reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mis i ja uważam, że takie osoby jak moja szwagierka nie powinna mieć dzieci. A ja wiem, że będę dobra mama i nie mogę zajść. A ona doczekała się dziecka i jest jej źle. Brak słów.

reklama
Luxuorius - ah przepraszam nie przywitalam sie :) witaj i rozgosc sie :)) swoją droga longin masz taki ze bede skracać do Lux Oki ?:))

Lecę z małym na spaceros :) ładnie słoneczko święci u mnie wiec trzeba korzystać :) Buziaki :)

Missiiss, ok :D zapraszam :D ja co prawda nie testuję, dopiero w grudniu - a przynajmniej mam nadzieję :)

Luxourius - a na jakim forum byłaś? Z ciekawości pytam

Aschlee, rozumiem... Mam nadzieję, że jednak miło i rodzinnie spędzisz Święta :)

Watpliwosci
Podziel sie sloncem :-) i dotleniajcie sie-milego spacerosa:-D

Lux
No czasem w zyciu tak bywa. Ale skoro teraz zaluje ze zmarnowala jej dziecinstwo to powinna choc troche probowac wiez naprawic i umocnic. Szczegolnie jak jej corla bedzie wchodzic w okres dojrzewania bo to trudny czas bedzie.

Aschlee
No to masz trudna i bardzo wymagajaca prace i z pewnoscia bardzo ciekawa. Co do swiat to Cie rozumiem. Do dzis nie zapomne jak wygladaly moje swieta jak Antos moj zmarl 13 listopada... :-( trzymaj sie. Jestes super kobitka i teraz napewno sie juz uda. A co z tym zesp. Antyfosfolipidowym? W koncu laskawie dali skierowanie?

Missiiss tak skierowanie mam teraz we wtorek mam tam jechac ale nie wiem czy w razie nawet jak cos wyjdzie czy bede miala refundowany lek :(

No to to jest juz chore... wtedy moze by sie udalo jakos z pl zeby ci ktos wysylal. Bo to wtedy grosze kosztuje. Masakra co za kraj nie kumam tego ni w oko ni w d..pe...

Noelka, na mjm24 byłam latem, ale źle się tam czułam i po krótkim czasie odeszłam. Wątpliwości-mam taki ciężki nick, bo żaden inny mi tu nie wchodził lub był zajęty. Mis-no ja się boję tego, że gdy urodze dziecko to szwagierka będzie mi robić naloty na chatę...

Tylko watpie ze w pl ktos mi zrealizuje zagraniczna recepte :( daj spokoj ceny tych zastrzykow tutaj Sa szokujace pomijajac fakt ze juz leki na podtrzymanie mam nie refundowane...

Hmm aschlee
A jakbys poszla do gina w pl i on by zobaczyl wyniki i przepisal wuecej opakpwan? Jakbys powiedziala ze nie mieszkasz w pl? Pewnie nie kazdy na to pojdzie ale moze ktos z rodziny lub kolezanek w pl moglby podpowiedziec jakiegos gina. Mowilas ze ceny sa kosmiczne... ja placilam 5 gr za pudelko... masakra jak to sie moze tak roznic:-\ a czemu w ogole oni nie chce dac na refundacje bo tego nie kumam kompletnie...

Lux
Moze nie bedzie tak zle. Zamykaj sie w domciu wtedy i nie otwieraj. Ja czasem tak robie jak z kims nie chce gadac a ktos sie wprasza :p

reklama
Mis ja bardzo lubię szwagierke i gdy ona ma wolne od pracy to wpada do mnie (mieszka kilka domów dalej) i siedzi tu godzinami jak młoda jest w szkole. Lub przychodzi z młoda. Ja też tam do niej chodzę, choć nieraz teściowa mnie wkurzy :p

Do góry