reklama
Moniusia piekny domek;-) wiesz ja widzialam z M ostatnio piekny projekt troche nowoczesny ale rewelacja;-)
Ale mamy gdzie mieszkac a tescie przepisza na M dom eirc nam niewarto:/ ale z drugiej strony chcialam;-)
Lux s dlaczego tesciowej mowicie ilr zarabiacie? My zeby nam tesciowa sie niewtracala lub niegadala na nas, o niczym jej poprostu niemowimy i jest spokoj, niewie ile zarabiamy itd ....
Ale mamy gdzie mieszkac a tescie przepisza na M dom eirc nam niewarto:/ ale z drugiej strony chcialam;-)
Lux s dlaczego tesciowej mowicie ilr zarabiacie? My zeby nam tesciowa sie niewtracala lub niegadala na nas, o niczym jej poprostu niemowimy i jest spokoj, niewie ile zarabiamy itd ....
Jugosława
Fanka BB :)
lux: ale podejście...a to, że wozisz ją często za darmo i poświęcasz swój czas to już tego nie widzi? Szkoda, że własnie teściowa wie ile zarabiacie. Może jednak dla przekory @ nie przyjdzie? &&&&&&&&&&&& zaciśnięte
julia: &&&&&&&&&&&&& za to, żeby było wiadomo, że pęcherzyk pękł i za resztę dobrych wiadomości
julia: &&&&&&&&&&&&& za to, żeby było wiadomo, że pęcherzyk pękł i za resztę dobrych wiadomości
reklama
Jugosława
Fanka BB :)
julia: no to super I co? teraz czekasz na to czy @ przyjdzie? Czy będziesz coś badać? Kciuki, żeby to był twój ostatni cykl staran &&&&&&&&&&&&&&&.
U mnie zimno :/ Nie mogę się zagrzać w mieszkaniu :|
Chyba wezmę gorący prysznic...
U mnie zimno :/ Nie mogę się zagrzać w mieszkaniu :|
Chyba wezmę gorący prysznic...
Ostatnia edycja: