Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Lisica, po poronieniu @ miałam 25.01 i 26.02 (nie liczę paru kropli jasnej krwi, którą miałam od 24.02, bo @ liczy się od krwawienia, które u mnie wystąpiło tego 26). Teraz @ powinna być 25/26.03, ale na razie nie ma. Robiłam w sobotę test nic, w poniedziałek i nic Dlatego na razie czekam. Piersi bolą i M mówił mi w poniedziałek, że widać lekką różnicę. Może to oznaczać, że @ nadchodzi Dzisiaj jest około 36dc.
Ewelinka, poczekam jeszcze. Wiem, że czekanie nie jest dobre, ale parę miesięcy temu cykl miałam 45 dniowy i okazało się, że to bezowulacyjny. Na razie i tak nie mam jak iść do lekarza, bo M ciągle pracuje. Dopiero w środę i w czwartek przed Świętami ma wolne. Ostatnio czymś się martwię i może to ma wpływ na mój taki długi cykl. A jak z Tobą? Jak się czujesz? Doczytałam o testach i nawet jak dzisiaj przyjdą i zrobisz za 2 dni kreseczka powinna bardziej ściemnieć
Aschlee :*:* co tam Kochana?
Motylku, jak się czujesz? :*
Ciężaróweczki, jak tam z Wami?:* Brak fluidów od Was.. nie ładnie
Dziewczynki, a co u Was dobrego na obiad? Ja robię gołąbki, bo M z Oliwcią sobie zażyczyli
Ewelinka, poczekam jeszcze. Wiem, że czekanie nie jest dobre, ale parę miesięcy temu cykl miałam 45 dniowy i okazało się, że to bezowulacyjny. Na razie i tak nie mam jak iść do lekarza, bo M ciągle pracuje. Dopiero w środę i w czwartek przed Świętami ma wolne. Ostatnio czymś się martwię i może to ma wpływ na mój taki długi cykl. A jak z Tobą? Jak się czujesz? Doczytałam o testach i nawet jak dzisiaj przyjdą i zrobisz za 2 dni kreseczka powinna bardziej ściemnieć
Aschlee :*:* co tam Kochana?
Motylku, jak się czujesz? :*
Ciężaróweczki, jak tam z Wami?:* Brak fluidów od Was.. nie ładnie
Dziewczynki, a co u Was dobrego na obiad? Ja robię gołąbki, bo M z Oliwcią sobie zażyczyli
Załączniki
Ostatnia edycja: