reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mis, ja właśnie szukam tu takiego prawdziwego wsparcia. Bo tylko staraczka zrozumie druga staraczke no nie :) Jugosława no to masz objawy podobne do moich no i szybciej niż ja będziesz wiedzieć na czym stoisz :)

reklama
Luxuorius: ja już nie raz miałam wszystkie książkowe objawy ciąży :D Robiłam test i wiadomo co było :D No ale tak, jutro rano zrobię test, no chyba, że @ przyjdzie do mnie wcześniej :)

U mnie niebo niby szare, ale przebija się błękit :)

Jugoslawa
No wlasnie chuba taka moja uroda juz poprostu. Ale wspomne o tym ginkowi swojemu moze jak bede w szpitalu to mi zrobia jeszcze jakies dodatkowe badania. A moze lepiej nie bo mnie na swieta jeszcze zostawia ;-) blekit nieba... u mnie szaro buro i ponuro od kilku dni... :-\ pogoda pod psem. Zaraz albo legne albo mikolajki bede robic albo choinki tylko te to nie mam zbytnio cxym zdobic. Trza sie czyms zajac zeby szybko weekend byl. No i kciuki za jutrzejsze testowanie!:-)

Lux
Tutaj dostaniesz mega wsparcie :-) naprawde zawsze mozna sie wyzalic wyplakac piswirowac jak ja :p a dziewczyny cie wysluchaja wespra dadza rady czasem ochrzania.;-) a niektore powiedza ze masz niepokolei w glowie jak mi kiedys :p bo tak schizowalam hehe. Ale jest ok :-) zawsze to druga staraczka cie lepiej zrozumie niz twoj stary czy osoba ktora sie nie stara.:-) mi jakos stuknelo w wakacje czyjesienia jakos 5 lat na bb:-) z malymi przerwami. :-)

Noelka
Ja se moge siknac dla wsparcia ;-) no ej ale musi byc jakas podwojna kreska! Chociaz jedna raz na miesiac dziewczyny no!!:-) nie ma innej opcji :-)

Kornelia
A ty jak tam sie czujesz?:-) mnie narazie teraz mdlosci odpuscily. Nam nadzieje ze beda coraz rzadsze juz... ale i tak nie bylo tak zle jak z chlopcami w ciazy bylam :-)

Ostatnia edycja:
Mis ja kiedyś byłam na innym forum, ale tam już dziewczyny miały swoją grupę i nie mogły nowych forumowiczek zaakceptować, ignorowały nas itd, źle się tam czułam i odeszłam. Zrobiłam se przerwę i poszukalam to forum. I widzę, że tu jest przyjemniej :)

Lux
No tu mamy fajna ekipe :-) a i Ty sie szybko wdrozysz z reszta juz jest ok:-) u nas na czerwcowkach chcieli nam zrobic grupe zamknieta wlasnie na co od razu powiedzialam ze to bez sensu wlasnie z tego powodu ze jak ktos dolaczy to albo nie zostanie w ogole zauwazony albo jedni beda pisac na ogolnym a drudzy na zamknietym-bezsensu:-)

luxuorius: ja to kiedyś nie wierzyłam w to, że można sobie objawy jakiejś choroby wywołać, ale podczas starań o dziecko stwierdzam, że to bardzo, ale to bardzo prawdziwe :D Hihihi...ja to jak czytam o mdłościach to mam zaraz wrażenie, że je mam. Jak czytam o osłabieniu to też mi się zaraz słabo robi :D Na tym forum jest fajnie i przyjemnie :) Będzie ci się podobało :)

kornelia: a jak ty się czujesz? Jak przeżyję dentystę to zrobię test, gorzej jak mnie na tym fotelu dopadnie nie wiadomo co i ich tam wszystkich pogryzę :p Wtedy nie wiem czy mnie wypuszczą i nie wiem czy test zrobię :D

missiiss: a jak brzusio? Ułożyła sobie już fasolka wszystko czy nadal obolały? Niestety w szpitalach to często trzymają, zwłaszcza przez weekendy czy święta. No ale wiadomo, kasa, kasa, kasa...Badań nie robią, a człowiek leży i się coraz bardziej chory robi :/

reklama
Jugoslawa
Haha wypuszcza cie wypuszcza :p swoja droga dobrze ze ci w ustach beda grzebac to nie bedziesz miala jak sypac lacina haha :p ja to dobrze ze nie bede musiala rodzic sn bo w takich chwilach to ja tylko znam jeden jezyk-lacine wlasnie phi:p;-)
No ppwoem ci ze jak wyszlam od gina to wciagnelam pozno kfc noecalego bismarta i dzisiaj go wydalilam grzecznie wiec juz lepiej jest :-D wlasnie co do szpitali mnie to wkurza bo specjalnie trzymaja... ale jak np mi powoedza ze mnie puszcza po swietach do domu i bede juz pare dni po szwie to sie wypisze sama na wigilie do domu. W ogole musze powoli zaczac lepic uszka i pierogi i do zamrazary dac bo mam tylko czas do 15 grudnia :-)

Do góry