reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia widzę ,że też nie dawno dowiedziałaś się o maleństwie w brzuszku. Jak to było w Twoim przypadku,długo sie staraliście,kiedy sie dowiedziałaś?? a i jeszcze małe pytanko...widzę u Ciebie opis mikroporonienie..co to znaczy?

reklama
Gosiu nie wiem ile ma mm.. dowiem sie 15.04.. prenatalne mam zaplanowac na poczatek maja.. jest dobrze a tak sie bałam..
luteine mam jedynie brac 3x1 pod jezyk

ulenka staraliśmy się od lipca... potem było mikroporonienie czyli zaszłam w ciąże,ale jajeczko zamiast się zagnieździć opuściło od razu organizm.... myślałam, że to była normalna miesiączka :-( potem zaszłam w ciążę, ale poroniłam :-( a teraz zbliżał się termin miesiączki, a mnie strasznie bolały piersi, zrobiłam test i był bladzioch , więc poleciałam na betę i wynosiłaona 189,8 i to 3 dni przed terminem miesiączki :tak:

Motylku to fanie, ze tak w miarę dobrze się ułożyło. Możesz to przechodzić bez stresów. W ciąży zawsze mamy się stresują, ale mając już coś jasnego na pewno czujesz się lepiej.

Właśnie byłam na spacerze z moim czterołapnym niuńkiem. Biegał z noskiem przy ziemi jak jakieś ekstra groźny, postawny łowca. Weszliśmy do domu a przed wyjściem myłam naczynia i kilka garnków w pośpiechu zostawiam koło szafki i poleciałam z nim na spacer. Podchodzi do tych garnków, wącha a tu nagle jeden się przechylił. Tak uciekał ze strachu, że o mało nie przyfasolił o zamknięte drzwi od naszego pokoju :-D Na dworze gieroj a w domu psi synuś mamusi, na rączki się tulić, ocal mnie o pani wszechmogąca :-D

Aschle, jak dobrze pamiętam jakiś tam piesio zamówiony u was, Jak postępy?

Witam :* Mało co dzisiaj jestem, bo wczoraj miałam takie szczęście, że spadł mi ruter, do którego miałam podłączony modem Cyfrowego Polsatu i mi się modem rozwalił ;/ Dobrze, że mam jeszcze internet Orange w tablecie, ale mogłam przełożyć kartę do telefonu i używać go jako ruter i na laptopie używam przez WiFi. Tylko, że internet mi wolno chodzi i to mnie denerwuje.

Witam nowe osoby i życzę powodzenia w staraniach :)

Aschlee :*

Motylku, super wieści Kochana:* Teraz oficjalnie możesz dołączyć do nas na Ciąża Ze Staraczek 2013 :) Czekamy na Ciebie:*

U mnie jakby co na razie @ brak ;)

a skąd wiedziałaś,że to jednak nie @ tylko to mikroporonienie?? przepraszam,że tak wypytuje ,jeśli nie chcesz nie odpowiadaj,wiem że masz na szczęście weselsze tematy dzisiaj:-) i za to chwała :-)

ulenka zaraz po tej dziwnej miesiączce poszłam do lekarza, bo wystąpiła chyba 19 dni po poprzedniej i mi ginekolog powiedział, że to było mikroporonienie :-(

Malus tylko, że mnie przed okresem piersi bolały tydzień lub dwa przed a nigdy 3 dni :-D

reklama
mychunia rozumiem teraz...
weszłam na Twojego bloga i widzę,że lubisz pichcić w kuchni:-) to także moje hobby:-D więc będziemy mogły wymieniać się pysznymi przepisami;-)

Do góry