reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mychunia <przytul> Kochana, nie smuć się:* Teraz powinnaś się cieszyć. Wiadomo będziesz myśleć o swoim Aniołku, ale musisz też żyć dalej.
[*] Dla Twoich Aniołków:* Piękny masz suwaczk Jeżeli chodzi o ból piersi, to mnie nigdy przed @ nie bolały, a teraz bolą. Może po ciąży coś się zmieniło.
Motylku, Twój suwaczek też jest piękny :* Niedawno napisałaś nam o II kreseczkach/o becie, a tu już 7 tydzień
[*] Dla Twoich Aniołków:* Piękny masz suwaczk Jeżeli chodzi o ból piersi, to mnie nigdy przed @ nie bolały, a teraz bolą. Może po ciąży coś się zmieniło.
Motylku, Twój suwaczek też jest piękny :* Niedawno napisałaś nam o II kreseczkach/o becie, a tu już 7 tydzień
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Malus a może umów się do lekarza zeby sprawdził co się dzieje i może dal cos na wywołanie @?
jussastar ja mam ta ponizej i goraco polecam. jest naprawde ekstra, tak jak pisalam jest w niej wszystko od zabaw i cwiczen na rozgrzewke, przez aerobik i cwiczenia silowe az po cwiczenia taneczne. dla kazdego cos sie znajdzie. no i mozna ustawic program pod siebie wiec ogolnie super. poza tym to zycze cierpliwosci w tym trudnym etapie cyklu, ja juz nie moge wytrzymac powoli ;-) ale mnie zdzwilas tym weselnym bocianem! to napewno znak!
Anik27 gratuluje drugiej kreski! oby ciemniala!
ewelinka Ty to masz taki wykres ze ja to jestem pewna jak on sie zakonczy no i do tego ten bladzioch! ale jeszcze nie gratuluje, poczekam na wyrazne kreseczki
Kraolina GRATULACJE!!!
widze dobre fluidy sa na forum to czas testowac! jutro bede sikac, wiec trzymajcie kciuki! :-) co prawda dopiero 11dpo wiec moze nie wyjsc, no ale moze akurat...
AsiaSzw fajnie ze macie plan dzialania, ale oby bylo tak jak z innymi staraczkami, ze HSG nie bedzie potrzebne ;-) a co do wizyt to rozumiem w pelni. mialam ich pelno, ale teraz w ogole przez 2 miesiace prawie i najpierw dobrze bylo odpoczac od lekarzy ale teraz czuje ze czas znow dzialac i sie do nich wybrac.
kasikz nasz cykle sa na tym samym etapie. kiedy testujesz?
ulenka to forum tylko nakreca, wiec nie wiem czy wam sie uda starac na spokojnie ;-) powodzenia! moje starania dlugie i dosc smutne, jak w suwaczku, ale walczymy dalej!
motylek!! gratuluje!! cudowne wiesci!!
Magda to roznie jest po odstawieniu, niektorym wraca od razu. ja mialam dwa cykle jakby normalne, ale trzeci kompletnie zwariowal i trwal strasznie dlugo, to chyba byl ten moment kiedy organizm sie przestawial na normalne cykle. powodzenia!
Anik27 gratuluje drugiej kreski! oby ciemniala!
ewelinka Ty to masz taki wykres ze ja to jestem pewna jak on sie zakonczy no i do tego ten bladzioch! ale jeszcze nie gratuluje, poczekam na wyrazne kreseczki
Kraolina GRATULACJE!!!
widze dobre fluidy sa na forum to czas testowac! jutro bede sikac, wiec trzymajcie kciuki! :-) co prawda dopiero 11dpo wiec moze nie wyjsc, no ale moze akurat...
AsiaSzw fajnie ze macie plan dzialania, ale oby bylo tak jak z innymi staraczkami, ze HSG nie bedzie potrzebne ;-) a co do wizyt to rozumiem w pelni. mialam ich pelno, ale teraz w ogole przez 2 miesiace prawie i najpierw dobrze bylo odpoczac od lekarzy ale teraz czuje ze czas znow dzialac i sie do nich wybrac.
kasikz nasz cykle sa na tym samym etapie. kiedy testujesz?
ulenka to forum tylko nakreca, wiec nie wiem czy wam sie uda starac na spokojnie ;-) powodzenia! moje starania dlugie i dosc smutne, jak w suwaczku, ale walczymy dalej!
motylek!! gratuluje!! cudowne wiesci!!
Magda to roznie jest po odstawieniu, niektorym wraca od razu. ja mialam dwa cykle jakby normalne, ale trzeci kompletnie zwariowal i trwal strasznie dlugo, to chyba byl ten moment kiedy organizm sie przestawial na normalne cykle. powodzenia!
Załączniki
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ewelino, poczekam jeszcze Na razie mam czas. &&&&&& za II kreseczki i to bardzo ciemne :*
Uciekam. Dobranoc :*
Uciekam. Dobranoc :*
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Suselku to nawet nie byl cien tylko miejsce na cien trzymam za Ciebie kciuki :*
Malus no ale jak tak dlugo czekasz to też nie dobrze
Malus no ale jak tak dlugo czekasz to też nie dobrze
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Motylku - super wieści. Zapraszam również na wątek ciężarówkowy
Ulenka- witaj! Rozgosc się. U mnie 5 cykl był tym szczęśliwym.
Owocnej nocki staraczki!
witaj,witaj:-) no mam nadzieję,że będzie owocna bo od dziś mam płodne:-) czekam tylko na mężusia (o 22ej kończy pracę)
a Tobie gratuluję
Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ulenko to szalej u mnie niestety nie ma szans bo Adas na 4 do pracy :/