz:tak:

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hej Ja dopiero wstałam:zawstydzona/y: ale jak zobaczyłam która godzina tak wyskoczyłam z łóżka na równe nogi ! No i na bete nie zdażylam pojsc :-(bo tylko do 10 robia pobrania, za to zrobilam jeszcze jeden test i nic ta kreseczka nie zciemniala w dodatku bardzo dlugo wychodzila i teraz troche sie martwie. Z tą betą to chyba nie ma sensu zebym jutro szla bo nie mialabym kiedy powtorzyc ( w weekend nas nie ma w krk) wiec chyba musze czekac do poniedzialku. Jest 3 dzien po terminie @ chyba juz powinny byc wyrazne te krechy nie?

Motylku, ciesze się :*

Kraolina, nie ma znaczenia. Możesz mieć II grube kreski w dniu spodziewanej @, a możesz mieć II kreseczki po spodziewanej @ ale druga może być słabsza. U każdej inaczej pokazuje, więc się nie martw na zapas <przytul>:* Czekamy na Twoją betkę, którą w poniedziałek zrobisz. U mnie można robić w każdy dzień i o każdej godzinie i wyniki po 2h. Chyba, że Święta, to do 3h się czeka.

mychunia, szybko ten czas zleci :* Ty grudniowa, prawda?

Aschlee :* Dziękuję, że pytasz. U nas w porządku. Dziewczynki żeby nie zapeszać zdrowe. Wczoraj od 16-tej M był w domu, o szczęśliwe były :) Dzisiaj też przyjdzie, ale tylko na obiad i z powrotem do pracy, ale najważniejsze, że chociaż chwilę tatę zobaczą. A jak u Ciebie? Jak Twoja córeczka? :) Myślicie z mężem o starankach?

Aschlee będziesz mieć pieska? Rety super :-)Uwielbiam zwierzęta (zwłaszcza chomiki króliki i pieski) ale jak byliśmy mali brat miał alergie wiec trzeba bylo hodowac cos co mniej uczula np żaby, rybki, kraby, patyczaki, był też żółw.... Teraz w końcu mamy króliczka, a pieska będziemy miec dopiero jak będzie dom z ogrodem (marzenia:tak:)....A na jaką rasę się zdecydowaliście?

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było nawet was nie czytałam nie mam czasu ostatnio na siedzenie w domu. Kupiliśmy z mężem rolki i sobie jeździmy no i zaczął się sezon remontowy i ostro wzięliśmy się do pracy żeby już zamknąć ten rozdział.
Czekam na wyniki krwi niby mają być 10 kwietnia dopiero. Jutro idę do gina zrobić posiewy. Z badań zostanie nam jeszcze badanie nasienia z posiewami i odczyn IBT i to wszystko. Dalej się zobaczy co przyniosą wyniki. Miłego dnia dziewczyny. Pamiętam o was i trzymam kciuki:-)

Malus :* u nas tez w porzadku Maz caly czas pyta kiedy zaczniemy sie starac...Corcia tez ciagle pyta kiedy bedzie Dzidzius...ja na razie musze czekac na wizyte i zobaczymy co lekarka mi powie.Na szczescie do 9 juz nie bardzo dlugo;-)

Karolina my zdecydowalismy sie na owczarka niemieckiego dlugowlosego:tak: a w domu juz mamy jednego pieska takiego kundelka ale wyglada jak york:-D tylko bardzo cykor jest boi sie wlasnego cienia:sorry:

Maluś i bardzo dobrze :)

Motylku super że stres puścił :) teraz się tylko cieszyć :)

Aschlee o rany, jak Ty wcześnie wstajesz! dla mnie pobudka o 6:30 to męczarnia :p
zazdroszczę pieska, G jest uczulony i niestety nigdy nie będziemy mieć zwierzątka futrzastego

Kraolina zrób jutro betę i powtórz w pon, testy to o kant pupy potłuc... zrób jutro, to będziesz miła jasność, tak to będziesz się zastanawiać cały weekend

reklama
Blair w pracy juz musze byc na 5 i pracuje do 11:-D aczkolwiek nie wiem ile tak popracuje bo jak Corka do przedszkola pojdzie to nie bedzie mial jej kto zaprowadzic:sorry: zobaczymy moze sie to uda jakos dograc.Bardzo bym chciala:tak:

Jak chodzi o pieska to podobno yorki i shih-tzu nie uczulaja bo maja wlosy a nie futerko ale ile w tym prawdy to nie wiem

Ostatnia edycja:
Do góry