reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny poszłam do pierwszej apteki a tam nie ma testow normalnie myslalam ze prima aprilis. Poszłam do drugiej dalszej i kupilam dwa: pink express strumieniowy i amil. Oba niestety negatywne

reklama
Dziewczyny wydaje mi się że skoro jest 14 dni po owu to gdyby ciąża była to test by ją dziś wykazał... niestety... nie udało się.

Kraolina to był mój pierwszy pełen cykl po poronieniu... poroniłam 1 stycznia a dopiero 6 marca dostałam @.

Karolinko gratuluje;)
Ewelinko trzymam kciuki bo wykresik ladnie wyglada
A u mnie przychodzi dol jak zwykle na koniec cyklu;( czasami brak sil na to wszystko;(

Ewelinka - przykro mi :( Może jeszcze kreseczki się pojawią.

A co do temperatury dziewczyny to nie jest żaden wyznacznik, tzn. wiadomo, że jak spada to przyjdzie @. Ale ja już nie będę patrzeć na temperaturę pod koniec cyklu ostatnio miałam wysoką aż do @ (to znaczy jeszcze w dzień kiedy dostałam). Mierzę, żeby dobrze owulację wyznaczać. No i jak się @ spóźnia i temperatura wysoka no to można coś podejrzewać :)

Karolina - a Ty ile dpo robiłaś test przypomnij mi, po 7? Kiedy powtarzasz? :) Fajny prezent na święta, zazdroszczę pozytywnie :-)

jussastar ja owulację miałam około 16.03 a pierwszy test robiłam 30.03 i był taki blady, ze na zdjeciu nie bylo szans go zobaczyc , na zywo też trzeba bylo sie mocno skupić, drugi zrobilam wieczorem 31.03 i był blady ale spokojnie widoczny gołym okiem ;)
ewelinka- poki nie ma @ trzeba wierzyc, moze za kilka dni sie cos pojawi;)

reklama
witam z rana :) mam nadzieję że dziś będzie lepszy dzień... temp dalej w dole ;(
wczoraj jeszcze na koniec dnia dobiło mnie rozliczenie za mieszkanie [podwyższyli czynsz i wyrównanie za wodę...] aż się poryczałam, przerósł mnie wczorajszy dzień, G oczywiście stanął na wysokości zadania i wyprzytulał i wyciągnął na spacer :)

Kraolina piękny teścior! gratki :) kiedy beta? :)

KsikZ hoduję różne linie komórkowe na których robię później doświadczenia

Jussastar mi się też niedługo zacznie przynoszenie pracy do domu, bo będę musiała pisać publikacje...

Dziuneczka przykro mi że @ przylazła :( &&&& za kolejny cykl

Wątpliwości ja po 2tyg killera i ograniczenia coli, piwa i słodyczy widziałam że mi boczki zjechały, oczywiście delikatnie, bez szaleństw ale zawsze :)

Anik witaj, spore spóźnienie... najlepiej idź na badanie w krwi

Ewelinka :( ale póki nie ma @ jest nadzieja, dalej trzymam mocno kciuki :)

Wątpliwości piękny obrazek!
to ja polecę Ci chodakowską zacznij od skalpela, albo total fitness [prowadzony przez tomka] też jest fajny, później dopiero killer, bo jest bardziej zaawansowany, przy tych ćwiczeniach nie dość że spalasz to i rzeźbi się ładna kobieca sylwetka :)

Ulenka witaj :)

Do góry