reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia jeżeli owu byłaby 25.03 to w ogóle praktycznie żadnych szans bo nie serduszkowaliśmy wtedy :-( ... jeżeli okres się nie pojawi do końca tygodnia to w przyszłym pójdę na betę.

Dziękuję za wszystkie &&& Kochane ;***

reklama
Jejj dziewczyny a któraś mi powie gdzie się tą betę wykonuje?:zawstydzona/y: (najlepiej w Krakowie? )To ja chętnie pojde nawet jutro:) W sprawie ciąży jestem totalnie zielona:happy:

Kraolina po co idziesz na betę, skoro masz dwie kreseczki piękne na teściku?:) Szkoda kasy :) Lepiej zapisz się do gina :) Gin potwierdzi i będziesz mogła podzielić się nowiną z rodziną:tak::-)
Mi jak pojawiła się druga kreseczka bladzioszek to od razu poleciałam do gina:-D a on do mnie, żebym się tak nie spieszyła i przyszła za dwa tygodnie to będzie już widać ładnie co i jak :-) Także Kraolina lepiej od razu do gina, po co się kuć? Jeszcze Cię zdążą pokuć w ciąży :):-p

Ewelinka - przykro mi :( wykres piękny oznacza również to ze ładnie hormony pracują. Jest to Twój pierwszy wykres więc skąd mogłaś wiedzieć.

Karolina- wpisz sobie analizy lekarskie Kraków i znajdź najbliższy :) ja bym betę zrobiła. Nie koniecznie dziś by mogła podrosnac ale na dniach.

Dziewczyny nie wiem czy coś z moją głową nie tak czy wmawiam sobie... po zrobieniu testów po 5 minutach zostawiłam je w łazience... Pink test zrobiłam z moczu odstałego ale porannego - czułośc 25, Amil zrobiłam z moczu świeżego - czułość 20.
I na Amilu widzę cień cienia kreski... jakby miejsce w którym powinna się kreska pojawić...

No to do gina ide za tydzień w środe. Jak mają mnie kłuć w jakims laolatorium to o nieee ja dziekuje ;p
ewelinka- no ja taki cien cienia widzialam na pinku wlasnie przedwczoraj tak że trzymam kciuki a za parę dni zrób jeszcze raz test Muszą być II

Kraolina - ja lubię laboratorium Diagnostyka, bo jest tanio. Jeśli się zdecydujesz na to laboratorium, to od razu poproś o założenie karty klienta (ja nie płaciłam za kartę) i będziesz miała 5% zniżki i wyniki przez internet jeszcze dziś. Zobacz czy jest gdzieś koło Ciebie https://www.wyniki.diag.pl/

Ewelinka !!!!:tak: Bladziochy to też kreski!!:tak: Ogromnie gratuluję:tak::-) Zrób jeszcze teścik za parę dni i będzie wiadomo, tylko najlepiej z porannego siusiania;-) Quick Vue jest chyba tez dobry ;-)

reklama
Do góry