reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z rana :-)

Hana :-Dnazwa watku mega super, ja jestem za:-D jak dzieciaczki? ja tez sie obrazilam na bociana, ale jeszcze draniowi pokaze :-D

Jugoslawa oj tak 30tka to dla mnie jakis kosmiczny wiek, za pare dni urodziny, a ja tego nie czuje i tylko data urodzin i dowod osobisty przypominaja, ze tyle na karku, ale jak juz kiedys mowilam zycie zaczyna sie po 30tce:-D. U nas tez mroz, ale za to piekna sloneczna pogoda.
A odnosnie urodzin to mam je w niedziele wiec w piatek planuje swietowanie z M, w sobote imprezke mala kameralna w klubie z najblizszymi znajomymi i z M- bedzie tort no i mam nadzieje podrzucanie mnie do gory 30 razy haha, a w niedziele obiad i tort z najblizsza rodzina (czyli z moim tata) i z M no i z przyszlymi tesciami i szwagierka :-).

Julica kciuki za wizyte dzisiejsza ogromne:-). A tej wyprzedazy zazdraszczam:-)

Mrozno, ale pieknie na dworzu, zawsze przed praca serwuje sobie spacer z ronda de gaulle'a do miejsca mojej pracy, a pracuje w centrum, ale taka pogoda sprawia, ze nastroj jest super i az chce sie spiewac idac ulica ze sluchawkami na uszach;-), a ja zawsze slucham muzyki, bo bez niej zycia sobie nie wyobrazam:-D.

Przy kawce sie witam i zycze milego dnia :-)

reklama
julia: zaciskam &&&&&&&&&&&& za wizytę i żeby ci pęcherzyk psikusa zrobił i pękł :) Ja czuję ból a pęcherzyk nie pęka, więc może jednak jest tak, że jak sie nie czuje to pęka? :) O której wizyta? Przed pracą pewnie, czyli jakoś niedługo? :)

jazza: oooo to masz całe 3 dni świętowania :D Super sprawa, bo z każdym będziesz świętowała :) Ja też jak idę to muzyki słucham :D Jakoś wtedy droga szybciej mija a i człowiek się dobrze nastraja :)

Ja dzisiaj mam 4 dc i od jutra clo będę jadła. Mam nadzieję, że tym razem żadna torbiel mi się nie wytworzy, a pęcherzyki pięknie pękną po zastrzyku. No i liczę na to, że uda mi się przełożyć wizytę z 13 dc na 11 dc. No ale to będzie wiadomo dopiero pod koniec tygodnia lub nawet po weekendzie dopiero.

Jazzs no to fajny wekeend sie zapowiada;-)

Ja zaraz lece na zakupy bo lodowka pusta!!!!

Jugoslawa powiem ci ze na Clo czulam bol podbrzusza a teraz nie...ale wizyta potwierdzi czy jak mnie bolalo nic czy peklo... wizyta na 14.50
No to trzymamy kciuki za ten cykl&&&&&

jazza, pięknie to wszystko ujęłaś.. straszne, że musiałaś się z tym serduszkiem pożegnać, ale w końcu wróci do Ciebie :) :* Dziękuję :*

Jugosława, no właśnie zaraz jadę i zobaczę co to takiego :) u Ciebie też będzie dobrze, będziemy się pocieszać, aż się uda :)

Taaa u mnie też mroźno, ale słonko jest - to najważniejsze, a nie tak jak wczoraj brrr..

Proszę bardzo, oto projekt:

Projekt domu Rafaello - S-GL 508 - Dom jednorodzinny, parterowy z poddaszem użytkowym - Studio Atrium

Tylko ten daszek co jest nad drzwiami to będzie taki dwuspadowy tylko nad drzwiami malutki ;) i kilka zmian też w środku ;) musiałam wybrać taki, bo mamy wąziutką działkę ;)

A dziękuję :) Kiedyś chodziła za mną nowoczesność, ale teraz jak chcę założyć rodzinę, to tak bardziej w stronę tradycji mnie ciągnie ;) i przytulności ;) Okna będą białe, elewacja taka beżowa, dach brązowy. Generalnie cały wystrój będzie biało-beżowy, delikatne pastele, w sumie prowansja, ale i z elementami takiego wiejskiego, polskiego domku :)

Zadzwoniłam do gina, wizyta na marzec dopiero, myślałam, że się uda za tydzień, bo zazwyczaj tak u niego było, no ale to nic :) akurat będzie po @ to może podejmie jakieś decyzje.

Ostatnia edycja:
julia: u mnie, zanim zaczęłam do gin chodzić zawsze czułam ból podbrzusza w okolicach owulacji, potem na CLO (jak miałam 1 raz co mi pierwszy raz pęcherzyk nie pękł) to czułam jeszcze mocniej, a teraz w tym ostatnim co bez wspomagacza byłam to też czułam ból a okazało się, że pęcherzyk znowu nie pękł :/ No ale to kwestia indywidualna, wiec każda z nas inaczej czuje. Ja straciłam już rachubę z tym, że boli to wtedy dobrze. Organizm mi chyba wariuje :| Oby się potwierdziło, że owu była u ciebie teraz :) &&&&&&&&&

moniusia: bardzo ładny domek :) Wygląda bardzo dobrze, aż chce się w nim zamieszkać. Fajnie tak budować coś od początku tak jak się chce i zmieniać pod swoje potrzeby :) U mnie jakoś też odległe wizyty u gin są. Chyba tak na wiosnę nas kobiety wzięło na chodzenie do ginekologów :) Stąd kolejki :)

Hej baby! Miałam spięcie z teściowa. Próbuje mi wiedzma jedna dyktować ile mam za paliwo wołać dziś od szwagierki, bo trochę z nią jeżdżę dziś. Zrobiłam jej wojnę. Skasuje tyle co zawsze!

reklama
lux: uuu czyli i nocka kiepska i poranek też :/ A co ta teściowa się tak wtrąca do tego ile będziesz brała za paliwo :| To to twój samochód, ty wozisz, wiec ty ustalasz kwotę :) ooo @ nie ma czyli &&&&&&&&&&& :D

Do góry