reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia <przytul> Kochana, nie smuć się:* Teraz powinnaś się cieszyć. Wiadomo będziesz myśleć o swoim Aniołku, ale musisz też żyć dalej.
[*] Dla Twoich Aniołków:* Piękny masz suwaczk :) Jeżeli chodzi o ból piersi, to mnie nigdy przed @ nie bolały, a teraz bolą. Może po ciąży coś się zmieniło.

Motylku, Twój suwaczek też jest piękny :* Niedawno napisałaś nam o II kreseczkach/o becie, a tu już 7 tydzień :)

jussastar ja mam ta ponizej i goraco polecam. jest naprawde ekstra, tak jak pisalam jest w niej wszystko od zabaw i cwiczen na rozgrzewke, przez aerobik i cwiczenia silowe az po cwiczenia taneczne. dla kazdego cos sie znajdzie. no i mozna ustawic program pod siebie wiec ogolnie super. poza tym to zycze cierpliwosci w tym trudnym etapie cyklu, ja juz nie moge wytrzymac powoli ;-) ale mnie zdzwilas tym weselnym bocianem! to napewno znak!
Your-Shape-Fitness-Evolved-2012-610x800.jpg

Anik27 gratuluje drugiej kreski! oby ciemniala!

ewelinka Ty to masz taki wykres ze ja to jestem pewna jak on sie zakonczy no i do tego ten bladzioch! ale jeszcze nie gratuluje, poczekam na wyrazne kreseczki :tak:

Kraolina GRATULACJE!!!

widze dobre fluidy sa na forum to czas testowac! jutro bede sikac, wiec trzymajcie kciuki! :-) co prawda dopiero 11dpo wiec moze nie wyjsc, no ale moze akurat...

AsiaSzw fajnie ze macie plan dzialania, ale oby bylo tak jak z innymi staraczkami, ze HSG nie bedzie potrzebne ;-) a co do wizyt to rozumiem w pelni. mialam ich pelno, ale teraz w ogole przez 2 miesiace prawie i najpierw dobrze bylo odpoczac od lekarzy ale teraz czuje ze czas znow dzialac i sie do nich wybrac.

kasikz nasz cykle sa na tym samym etapie. kiedy testujesz?

ulenka to forum tylko nakreca, wiec nie wiem czy wam sie uda starac na spokojnie ;-) powodzenia! moje starania dlugie i dosc smutne, jak w suwaczku, ale walczymy dalej!

motylek!! gratuluje!! cudowne wiesci!!

Magda to roznie jest po odstawieniu, niektorym wraca od razu. ja mialam dwa cykle jakby normalne, ale trzeci kompletnie zwariowal i trwal strasznie dlugo, to chyba byl ten moment kiedy organizm sie przestawial na normalne cykle. powodzenia!

Załączniki

• Your-Shape-Fitness-Evolved-2012-610x800.jpg
    Your-Shape-Fitness-Evolved-2012-610x800.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 34
Maluś ciekawy ten twój przypadek ;) długo już się spóźnia @? Pewnie pisałaś ale przeoczyłam, przepraszam. Możesz mi napisać jak wyglądały twoje cykle po poronieniu?

Motylku - super wieści. Zapraszam również na wątek ciężarówkowy :)

Ulenka- witaj! Rozgosc się. U mnie 5 cykl był tym szczęśliwym.

Owocnej nocki staraczki!

Motylku - super wieści. Zapraszam również na wątek ciężarówkowy :)

Ulenka- witaj! Rozgosc się. U mnie 5 cykl był tym szczęśliwym.

Owocnej nocki staraczki!

witaj,witaj:-) no mam nadzieję,że będzie owocna bo od dziś mam płodne:-) czekam tylko na mężusia (o 22ej kończy pracę) :-D:-D:-D:-D
a Tobie gratuluję:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry