reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica, po poronieniu @ miałam 25.01 i 26.02 (nie liczę paru kropli jasnej krwi, którą miałam od 24.02, bo @ liczy się od krwawienia, które u mnie wystąpiło tego 26). Teraz @ powinna być 25/26.03, ale na razie nie ma. Robiłam w sobotę test nic, w poniedziałek i nic ;) Dlatego na razie czekam. Piersi bolą i M mówił mi w poniedziałek, że widać lekką różnicę. Może to oznaczać, że @ nadchodzi ;) Dzisiaj jest około 36dc.

Ewelinka, poczekam jeszcze. Wiem, że czekanie nie jest dobre, ale parę miesięcy temu cykl miałam 45 dniowy i okazało się, że to bezowulacyjny. Na razie i tak nie mam jak iść do lekarza, bo M ciągle pracuje. Dopiero w środę i w czwartek przed Świętami ma wolne. Ostatnio czymś się martwię i może to ma wpływ na mój taki długi cykl. A jak z Tobą? Jak się czujesz? Doczytałam o testach i nawet jak dzisiaj przyjdą i zrobisz za 2 dni kreseczka powinna bardziej ściemnieć :)

Aschlee :*:* co tam Kochana?

Motylku, jak się czujesz? :*

Ciężaróweczki, jak tam z Wami?:D:* Brak fluidów od Was.. nie ładnie QMcg4kj.jpg

Dziewczynki, a co u Was dobrego na obiad? Ja robię gołąbki, bo M z Oliwcią sobie zażyczyli ;)

Załączniki

• QMcg4kj.jpg
    QMcg4kj.jpg
    883 bajtów · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka- faktycznie zarty jak u nastolatkow.
Susel- chyba faktycznie to normalne u staraczek. Chociaz sa dziewczyny ktore bardziej na luzie podchodza.
Iwo- takie historie jak Twoja pomagaja bardzo nastawic sie troche optymistyczniej. Dziekuje:*
Ja bylam na badaniach kolejka jak nigdy... no i wyniki moze jutro bo zmienili laboratorium i jeszcze nie mozna w necie sprawdzac wynikow. Jade do pracy. Milego dnia

hej :)
ja znowu z doskoku... w pracy dalej twa akcja ratujemy komórki, jedną linię chyba się udało odzyskać, a co z drugą okaże się jutro... i jutro czeka mnie nocka, a jak się uda uratować tą drugą to w sobotę muszę tu być na 8 :/
temp dalej dziwna w dole, wczoraj brzuch bolał zdecydowanie owulacyjnie a dziś jak na @ i dziś zaczyna się coś dziać z (.)(.) więc może w końcu owu była... oby żołnierzyki z pon zdziałały, niby posłane późno bo koło północy więc może :)

Ewelinka temp piękna :) oby zakończony wykres na zielono :)

Iwo łapię fluidki :)

Motylku czytałam wczoraj że wizyta u gina pomyślna :) bardzo się cieszę :) niech Maluch rośnie duży i zdrowy :)

Maluś mi w sierpniu @ spóźniła się 3tyg, nie byłam w ciąży bo robiłam i testy i betę, z reszt wtedy lecieliśmy na przerywańcu, też chyba był bezowulacyjny

Witam nowe Staraczki :)

jussastar, wiem że ciężko jest nie myśleć o staraniach, ale wyluzuj trochę. Widać, że Ci zależy na tym aby zajść w ciąże, ale za bardzo bierzesz to do siebie i przez to tworzysz blokadę. Ciężko będzie Ci zajść w ciąże jak trochę nie przestaniesz o tym myśleć. Seks powinien sprawdzać przyjemność. Można tak zwariować. Zmień swoje podejście, a na pewno szybko będziesz miała fasolkę w brzuszku :)

Blair, dlatego podchodzę do tego ze spokojem :)

Mychuniu kochana ja z nieciepliwością czekam na twoja wizyte i na pomyślne wieści:p

Maluśku od wczoraj czuję się poprostu wspaniale.. kamień z serca :)

POZDRAWIAM RESZTE KOCHANYCH DZIEWCZYN I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA :)

reklama
Do góry