reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, pisalyscie o ćwiczeniach. Ja biegam, staram się te 5 razy w tygodniu, robię ok. 8 km. Ale szczerze zaczyna mnie ta monotonia nudzić. Mam orbitrek i dziś jak weszłam na niego to zeszlam po 45 minutach zlana potem ;) i bardziej czuję uda, dziwne. Do tego uwielbiam cardio dance - największe spalanie. Wszystko zależy od tego czy chcecie się wyrzezbic czy spalić tłuszcz. Na rzeźbę ćwiczenia z Mel B. są ok. Ja polecam jeszcze ZuzkaLight. Nie zapominajcie o ćwiczeniach z obciążeniem - jeśli nie macie ciezarkow wystarczą butelki z wodą.

reklama
cześć dziewczyny. Wpadam się przywitać i przedstawić. mam na imie ulka i jestem juz tu mamą 4letniego Antka (grudniówka2009),teraz przyszła pora na kolejne dziecko i chciałabym pobyć troszkę z Wami...bo to zawsze raźniej:-)
wszystkim staraczkom którym się już udało serdeczne gratulacje,a tym które z niecierpliwością czekają na dzidziusia życzę cierpliwości i wiary.

Watpliwosci poszukaj na Youtube ćwiczeń cardio - spalanie jest ogólne ;) co do brzucha, boczkow i ramion to już rzezbienie ;) możesz mieszać ćwiczenia co drugi dzień. Mogę ci podrzucić co nieco jutro, bo teraz nie mam dostępu do lapka.
Ważna jest różnorodność, nie możesz się nudzić bo to się nie sprawdzi. Mnie właśnie u chodakowskiej to drażni - w kolko to samo. Natomiast treningów ZWOW (zuzka light) jest masa. Co dzień nnowe wyzwanie ;)

Ulenka witaj.

Dobranoc dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Coś widzę szczęśliwa ta wiosna,może dlatego że przyleciały bociany:-)
Gratuluję 2 kreseczek, ja zatestuje w środę lub czwartek może i mnie się poszczęści
Miłego wieczoru :-)

reklama
Kraolina - gratulacje! Śliczny teścik :-) Tak jak Monarti radzi najlepiej udać się za 2 tygodnie. Teraz jeszcze nic nie będzie widać.

Ewelinka - kciuki na jutro!

Dziuneczka - kciuki, aby ten cykl okazał się owocny.

Madzia&Lena - my strzelaliśmy w styczniu raz i był to bardzo szczęśliwy strzał :-D

Do góry