reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia widzę ,że też nie dawno dowiedziałaś się o maleństwie w brzuszku. Jak to było w Twoim przypadku,długo sie staraliście,kiedy sie dowiedziałaś?? a i jeszcze małe pytanko...widzę u Ciebie opis mikroporonienie..co to znaczy?

reklama
Gosiu nie wiem ile ma mm.. dowiem sie 15.04.. prenatalne mam zaplanowac na poczatek maja.. jest dobrze a tak sie bałam..
luteine mam jedynie brac 3x1 pod jezyk

ulenka staraliśmy się od lipca... potem było mikroporonienie czyli zaszłam w ciąże,ale jajeczko zamiast się zagnieździć opuściło od razu organizm.... myślałam, że to była normalna miesiączka :-( potem zaszłam w ciążę, ale poroniłam :-( a teraz zbliżał się termin miesiączki, a mnie strasznie bolały piersi, zrobiłam test i był bladzioch , więc poleciałam na betę i wynosiłaona 189,8 i to 3 dni przed terminem miesiączki :tak:

Motylku to fanie, ze tak w miarę dobrze się ułożyło. Możesz to przechodzić bez stresów. W ciąży zawsze mamy się stresują, ale mając już coś jasnego na pewno czujesz się lepiej.

Właśnie byłam na spacerze z moim czterołapnym niuńkiem. Biegał z noskiem przy ziemi jak jakieś ekstra groźny, postawny łowca. Weszliśmy do domu a przed wyjściem myłam naczynia i kilka garnków w pośpiechu zostawiam koło szafki i poleciałam z nim na spacer. Podchodzi do tych garnków, wącha a tu nagle jeden się przechylił. Tak uciekał ze strachu, że o mało nie przyfasolił o zamknięte drzwi od naszego pokoju :-D Na dworze gieroj a w domu psi synuś mamusi, na rączki się tulić, ocal mnie o pani wszechmogąca :-D

Aschle, jak dobrze pamiętam jakiś tam piesio zamówiony u was, Jak postępy?

Witam :* Mało co dzisiaj jestem, bo wczoraj miałam takie szczęście, że spadł mi ruter, do którego miałam podłączony modem Cyfrowego Polsatu i mi się modem rozwalił ;/ Dobrze, że mam jeszcze internet Orange w tablecie, ale mogłam przełożyć kartę do telefonu i używać go jako ruter i na laptopie używam przez WiFi. Tylko, że internet mi wolno chodzi i to mnie denerwuje.

Witam nowe osoby i życzę powodzenia w staraniach :)

Aschlee :*

Motylku, super wieści Kochana:* Teraz oficjalnie możesz dołączyć do nas na Ciąża Ze Staraczek 2013 :) Czekamy na Ciebie:*

U mnie jakby co na razie @ brak ;)

a skąd wiedziałaś,że to jednak nie @ tylko to mikroporonienie?? przepraszam,że tak wypytuje ,jeśli nie chcesz nie odpowiadaj,wiem że masz na szczęście weselsze tematy dzisiaj:-) i za to chwała :-)

ulenka zaraz po tej dziwnej miesiączce poszłam do lekarza, bo wystąpiła chyba 19 dni po poprzedniej i mi ginekolog powiedział, że to było mikroporonienie :-(

Malus tylko, że mnie przed okresem piersi bolały tydzień lub dwa przed a nigdy 3 dni :-D

reklama
mychunia rozumiem teraz...
weszłam na Twojego bloga i widzę,że lubisz pichcić w kuchni:-) to także moje hobby:-D więc będziemy mogły wymieniać się pysznymi przepisami;-)

Do góry