reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee u nas takich imprez niema:/
Co tam u Ciebie? Tez masz nocki?

Jugoslawa tak wlaczyli;-) wiesz co no wlasnie niedalam rady sie zdrzemnac:/ noze na 30 min co s czuje ze bedzie dzis w nocy tragedia:/

reklama
Julcia nie ja w przyszlym tygodniu bo sie podmienilam z kumplem :)
U mnie ok dzis dalam sie podpuscic mezowi na test...nie dobrze jak kobieta ma testy w domu bo pozem wystarczy byle Impuls i leci do lazienki

Uuuu to nie spalas dzis wogole?

Aschlee i jak wynik?
No wlasnie niespalam:-( mam Tigera ale niechcialabym uzyc go...wrrr:-(
Mam nadzieje ze okaze sie ze dam rade!!!! A jutro sobie to odespie;-)
Ja testow niemam w domi bo tez bym testowala ;-) wiec staram sie czekac do terminu...choc niedawno ciezko bylo sie powtrzymac

No wlasnie ja tez tak planuje zrobic czekam cierpliwie i dopiero jak @ nie przylezie to powtorze.

Teraz wyszedl taki...ale za bardzo sie nie napalam...

Załączniki

• uploadfromtaptalk1424201314475.jpg
    uploadfromtaptalk1424201314475.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
julia, super, że pękł, hura :) pomysł z uzupełnieniem garderoby też mi się podoba :) ja się ostatnio troszkę już obkupiłam :)

Aschlee,
o tak, testy w domu to dla kobiety niezbyt fajna opcja, ja mam 4 ;) wczoraj zrobiłam, jedna krecha, ale już nie robię, już zrobię jak wyjdzie pozytywny :p Coś tam widać kochana :) który dc?

No i przyszło pismo, że za tydzień będzie gotowe pozwolenie, jupi :)

Dlatego sie nie jaram tylko spokojnie czekam.

Dzisiaj 24dc jestem 8 dni przed @ wiec to byla totalna glupota.

reklama
Do góry