reklama
Julcia nie ja w przyszlym tygodniu bo sie podmienilam z kumplem
U mnie ok dzis dalam sie podpuscic mezowi na test...nie dobrze jak kobieta ma testy w domu bo pozem wystarczy byle Impuls i leci do lazienki
Uuuu to nie spalas dzis wogole?
U mnie ok dzis dalam sie podpuscic mezowi na test...nie dobrze jak kobieta ma testy w domu bo pozem wystarczy byle Impuls i leci do lazienki
Uuuu to nie spalas dzis wogole?
Aschlee i jak wynik?
No wlasnie niespalam:-( mam Tigera ale niechcialabym uzyc go...wrrr:-(
Mam nadzieje ze okaze sie ze dam rade!!!! A jutro sobie to odespie;-)
Ja testow niemam w domi bo tez bym testowala ;-) wiec staram sie czekac do terminu...choc niedawno ciezko bylo sie powtrzymac
No wlasnie niespalam:-( mam Tigera ale niechcialabym uzyc go...wrrr:-(
Mam nadzieje ze okaze sie ze dam rade!!!! A jutro sobie to odespie;-)
Ja testow niemam w domi bo tez bym testowala ;-) wiec staram sie czekac do terminu...choc niedawno ciezko bylo sie powtrzymac
julia, super, że pękł, hura pomysł z uzupełnieniem garderoby też mi się podoba ja się ostatnio troszkę już obkupiłam
Aschlee, o tak, testy w domu to dla kobiety niezbyt fajna opcja, ja mam 4 wczoraj zrobiłam, jedna krecha, ale już nie robię, już zrobię jak wyjdzie pozytywny Coś tam widać kochana który dc?
No i przyszło pismo, że za tydzień będzie gotowe pozwolenie, jupi
Aschlee, o tak, testy w domu to dla kobiety niezbyt fajna opcja, ja mam 4 wczoraj zrobiłam, jedna krecha, ale już nie robię, już zrobię jak wyjdzie pozytywny Coś tam widać kochana który dc?
No i przyszło pismo, że za tydzień będzie gotowe pozwolenie, jupi
reklama
ale jest przeciez druga kreska!Dlatego sie nie jaram tylko spokojnie czekam.
Dzisiaj 24dc jestem 8 dni przed @ wiec to byla totalna glupota.