Ten lekarz co do niego chodze jest zabawny;-)
Nieumiem tego wytlumaczyc ale czesto sie u niego smieje, zawsze ja cos palne ;-)
Jugoslawa ciesze sie bardzo ze peklo bo znaczy ze dzialam prawidlowo;-)
Narazie sie niebadam...kupilam Inofen i bede go w nastepnym cyklu pila...
poczekam troche z badaniami, jakos niemam juz na nie parcia a poza tym, teraz chce troche sobie ciuszkow kupic na wiosne;-)
Mowil ze moze tak z 2 dni temu byla owu lub wczoraj ciezko stwierdzic i tak dodax musze z 15dni...
Ja sie na nic nie nastawiam;-) lekarz zadowolony z mojej postawy ze tak luzno do tego podchodze;-)
Umowilam sie z ginem ze przyjade w nastepnym cyklu gdzies kolo 20 dc a pozniej zobaczymy czy peklo...ale widze ze z pekaniem to ja niemam problemow;-)
I ogolnie teraz zajscie w ciaze mi nie na reke hehe;-)
Anula przwoluje Cie!!!!!!! Odezwij sie kochana!!!!
A ja juz w lozku leze musze troszke sie zdrzemnac bo nocka dzis...
Pit dzis przyszedl i jutro musze wyslac deklaracje dostane kase za corke i bedzie trzeba to wydac na garderobe bo juz pustki na wiosne:/
Nieumiem tego wytlumaczyc ale czesto sie u niego smieje, zawsze ja cos palne ;-)
Jugoslawa ciesze sie bardzo ze peklo bo znaczy ze dzialam prawidlowo;-)
Narazie sie niebadam...kupilam Inofen i bede go w nastepnym cyklu pila...
poczekam troche z badaniami, jakos niemam juz na nie parcia a poza tym, teraz chce troche sobie ciuszkow kupic na wiosne;-)
Mowil ze moze tak z 2 dni temu byla owu lub wczoraj ciezko stwierdzic i tak dodax musze z 15dni...
Ja sie na nic nie nastawiam;-) lekarz zadowolony z mojej postawy ze tak luzno do tego podchodze;-)
Umowilam sie z ginem ze przyjade w nastepnym cyklu gdzies kolo 20 dc a pozniej zobaczymy czy peklo...ale widze ze z pekaniem to ja niemam problemow;-)
I ogolnie teraz zajscie w ciaze mi nie na reke hehe;-)
Anula przwoluje Cie!!!!!!! Odezwij sie kochana!!!!
A ja juz w lozku leze musze troszke sie zdrzemnac bo nocka dzis...
Pit dzis przyszedl i jutro musze wyslac deklaracje dostane kase za corke i bedzie trzeba to wydac na garderobe bo juz pustki na wiosne:/