reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława-bo moja teściowa uważa, że skoro ja dostałam podwyżkę w pracy i stary miał większą wypłatę to mam sponsorować kursy lub brać połowę. No napewno!!! Brzuch boli, więc @ idzie.

reklama
Moniusia piekny domek;-) wiesz ja widzialam z M ostatnio piekny projekt troche nowoczesny ale rewelacja;-)
Ale mamy gdzie mieszkac a tescie przepisza na M dom eirc nam niewarto:/ ale z drugiej strony chcialam;-)

Lux s dlaczego tesciowej mowicie ilr zarabiacie? My zeby nam tesciowa sie niewtracala lub niegadala na nas, o niczym jej poprostu niemowimy i jest spokoj, niewie ile zarabiamy itd ....

lux: ale podejście...a to, że wozisz ją często za darmo i poświęcasz swój czas to już tego nie widzi? Szkoda, że własnie teściowa wie ile zarabiacie. Może jednak dla przekory @ nie przyjdzie? &&&&&&&&&&&& zaciśnięte :)

julia: &&&&&&&&&&&&& za to, żeby było wiadomo, że pęcherzyk pękł i za resztę dobrych wiadomości :)

reklama
julia: no to super :D :D :D I co? teraz czekasz na to czy @ przyjdzie? Czy będziesz coś badać? Kciuki, żeby to był twój ostatni cykl staran &&&&&&&&&&&&&&&.

U mnie zimno :/ Nie mogę się zagrzać w mieszkaniu :|
Chyba wezmę gorący prysznic...

Ostatnia edycja:
Do góry