reklama
Dzien dobry :-)
Kraolina no no kreseczkowo u ciebie, pieknie.
Watpliwosci kochana a kiedy ty bedziesz w Pl badania robic? Ja wczoraj bylam u gina i mam juz ze tak powiem zlecenie na Hsg tylko niestety dopiero za 2 miesiace bede robic bo kolejna @ wypada w swieta a potem doktor wyjezdza i musze czekac do jeszcze nastepnej. No i badanie nasienia. Jeny jakos lepiej sie czuje zawsze po wizycie. Wiem co ze mna jest.
A apropo cwiczen to ja tez bym chciala sie w cos wkrecic. Byl czas ze cwiczylam z chodalowska ale potem mialam jakos duzo pracy i przestalam , puki co moze troche dietowo jem ale nie jakos super. Lato idzie cos trzeba ze soba zrobic.
Malus jak tam u ciebie.
Ulenka witaj.
Kraolina no no kreseczkowo u ciebie, pieknie.
Watpliwosci kochana a kiedy ty bedziesz w Pl badania robic? Ja wczoraj bylam u gina i mam juz ze tak powiem zlecenie na Hsg tylko niestety dopiero za 2 miesiace bede robic bo kolejna @ wypada w swieta a potem doktor wyjezdza i musze czekac do jeszcze nastepnej. No i badanie nasienia. Jeny jakos lepiej sie czuje zawsze po wizycie. Wiem co ze mna jest.
A apropo cwiczen to ja tez bym chciala sie w cos wkrecic. Byl czas ze cwiczylam z chodalowska ale potem mialam jakos duzo pracy i przestalam , puki co moze troche dietowo jem ale nie jakos super. Lato idzie cos trzeba ze soba zrobic.
Malus jak tam u ciebie.
Ulenka witaj.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej Kochane :-)
Gosia czekam na otwarcie apteki o 9 by kupic test. Tak jak Monarti polecala nasikalam do pojemniczka z rana
Gosia czekam na otwarcie apteki o 9 by kupic test. Tak jak Monarti polecala nasikalam do pojemniczka z rana
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Monarti ja też ja też :-) nie wiem tylko czy siuski przez godzinę nie straca swoich właściwości
A jak się czujesz? I jak się spało?
A jak się czujesz? I jak się spało?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Pewnie przepisze jakieś tabletki bo za mało tez zle...
Nie martw się na pewno wszystko szybko wróci do normy ;***
Nie martw się na pewno wszystko szybko wróci do normy ;***
MonaG1985
Fanka BB :)
Ewelinko będą II temperatura piękna
pewnie muszę jechać do endo i będziemy brać jakieś tabletki w poprzedniej ciąży nikt mi nie badał TSH i dziecko urodziło się po terminie zdrowe i duże, a poprzedniej poronienie może było włąsnie z winy tarczycy kto wie:/
pewnie muszę jechać do endo i będziemy brać jakieś tabletki w poprzedniej ciąży nikt mi nie badał TSH i dziecko urodziło się po terminie zdrowe i duże, a poprzedniej poronienie może było włąsnie z winy tarczycy kto wie:/
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kochana byłoby super ale zupełnie nie czuję sie na II .
No tsh jest waznym hormonem a u Ciebie bylo puste jajeczko czy mylę?
No tsh jest waznym hormonem a u Ciebie bylo puste jajeczko czy mylę?