reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

To i ja liczę, że bocian mi coś podrzuci... pokaże Wam zdjęcie z naszego ślubu. Goście zauważyli, że podczas mszy bocian przyleciał na drzewo i siedział tam aż do końca... Oczywiście wszyscy uznali to za znak urodzaju jeśli chodzi o potomstwo:)
Reportaz0261.jpg

No i co boćku, wiosna jest pora wywiązać się z obietnicy :)

Załączniki

• Reportaz0261.jpg
    Reportaz0261.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dzien dobry :-)

Kraolina no no kreseczkowo u ciebie, pieknie.

Watpliwosci kochana a kiedy ty bedziesz w Pl badania robic? Ja wczoraj bylam u gina i mam juz ze tak powiem zlecenie na Hsg tylko niestety dopiero za 2 miesiace bede robic bo kolejna @ wypada w swieta a potem doktor wyjezdza i musze czekac do jeszcze nastepnej. No i badanie nasienia. Jeny jakos lepiej sie czuje zawsze po wizycie. Wiem co ze mna jest.

A apropo cwiczen to ja tez bym chciala sie w cos wkrecic. Byl czas ze cwiczylam z chodalowska ale potem mialam jakos duzo pracy i przestalam , puki co moze troche dietowo jem ale nie jakos super. Lato idzie cos trzeba ze soba zrobic.

Malus jak tam u ciebie.

Ulenka witaj.

a dziękuje ze pytasz:) trochę humorek średni bo słabo spałam ciągle śniłam o wynikach TSH:/ za godz dzwonie do swojej doktorki,poradzę sie jej co mam robić z ta tarczycą

Ewelinko będą II temperatura piękna

pewnie muszę jechać do endo i będziemy brać jakieś tabletki w poprzedniej ciąży nikt mi nie badał TSH i dziecko urodziło się po terminie zdrowe i duże, a poprzedniej poronienie może było włąsnie z winy tarczycy kto wie:/

reklama
Do góry