reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

wiesz do końca mi nikt nie powiedział, jeden lekarz tylko ze mogło być puste jajo, tułałam się po 2 szpitalach i każdy lekarz to mądrzejszy:/ alen ajważniejsze ze mimo tego ze teraz mam niskie TSH moje dziecko jest silne:)

reklama
hej dziewczyny :tak:

mnie męczą poranne wzdęcia :-( no ale cóż ciąża się rządzi swoimi prawami :tak:

Anik witaj :tak:leć na betę to wszystko będzie jasne :tak:

Kraolina super ;* leć na betę :tak: i zadzwoń do lekarza... mój mi kazał zrobić druga betę po 72 h i przyjść za dwa tyg, będę wtedy na początku 7 tyg ciąży :tak:

Madzia&Lena tu nie chodzi, że co dzień czy co dwa tylko chodzi o złoty strzał :tak:

wątpliwości na brzuch i boczki dobry jest stepper skrętny :tak:

ulenka
witaj :tak:

Hej dziewczynki! Witam z rańca :-)
Uleńka7883 Witamy :-D
Mychunia Gratulacje nowej job ;-)
Kraolina Mel B na pośladki? To może i ja zacznę :) No i ogromne gratulacje kochana tej bladej kreseczki drugiej:tak::-) Możesz spokojnie poczekać z tydzień, dwa i iść do gina:) Ja byłam w 5 tyg. to był pęcherzyk i gin mówił, żebym przysżła za dwa tygodnie i już było widać fasolkę:-)
Dziuneczka bardzo mi przykro :-( Nowy cykl - nowa nadzieja kochana, trzymam kciukii.
Kocicowa_Mama Zaczynasz w czerwcu? :) To ja się przyłączę :):-) ALbo w lipcu ;) hihi. Zacznę swojego partnera nastawiać:);-) W sumie obydwoje pragniemy rodzeństwa dla Tomcia:) To jak? Zaczniemy razem? :) Zacznę łykać folik już;)
Madzia&Lena wydaje mi się, że co 2 dni lepiej się przytulać, wtedy plemniki nie są tak osłabione.. ale nie wiem.. ja się nie znam ;-)

Kochane ja dziś zdaję egzamin teoretyczny na prawo jazdy..:-p ZObaczymy jak mi pójdzie..;-) 11:55 mam pociąg. ALe do tego czasu posiedze tutaj z Wami:-D

Monarti teraz fasolka jest silacz jak mama ;-)
Ja sie ubieram i ide do apteki. Bede pierwszą klientka :p

:-) po test? dobrze zrozumiałam?:-) To szybciuuuuutko bo my to oczekujemy u CIebie pięknych czerwoniutkich dwóch kreseczek:-) Nie trzymaj nas długo w niepewności :-)
agniesiak nie mogłam przyjąć tej pracy jak jestem w ciąży.... ale co się odwlecze to nie uciecze :-D powodzenia na egzaminie :tak:

Aj, niedoczytałam :sorry2: Ale bobasek najważniejszy :tak::-) Też bym chciała w zawodzie pracować i to tak bardzo..

Hej kochane - odebrałam wyniki i wszystko idealne :)

Karolina - na pewno fasolka siedzi u ciebie :)

Monarti - u mnie tsh 1,26 chyba poprzednio identyczne było

Ewelina - wstaw do lodówki by nie straciły na jakości. Mój test też był z próbki wcześniej pobranej.

Agniesia- &&&&&&& za egzamin!

Motylku - czekamy jutro na suwaczek :)

Asia - na staraczkach już miałyśmy kilka przypadków fasolek przed planowanym hsg :)

Iwo dzięki kochana;-) ZMykam na razie na pół godzinki by poćwiczyć troszkę pytania egzaminacyjne, ale... ale....nie martwcie się, ja tu wrócę:rofl2: Także sikać na teściki bym mogła gratulować:-p:-D

reklama
Hej :-) Rettyy ale miałam dziś pobudkę o 7:30 Dziadziuś wpadł do mnie z wizytą, ledwie zdążyłam schować teścik, bo leżał do dzisiaj na ławie. Taką mam już ochotę się wszystkim pochwalić ale chyba jeszcze za wcześnie...Chociaz dzis to pewnie i tak nikt by nie uwierzył ;p Dobrze ze mam was :tak:
Ewelinka ja też nie czułam się jak na II tylko jak na typową wstrętną @ a tu proszę... &&& i leć po ten test
Mychunia- nie mam na razie pojęcia gdzie się robi tą betę w krakowie:zawstydzona/y: ale napewno coś wyszukam i niedługo się wybiorę;-)
Agniesiak- to kciuki za egzamin:)
Jusstar- Bociek świetny, ale wystarczy mu siedzenia na drzewie niech się bierze do pracy

Do góry