reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Lisica i moze tak stać siusiek?
Dziewczyny! nie wytrzymałam do jutra nasikałam dziś i oto proszę MÓJ BLADZIOCH w dniu @ na żywo jest wyraźniejszy ale niestety nie mam zbyt dobrego aparatu i zdjęcie robione tel.
Madzia&Lenka -poprzednie cykle probowałam co dwa dni i nic w tym dzień w dzień i jakis bladzioch jest
Ewelinka sikaj może tobie też sie uda &&& Mi pierwszy mega bladzioch wyszedł dzień przed terminem @
Załączniki
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Gratulacje
To chyba nie ma reguły :/ bo moja koleżanka przytulała się 2 razy w ciągu całego cyklu i udało się za drugim podejściem.
To chyba nie ma reguły :/ bo moja koleżanka przytulała się 2 razy w ciągu całego cyklu i udało się za drugim podejściem.
Jejjku Dziękuje za gratulacje patrzę w ten test jak w obrazek Już powinien być w koszu ale kreseczka jeszcze ściemniała i aż żal mi go wyrzucić Ktoś mi teraz powie kiedy powinnam iść do ginekologa? Mój przyjmuje w każdą środę. Iść pojutrze czy lepiej za tydzień? O retyyy aż nie mogę w to uwierzyć :-)
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Jejjku Dziękuje za gratulacje patrzę w ten test jak w obrazek Już powinien być w koszu ale kreseczka jeszcze ściemniała i aż żal mi go wyrzucić Ktoś mi teraz powie kiedy powinnam iść do ginekologa? Mój przyjmuje w każdą środę. Iść pojutrze czy lepiej za tydzień? O retyyy aż nie mogę w to uwierzyć :-)
Przed 10 tygodniem w tą środę nic nie zobaczysz. W następną może.
reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
Załączniki