reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair – ja jak piszesz o swojej pracy to Ci zazdroszczę. Ja bym chciała mieć taką pracę w której pracowałabym nad czymś sama w skupieniu. Ale niestety wybrałam inną drogę. Też lubię swoją pracę, ale niestety praca z ludźmi no i baaardzo dużo na głowie po powrocie do domu… przynoszenie pracy do domu to nic fajnego.
Dziuneczka – a czemu nie jutro? Robiłaś coś dziś pewnie?
Jołasia – a ja kupiłam 12 bratków i będę sadzić zaraz… A czemu brudzisz???

reklama
Dziewczyny byłam na zakupach i chlopców na tekwondoo zawieść i poszłam do toalety a tam plamienie,kupiłam test i zrobiłam 1 kreska i miesiączka sie rozkręca jest krew:angry::no: perfidnie zrobiła mnie w konia spóżniając sie dwa dni:-(a taką miałam nadzieję,jest mi żle i smutno:frown: a zrobiłam ten test odrazu choć moglam poczekać ale martwiłam sie czy to aby nie plamienie w ewentualnej ciąży bo takie miałam ok 6 tc w ciąży z moim najmłodszym i dostałam duphaston więc wolalam teraz dmuchac na zimne,rozumiecie mnie..ale już po sprawie,nie udało sie:no:

a robicie do tego jakies super wymyslne dietetyczne jedzenie ?? czy jak bede cwiczyc np 5 razy w tygodniu po 30/45 minut to bedzie widac efekty bez ostrej diety ??

Dziuneczka przykro mi ;(
Watpliwosci ja nie jem slodyczy i staram sie wiecej warzyw i pic duzo wody na wiecej diety nie mam czasu. Cwicze dopiero 3 tydzien ale widze efekty ma brzuchu posladkach i lepiej sie czuje

Dziuneczka tak mi smutno :( , myślałam ze sie uda, ale nie ma się co poddawać jest nowy cykl i nowe szanse W końcu musi byc dobrze!
Watpliwosci ja nie przestrzegalam żadnej diety wręcz ćwiczyłam po to żeby móc zjesc :D i juz po 14 dniach widziałam pierwsze efekty ale ćwiczyłam 6 dni w tygodniu. Niestety potem brakło mi wytrwałości i troche bałam się też tego, że moze to zbyt intensywne ćwiczenia gdybym czasem była w ciąży no a moglam jeszcze 3 miesiace ćwiczyc

witam dziewczyny po 2-dniowej przerwie :-)
Dziuneczka, przykro mi że się nie udało :-(
starałam się wczoraj i dziś poczytać wątek, żeby się wdrożyć, ale tego tyle, że aż głowa mała :-D

póki co ja cierpliwie czekam do czerwca na rozpoczęcie działań, uświadamiam męża że to tuż-tuż i nie będzie miał wyjścia :tak: zaczęłam łykać folik i mam nadzieję, że jakoś to będzie :-)
tak pisałyście dzisiaj o kluchach śląskich - ale mam smaka na nie, uwielbiam; zresztą wszystko co mączne uwielbiam (oprócz pyz ;-)); a ciągnąc temat kulinarny - na jutro zaplanowałam danie "okołochińskie" ;-)

Wracam znowu, po dłuższej przerwie. Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :)
Chciałam się Was zapytać którego dnia po domniemanej owulacji można zrobić test z krwi, żeby był wiarygodny?

Watpliwosci ja nie stosuje zadnej diety jem wszystko co normalnie pije troche wiecej wody i efekty widac:tak:
Dziuneczka strasznie mi przykro ze ta wrwdna @ przylazla.Kciuki za kolejny cykl &&&&&&

Hej kochane
Odebrałam wyniki wszystko ok poza wynikami tarczycy :-( tsh wynosi 0.06 k normy zaczynają się od 0,25:-( więc sporo mniej jutro dzwonię do mojej gin zapytam co ona o tym myśli i pewnie trzeba będzie zapisać się do endmkrynologa

Dziuneczka przykro mi trzymam kciuki za następny cykl

reklama
jussastar - matko, nie wiem. Miałam iść dzisiaj sprawdzić progesteron, czy nie za niski i ic nie wyszło. Jak zasnełam jak M wyszedł do pracy o 6 to obudziłam się po 9-tej zanim bym się zebrała to po ptakach krew u nas pobierają do 10-tej. Wziełam już trzy luteiny a pojawiło się krwiste plamienie. Spróbuję jeszcze luteinę z dwa dni jak nic nie pomoże to pewnie @ przylazła wcześniej. Ale nie wiem dlaczego. Teraz nie wiem jaki dzień uznać za pierwszy @ bo w 4dc mam zacząć brać clo. I mnie kuje w prawym boku.

Monarti - z tym tsh to na bank do endokrynologa.

Ostatnia edycja:
Do góry