reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ten lekarz co do niego chodze jest zabawny;-)
Nieumiem tego wytlumaczyc ale czesto sie u niego smieje, zawsze ja cos palne ;-)

Jugoslawa ciesze sie bardzo ze peklo bo znaczy ze dzialam prawidlowo;-)
Narazie sie niebadam...kupilam Inofen i bede go w nastepnym cyklu pila...
poczekam troche z badaniami, jakos niemam juz na nie parcia a poza tym, teraz chce troche sobie ciuszkow kupic na wiosne;-)
Mowil ze moze tak z 2 dni temu byla owu lub wczoraj ciezko stwierdzic i tak dodax musze z 15dni...
Ja sie na nic nie nastawiam;-) lekarz zadowolony z mojej postawy ze tak luzno do tego podchodze;-)
Umowilam sie z ginem ze przyjade w nastepnym cyklu gdzies kolo 20 dc a pozniej zobaczymy czy peklo...ale widze ze z pekaniem to ja niemam problemow;-)
I ogolnie teraz zajscie w ciaze mi nie na reke hehe;-)

Anula przwoluje Cie!!!!!!! Odezwij sie kochana!!!!

A ja juz w lozku leze musze troszke sie zdrzemnac bo nocka dzis...
Pit dzis przyszedl i jutro musze wyslac deklaracje dostane kase za corke i bedzie trzeba to wydac na garderobe bo juz pustki na wiosne:/

reklama
Jugosława-ja nie mam nerwów na ta babe. Dziś przyszły listy do Tomka i je otworzyła. Jaka wojna była! Niech więcej tego nie próbuje robić! Julia super wieści!

No wiec tak :D

Julka to super wiadomość ze pecherzyki pękają :-))) teraz trzymam kciukasy zeby to byl ostatni stresowy miesiąc :*

Lux - jednym wpuszczaj drugim wypuszczaj .. to ze zasluzyliscie sobie na podwyżkę nie znaczy ze macie teraz to stracić na wozeniu innych !!

Miss Tobie sie order należy za cierpliwość w tej ciąży bo Cię nie rozpieszcza ona za bardzo :*
Jazza powiem Ci ze suknię z chin to to samo co 3/4 sukien w polsce i duzo bardziej opłaca sie w chinach zamówić :)

Dzisiaj przyszła moja sukienusia i jestem przeszczesliwa :D
Byliśmy dzisiaj na karnawalowym obchodzir w naszym mieście i tyle poprzebieranych ludzi na takich plandekach jeździło i slodzycze dzieciom rzucali :D fajna impreza szczególnie dla dzieci bo byliśmy tam ponad godzinę a dzieciaki po połowie worków slodzyczy uzbieraly :D deficyt dla dzieci co nie miara :D

lux: otwieranie cudzej poczty nie jest zgodne z prawem :/ O kurde. Niezła baba z niej. Nie dziwię się, że wojna o to była. A jak tam @? Nadal nic? ;)

julia: dobra atmosfera u lekarza to ważna sprawa. Dobrze, że na takiego trafiłaś :) Czyli wyszło, że nie musi boleć, żeby pękł pęcherzyk, dobra wiadomość :) I dokładnie tak jak piszesz, masz potwierdzenie, że działacie prawidłowo. Luźne podejście pożądane przy tym wszystkim. No dobra to po prostu życie toczy sie dalej, a jak wyjdzie za 2 tygodnie to będziemy sie cieszyć :) Oj tak wiosna się zbliża i trzeba garderobę uzupełnić. Spokojnej drzemki :)

watpliwości: fajnie, że wpadłaś do nas :) Wrzucisz fotkę sukni? Pewnie jest piękna :) Ciekawa impreza widzę była u ciebie :D Hmmm szkoda, że tylko dzieciom słodycze rzucali :p Hihihi

Watpliwosci bo kiecka piekna;-) jak ksiezniczka z bajki;-)

A u nas prad wylaczyli porazka jakas!!!!!! Mam nadzieje ze przed praca wlacza i jeszcze dam rade sie ogarnac!!! Wrrrr

Lux a to baba z tej tesciowej:/ brak slow...

Witam.

Watpliwosci u mnie tez byla ta impreza karnawalowa :)

Lux tesciowa to wie jak umilic zycie

Julia super ze pecherzyk pekl :tak:

reklama
Do góry