reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair – ja jak piszesz o swojej pracy to Ci zazdroszczę. Ja bym chciała mieć taką pracę w której pracowałabym nad czymś sama w skupieniu. Ale niestety wybrałam inną drogę. Też lubię swoją pracę, ale niestety praca z ludźmi no i baaardzo dużo na głowie po powrocie do domu… przynoszenie pracy do domu to nic fajnego.
Dziuneczka – a czemu nie jutro? Robiłaś coś dziś pewnie?
Jołasia – a ja kupiłam 12 bratków i będę sadzić zaraz… A czemu brudzisz???

reklama
Dziewczyny byłam na zakupach i chlopców na tekwondoo zawieść i poszłam do toalety a tam plamienie,kupiłam test i zrobiłam 1 kreska i miesiączka sie rozkręca jest krew:angry::no: perfidnie zrobiła mnie w konia spóżniając sie dwa dni:-(a taką miałam nadzieję,jest mi żle i smutno:frown: a zrobiłam ten test odrazu choć moglam poczekać ale martwiłam sie czy to aby nie plamienie w ewentualnej ciąży bo takie miałam ok 6 tc w ciąży z moim najmłodszym i dostałam duphaston więc wolalam teraz dmuchac na zimne,rozumiecie mnie..ale już po sprawie,nie udało sie:no:

a robicie do tego jakies super wymyslne dietetyczne jedzenie ?? czy jak bede cwiczyc np 5 razy w tygodniu po 30/45 minut to bedzie widac efekty bez ostrej diety ??

Dziuneczka przykro mi ;(
Watpliwosci ja nie jem slodyczy i staram sie wiecej warzyw i pic duzo wody na wiecej diety nie mam czasu. Cwicze dopiero 3 tydzien ale widze efekty ma brzuchu posladkach i lepiej sie czuje

Dziuneczka tak mi smutno :( , myślałam ze sie uda, ale nie ma się co poddawać jest nowy cykl i nowe szanse W końcu musi byc dobrze!
Watpliwosci ja nie przestrzegalam żadnej diety wręcz ćwiczyłam po to żeby móc zjesc :D i juz po 14 dniach widziałam pierwsze efekty ale ćwiczyłam 6 dni w tygodniu. Niestety potem brakło mi wytrwałości i troche bałam się też tego, że moze to zbyt intensywne ćwiczenia gdybym czasem była w ciąży no a moglam jeszcze 3 miesiace ćwiczyc

witam dziewczyny po 2-dniowej przerwie :-)
Dziuneczka, przykro mi że się nie udało :-(
starałam się wczoraj i dziś poczytać wątek, żeby się wdrożyć, ale tego tyle, że aż głowa mała :-D

póki co ja cierpliwie czekam do czerwca na rozpoczęcie działań, uświadamiam męża że to tuż-tuż i nie będzie miał wyjścia :tak: zaczęłam łykać folik i mam nadzieję, że jakoś to będzie :-)
tak pisałyście dzisiaj o kluchach śląskich - ale mam smaka na nie, uwielbiam; zresztą wszystko co mączne uwielbiam (oprócz pyz ;-)); a ciągnąc temat kulinarny - na jutro zaplanowałam danie "okołochińskie" ;-)

Wracam znowu, po dłuższej przerwie. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :)
Chciałam się Was zapytać którego dnia po domniemanej owulacji można zrobić test z krwi, żeby był wiarygodny?

Watpliwosci ja nie stosuje zadnej diety jem wszystko co normalnie pije troche wiecej wody i efekty widac:tak:
Dziuneczka strasznie mi przykro ze ta wrwdna @ przylazla.Kciuki za kolejny cykl &&&&&&

Hej kochane
Odebrałam wyniki wszystko ok poza wynikami tarczycy :-( tsh wynosi 0.06 k normy zaczynają się od 0,25:-( więc sporo mniej jutro dzwonię do mojej gin zapytam co ona o tym myśli i pewnie trzeba będzie zapisać się do endmkrynologa

Dziuneczka przykro mi trzymam kciuki za następny cykl

reklama
jussastar - matko, nie wiem. Miałam iść dzisiaj sprawdzić progesteron, czy nie za niski i ic nie wyszło. Jak zasnełam jak M wyszedł do pracy o 6 to obudziłam się po 9-tej zanim bym się zebrała to po ptakach krew u nas pobierają do 10-tej. Wziełam już trzy luteiny a pojawiło się krwiste plamienie. Spróbuję jeszcze luteinę z dwa dni jak nic nie pomoże to pewnie @ przylazła wcześniej. Ale nie wiem dlaczego. Teraz nie wiem jaki dzień uznać za pierwszy @ bo w 4dc mam zacząć brać clo. I mnie kuje w prawym boku.

Monarti - z tym tsh to na bank do endokrynologa.

Ostatnia edycja:
Do góry