reklama
Lux niby tak ale do @ jeszcze wiele moze sie zdarzyc...dlatego powinnam w leb dostac bo mialam nie robic przed terminem @....ale ja to sie chyba nigdy nie naucze....mam po prostu slaba silna wole
Lux moze ta wersja franca kednak nie przylezie
watpliwosci3
Fanka BB :)
Proszę zdjęcie tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))
Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..
Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..
Załączniki
Ostatnia edycja:
piekna!!!Proszę zdjęcie tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))
Asch bol brzucha jest silny takze wieszLux niby tak ale do @ jeszcze wiele moze sie zdarzyc...dlatego powinnam w leb dostac bo mialam nie robic przed terminem @....ale ja to sie chyba nigdy nie naucze....mam po prostu slaba silna wole
Watpliwosci sliczna ta suknia
Tak podjelam decyzje ze bede walczyla dalej...ja nie mlodnieje skoro takie problemy sa teraz z moim zdrowiem to spojrzmy na to obiektywnie...lepiej nie bedzie...przynajmniej nie chce sie ludzic i czekac nie wiadomo na co a potem zalowac
Tak podjelam decyzje ze bede walczyla dalej...ja nie mlodnieje skoro takie problemy sa teraz z moim zdrowiem to spojrzmy na to obiektywnie...lepiej nie bedzie...przynajmniej nie chce sie ludzic i czekac nie wiadomo na co a potem zalowac
reklama