reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
WP_20140331_013.jpg
Dziewczyny! nie wytrzymałam do jutra nasikałam dziś i oto proszę MÓJ BLADZIOCH w dniu @ na żywo jest wyraźniejszy ale niestety nie mam zbyt dobrego aparatu i zdjęcie robione tel.
Madzia&Lenka -poprzednie cykle probowałam co dwa dni i nic w tym dzień w dzień i jakis bladzioch jest
Ewelinka sikaj może tobie też sie uda &&& :D Mi pierwszy mega bladzioch wyszedł dzień przed terminem @

Załączniki

• WP_20140331_013.jpg
    WP_20140331_013.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 72
Jejjku Dziękuje za gratulacje patrzę w ten test jak w obrazek:) Już powinien być w koszu ale kreseczka jeszcze ściemniała i aż żal mi go wyrzucić ;) Ktoś mi teraz powie kiedy powinnam iść do ginekologa? Mój przyjmuje w każdą środę. Iść pojutrze czy lepiej za tydzień? O retyyy aż nie mogę w to uwierzyć :-)

Jejjku Dziękuje za gratulacje patrzę w ten test jak w obrazek:) Już powinien być w koszu ale kreseczka jeszcze ściemniała i aż żal mi go wyrzucić ;) Ktoś mi teraz powie kiedy powinnam iść do ginekologa? Mój przyjmuje w każdą środę. Iść pojutrze czy lepiej za tydzień? O retyyy aż nie mogę w to uwierzyć :-)

Przed 10 tygodniem ;) w tą środę nic nie zobaczysz. W następną może.

reklama
Karolina gratulacje !!!!

dziekuje za wszystkie rady ! postaram sie od jutra zaczac moze pomieszam chodakowska z mel b :)

Susel nie mam niestety :( wiec zostaja mi filmiki z youtube :p

a tu obrazek ktory dzisiaj skradl moje serce jest wspanialy !
1959324_609763912438943_1615353765_n.jpg

Załączniki

• 1959324_609763912438943_1615353765_n.jpg
    1959324_609763912438943_1615353765_n.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 62
Do góry