reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

wiesz do końca mi nikt nie powiedział, jeden lekarz tylko ze mogło być puste jajo, tułałam się po 2 szpitalach i każdy lekarz to mądrzejszy:/ alen ajważniejsze ze mimo tego ze teraz mam niskie TSH moje dziecko jest silne:)

reklama
hej dziewczyny :tak:

mnie męczą poranne wzdęcia :-( no ale cóż ciąża się rządzi swoimi prawami :tak:

Anik witaj :tak:leć na betę to wszystko będzie jasne :tak:

Kraolina super ;* leć na betę :tak: i zadzwoń do lekarza... mój mi kazał zrobić druga betę po 72 h i przyjść za dwa tyg, będę wtedy na początku 7 tyg ciąży :tak:

Madzia&Lena tu nie chodzi, że co dzień czy co dwa tylko chodzi o złoty strzał :tak:

wątpliwości na brzuch i boczki dobry jest stepper skrętny :tak:

ulenka
witaj :tak:

Hej dziewczynki! Witam z rańca :-)
Uleńka7883 Witamy :-D
Mychunia Gratulacje nowej job ;-)
Kraolina Mel B na pośladki? To może i ja zacznę :) No i ogromne gratulacje kochana tej bladej kreseczki drugiej:tak::-) Możesz spokojnie poczekać z tydzień, dwa i iść do gina:) Ja byłam w 5 tyg. to był pęcherzyk i gin mówił, żebym przysżła za dwa tygodnie i już było widać fasolkę:-)
Dziuneczka bardzo mi przykro :-( Nowy cykl - nowa nadzieja kochana, trzymam kciukii.
Kocicowa_Mama Zaczynasz w czerwcu? :) To ja się przyłączę :):-) ALbo w lipcu ;) hihi. Zacznę swojego partnera nastawiać:);-) W sumie obydwoje pragniemy rodzeństwa dla Tomcia:) To jak? Zaczniemy razem? :) Zacznę łykać folik już;)
Madzia&Lena wydaje mi się, że co 2 dni lepiej się przytulać, wtedy plemniki nie są tak osłabione.. ale nie wiem.. ja się nie znam ;-)

Kochane ja dziś zdaję egzamin teoretyczny na prawo jazdy..:-p ZObaczymy jak mi pójdzie..;-) 11:55 mam pociąg. ALe do tego czasu posiedze tutaj z Wami:-D

Monarti teraz fasolka jest silacz jak mama ;-)
Ja sie ubieram i ide do apteki. Bede pierwszą klientka :p

:-) po test? dobrze zrozumiałam?:-) To szybciuuuuutko bo my to oczekujemy u CIebie pięknych czerwoniutkich dwóch kreseczek:-) Nie trzymaj nas długo w niepewności :-)
agniesiak nie mogłam przyjąć tej pracy jak jestem w ciąży.... ale co się odwlecze to nie uciecze :-D powodzenia na egzaminie :tak:

Aj, niedoczytałam :sorry2: Ale bobasek najważniejszy :tak::-) Też bym chciała w zawodzie pracować i to tak bardzo..

Hej kochane - odebrałam wyniki i wszystko idealne :)

Karolina - na pewno fasolka siedzi u ciebie :)

Monarti - u mnie tsh 1,26 chyba poprzednio identyczne było

Ewelina - wstaw do lodówki by nie straciły na jakości. Mój test też był z próbki wcześniej pobranej.

Agniesia- &&&&&&& za egzamin!

Motylku - czekamy jutro na suwaczek :)

Asia - na staraczkach już miałyśmy kilka przypadków fasolek przed planowanym hsg :)

Iwo dzięki kochana;-) ZMykam na razie na pół godzinki by poćwiczyć troszkę pytania egzaminacyjne, ale... ale....nie martwcie się, ja tu wrócę:rofl2: Także sikać na teściki bym mogła gratulować:-p:-D

reklama
Hej :-) Rettyy ale miałam dziś pobudkę o 7:30 Dziadziuś wpadł do mnie z wizytą, ledwie zdążyłam schować teścik, bo leżał do dzisiaj na ławie. Taką mam już ochotę się wszystkim pochwalić ale chyba jeszcze za wcześnie...Chociaz dzis to pewnie i tak nikt by nie uwierzył ;p Dobrze ze mam was :tak:
Ewelinka ja też nie czułam się jak na II tylko jak na typową wstrętną @ a tu proszę... &&& i leć po ten test
Mychunia- nie mam na razie pojęcia gdzie się robi tą betę w krakowie:zawstydzona/y: ale napewno coś wyszukam i niedługo się wybiorę;-)
Agniesiak- to kciuki za egzamin:)
Jusstar- Bociek świetny, ale wystarczy mu siedzenia na drzewie niech się bierze do pracy

Do góry