Noelka no np mój facet nie jest zadowolony, że piszę na forum. Uważa, że to zbędne. Ale pytał się przed godz, czy mi to pomaga i się odczepil. Mis-na którego czerwca masz dokładnie termin? Jugosława-no ja tam szwagierce nie zabronie przychodzić, tylko nich mi nie piszczy nad tym dzieckiem, bo ją rozniosę
reklama
hej
Miss bidulko aż się sama przestraszyłam jak czytałam Twój post..nie ciekawe takie omdlenia..oby nic powaznego za tym się nie kryło..dobrze ze mąż był z Tobą;-)
Jugosławia kciuki &&&&&& ja nie miałam żadnych objawów tylko bół brzucha jak na @...a i cyc a teraz i sutki bolą jak dotknę albo lęże na nich w sumie teraz mnie mdli trochę ale jakos lekko
Smerfik i Lux witam nie witałam się z Wami jeszcze:-) Powodzenia
Aschlee życzę aby jak najszybciej rozwiązaly się Twoje problemy..trzymam && Zeby wszystko się ułożyło...
A ja głupia poleciałąm dzisiaj do gina i wymusiłam usg i jestem zła sama na siebie bo mówi mi ze za wczesnie , ok 4tyg 4dzien ciązy...i że nic może nie zobaczyc..a sprzęt ma taki seee...a ja się uparłam i co?? nie widziała pęcherzyka...mówi ze endo ładnie grube i nast usg 28.11 a ja wróciłam do domu i się rozpłakałam...testa drugiego kupiłam i II kreseczki są...
Miss bidulko aż się sama przestraszyłam jak czytałam Twój post..nie ciekawe takie omdlenia..oby nic powaznego za tym się nie kryło..dobrze ze mąż był z Tobą;-)
Jugosławia kciuki &&&&&& ja nie miałam żadnych objawów tylko bół brzucha jak na @...a i cyc a teraz i sutki bolą jak dotknę albo lęże na nich w sumie teraz mnie mdli trochę ale jakos lekko
Smerfik i Lux witam nie witałam się z Wami jeszcze:-) Powodzenia
Aschlee życzę aby jak najszybciej rozwiązaly się Twoje problemy..trzymam && Zeby wszystko się ułożyło...
A ja głupia poleciałąm dzisiaj do gina i wymusiłam usg i jestem zła sama na siebie bo mówi mi ze za wczesnie , ok 4tyg 4dzien ciązy...i że nic może nie zobaczyc..a sprzęt ma taki seee...a ja się uparłam i co?? nie widziała pęcherzyka...mówi ze endo ładnie grube i nast usg 28.11 a ja wróciłam do domu i się rozpłakałam...testa drugiego kupiłam i II kreseczki są...
Jugosława
Fanka BB :)
lux: hihi no tak
julia: dzięki kochana. Udanych zakupów i żeby na kontroli z córcią było ok
aschlee: ile to się człowiek musi namęczyć, żeby móc coś zrobić :/ Mam nadzieję, że znajdziesz dobre dla siebie rozwiązanie i sposób.
missiiss: biedna ty z tymi mdłościami. Mam nadzieję, że szybko przejdą
Zbieram się do tego dentysty.
Gdybym długo nie pisała to znaczy, że poległam na tym fotelu!
Trzymajcie się.
julia: dzięki kochana. Udanych zakupów i żeby na kontroli z córcią było ok
aschlee: ile to się człowiek musi namęczyć, żeby móc coś zrobić :/ Mam nadzieję, że znajdziesz dobre dla siebie rozwiązanie i sposób.
missiiss: biedna ty z tymi mdłościami. Mam nadzieję, że szybko przejdą
Zbieram się do tego dentysty.
Gdybym długo nie pisała to znaczy, że poległam na tym fotelu!
Trzymajcie się.
Nawiedzila mnie tez ta wredna @. Cykora mialam bo cos dlugo jej nie bylo ale jak ta glupia lajza w glebi duszy chyba liczylam na cud...
Julcia kochana glowa do gory uda sie na pewno.Dzidzia tylko curka na odpowiedni Moment zeby Cie zaskoczyc
Julcia kochana glowa do gory uda sie na pewno.Dzidzia tylko curka na odpowiedni Moment zeby Cie zaskoczyc
Missiiss, to super babcia!
Lux, jak pisanie Ci pomaga, to się nie przejmuj facetem. Chyba, że chce żebyś to jemu o wszystkim nadawała
Tinuś, poczekaj spokojnie do tego 28.11 ha, wiem, łatwo mi mówić, a pewnie na Twoim miejscu zareagowałabym tak samo
Jugosława, trzymaj się u dentysty!
Jeszcze pół godzinki... i weekend!
Lux, jak pisanie Ci pomaga, to się nie przejmuj facetem. Chyba, że chce żebyś to jemu o wszystkim nadawała
Tinuś, poczekaj spokojnie do tego 28.11 ha, wiem, łatwo mi mówić, a pewnie na Twoim miejscu zareagowałabym tak samo
Jugosława, trzymaj się u dentysty!
Jeszcze pół godzinki... i weekend!
Noelka no on mnie wspiera jak może, stara się jak może. Ale on nie rozumie, że ja potrzebuje wsparcia takiego od staraczek porządnego wiecie dziewczyny jak mnie brodawki bolą masakra jakaś. I nie wiem czy stan zapalny pochwy mi się nie szykuje dużo sluzu i taki brzydki zapach.
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Aschlee
No to jestem w sZoku:O aha czyli tam nie dbaja o przyrost naturalny jak u nas... kuzwa jakby to chiny byly... az sie wkurzylam aagggrr ale walcz ile sie da!
Julcia
Udanych zakupow!
Lux
Ja mam na 28 maj ale poszlam na czerwcowki
Tinus
Osiolku to za wczesnie jeszcze hehe :-) ja sama poszlam na pierwsze usg w 5t i 4 d i sie zastanawialam czy wtedyy juz pecherzyk bedzie :-) nie martw sie jest ok :-)
Jugoslawa
Dasz rade! &&& zeby nie bolalo :-)
Noelka
No moja babcia genialna ;-) ale juz 80 lat i strasznie marudzi
Bleee zjadlam makaron z serem i zaraz sie i ze***m i z***gam... :-\ cos mi nie weszlo chyba
No to jestem w sZoku:O aha czyli tam nie dbaja o przyrost naturalny jak u nas... kuzwa jakby to chiny byly... az sie wkurzylam aagggrr ale walcz ile sie da!
Julcia
Udanych zakupow!
Lux
Ja mam na 28 maj ale poszlam na czerwcowki
Tinus
Osiolku to za wczesnie jeszcze hehe :-) ja sama poszlam na pierwsze usg w 5t i 4 d i sie zastanawialam czy wtedyy juz pecherzyk bedzie :-) nie martw sie jest ok :-)
Jugoslawa
Dasz rade! &&& zeby nie bolalo :-)
Noelka
No moja babcia genialna ;-) ale juz 80 lat i strasznie marudzi
Bleee zjadlam makaron z serem i zaraz sie i ze***m i z***gam... :-\ cos mi nie weszlo chyba