reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux niby tak ale do @ jeszcze wiele moze sie zdarzyc...dlatego powinnam w leb dostac bo mialam nie robic przed terminem @....ale ja to sie chyba nigdy nie naucze....mam po prostu slaba silna wole ;)

Lux moze ta wersja franca kednak nie przylezie :tak:

Aschlee widac bladziocha;-);-);-)
teraz ladnie kciuki zaciskam&&&&&&

Moniueia to super;-) teraz skup sie na projekt DOM;-) a przytulanie niech bedzie przyjemnoscia;-)

Wysylam Wam luzackie fluidki;-)

Proszę zdjęcie :p tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie :p (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))

Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..

Załączniki

• 1424202203904.jpg
    1424202203904.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Proszę zdjęcie :p tylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie :p (jesZcze halke z kołem muszę dokupić:-))

Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..
piekna!!!

Watpliwosci sliczna ta suknia :tak:

Tak podjelam decyzje ze bede walczyla dalej...ja nie mlodnieje skoro takie problemy sa teraz z moim zdrowiem to spojrzmy na to obiektywnie...lepiej nie bedzie...przynajmniej nie chce sie ludzic i czekac nie wiadomo na co a potem zalowac :tak:

reklama
Do góry