reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

dziewczyny tak sobie właśnie patrze na ten kalkulator dni płodnych i się zastanawiam...dlaczego wpisując że np.chce dziewczynke to wychodzi żeby nie kochać się w płodne,tylko przed i nawet w owu nie?? (czy wtedy w ogóle jest możliwość zajścia) nie rozumiem... a chłopca tylko w owu?? ale jak już płeć obojętna to codziennie?

reklama
Ulenka bo plemniki z chromosomem żeńskim są wolniejsze ale silniejsze i mogą nawet kilka dni przeżyć. Stąd zalecenie przytulanek przed owulacją. Z kolei plemniki z chromosomem męskim są szybkie ale krótko żyjące - stąd przytulanki w dzień owulacji...

Suseł - właśnie tą też widziałam tą grę, ale mnie zniechęciło, że tylko po angielsku. Ale w sumie rozumieć to zrozumiem a i pewnie dużo mówić nie będą... bo to ćwiczenia w końcu. Dzięki za polecenie jej :)

Wiecie co... popłakałam się strasznie. Bo siedzieliśmy sobie na kanapie, a mój G zobaczył na FB, że jego brat zamieścił zdjęcie testu ciążowego jego żony...pozytywnego oczywiście. Z tego co wiem to już się nie starali o trzecie dziecko... no i nie wiem może to i prima aprillis, ale tak mnie to ruszyło... no łzy same pociekły. Chyba jestem złą osobą bo bardzo ciężko by mi było się cieszyć z tego. No wiecie, teraz wszyscy mówili, że to moja kolej i wiadomo teściowie czekają na wnuka.
I aż sobie tego nie chcę wyobrażać jak by było... ciężko by mi było podczas spotkań rodzinnych bo podczas gdy ja się staram... i tak bardzo tego chcę... ehhh
A powinnam się cieszyć z ich szczęścia...:sorry2:
Kurcze a jak się okaże, ze to prima aprilis to dla mnie żart słaby.

Jusastar u mnie dzis na fb co druga w ciazy albo sie rozstaje badz rozwodzi :/
kazdy z tych żartów jest dla mnie strasznie slaby i bardzo nie na miejscu. ludzie wcale nie myślą. .. jak mozna żartować z takich spraw?

jusastar nie jestes zla, staraczki niestety juz tak maja, a widze ze tez troche juz walczysz. w koncu i nam sie uda!

ewelinka no u mnie w zeszlym roku byly udawane sluby, ciaze itp.

no a co do mojego testowania to niestety negatyw. nie wiem kiedy teraz testowanie. w piatek ostatni raz biore duphaston wiec w sobote lub max niedziele powinnam dostac @, wiec moze poczekam.

Jussastar - ja też tak reagowałam, tym bardziej jak dowiadywałam się że komuś udało się tylko po jednym serduszkowaniu :zawstydzona/y:niby radośc była w środku bo fajnie że się udało ale patrzyłam na siebie jak na ułomka. Jak widac bezpodstawnie. Trzeba tylko cierpliwości, kóra niestety nie jest moją zaletą.

Susełku - wielka szkoda bo wykresik ładny

Matik - czemu się nie odzywasz?

Ewelinka - powtarzasz test?

Susel ja testuje najwczesniej w sobote, bo bralam zastrzyk wiec nie chce zeby mial wplyw na wynik poza tym poki co wykres nie zapowiada ciazy;( a ile bralas dupk ja dzis biore ostatni dzien - 10 dni potem w ciagu 4 dni dostaje@.
Ewelinko i jak?
Ulenka witaj . Ja mam 3.5 letnia corke. Staramy sie od roku

Ostatnia edycja:
reklama
witam Kochane; ** ale sobie pospalam :-)

suselku no srednie te zarty jak dla mnie ale dobrze ze dziś wszystko wraca do normy :-)

iwo i kasiu bie testuje dzis bo nie dotarły testy a po co kupować jak może dziś w końcu dojdą :-)

Monarti no wlasnie dziwi mnie ze temp w gorze a test nie pokazuje nic no bo miejsca na cien nie uznaje za kreske

Dziś piękna pogoda az dzień się dobrze zapowiada :-D

Do góry