reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia dziekuje za suwaczek ;-) piekny! oby plamienie sie juz nie pojawilo!

Matik bedzie dobrze, zobaczysz! kreska slabsza bo pewnie duzo pilas, co?

ewelinka naprawde piekny ten wykres! &&&& za test! a co do nospy to ja slyszalam ze tylko zwykla a nie forte mozna brac, ale moze to tylko u mnie przy ciazy zagrozonej, nie wiem.

Kraolina cudwonie! trzymam kciuki za ciemniejsza kreske przy nastepnym testowaniu!

karolina859 gratuluje ze udalo Ci sie przekonac meza! no to &&&& zeby jak najszybciej wam sie udalo! no a po zabiegu nie mialas badania kontrolnego? bo tak jak mowi malusiolka jak Cie zle oczyscili to kiepsko, zwlaszcza ze z tego co widze to juz troche minelo od Twojego zabiegu. sprawdz to jak najszybciej, najlepiej przed staraniami!

malus to nie testy przy zaplodnienie in vitro, tylko "test in vitro" czyli test zewnetrzny. wszystkie raczej takie sa.

watpliwosci a masz jakis sprzet jak PS albo Xbox? my mamy Xbox i mialam taka niby gre fitness i super mi pasowala. mozna sobie ustawic program pod siebie i sa przerozne cwiczenia od silowych do tanecznych. a co do diety to tez polecam nic restrykcyjnego, ograniczenie slodyczy i niezdrowych tluszczy, a wiecej owocow i warzyw i powinno byc oK! wykres tez mi sie podoba, ze wzgledu na wysoka tempke w fl. zobaczymy... testuje pojutrze. trzymajcie kciuki!

Madzia&Lena ja pamietam! powodzenia! najlepiej 14dpo, ale 12dpo juz powinna wyjsc.

Monarti gratluje skonczonego trymestru! moja kolezanka tez miala taki wynik i dostala leki a potem juz wszystko bylo ok, wiec spokojnie.

reklama
Przed ciążą robiłam badanie tsh i było idealne 1.48 a teraz tak spadło :-( tyle że u mnie w rodzinie wszystkie kobiety chorują na tarczyce więc mnie też musiało dopaść jutro zadzwonie do gin i umowie się do endo :-(

Madzia&Lena ja pamietam! powodzenia! najlepiej 14dpo, ale 12dpo juz powinna wyjsc.

14 dni po to okres przychodzi (faza lutealna) więc sikany test już powinien wyjść. Miałam nadzieję, że krew wyjdzie wcześniej. Biorę teraz Clo. Okres ma przyjść na Wielkanoc lub Poniedziałek Wielkanocny i byłoby to fajnym prezentem dla całej rodziny, która się zbierze. Więc 28 dc chciałam robić betę. Przy Clo mam mieć cykl do 31 dni.

Madzia&Lena powinien wyjsc wczesniej ale pewnosci nie ma. jak zagniezdzenie byloby dopiero w 12dc to moze pozno wyjsc, a na przyklad 12 a 13dc moze byc ponizej 25 czyli niepewna.

Dziuneczka – przykro mi ;(
Jołasia – trochę za wcześnie na @ chyba? A ilu dniowe cykle masz? A możw to plamienie implantacyjne? Nie wiem, może zanim zaczniesz coś brać do gina idź?
Suseł – a jaką grę fitness polecasz? Bo ja szukam i myślałam o nike kinekt + … mam już dance central ale chcę coś z ćwiczeniami.

Hej Dziewczyny jestem tu nowa. Dzisiaj zrobiłam test i druga kreska wyszła bladziutka, sama nie wiem co tym myśleć. @ spóźnia się juz 15 dzień.

reklama
Suselku nie dziękuję ;***

Cholera bylam u mamy bo mowila ze przyszła przesylka do mnie.. bylam pewna ze to testy a to kosmetyki wrrr... i teraz nie mam na rano.... w dniu okresu sikacz w ciagu dnia a nie z porannego moczu wykaże? Czy tylko badanie z krwi?

Do góry