reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Noelka no np mój facet nie jest zadowolony, że piszę na forum. Uważa, że to zbędne. Ale pytał się przed godz, czy mi to pomaga i się odczepil. Mis-na którego czerwca masz dokładnie termin? Jugosława-no ja tam szwagierce nie zabronie przychodzić, tylko nich mi nie piszczy nad tym dzieckiem, bo ją rozniosę :D

reklama
Julcia to lacze sie w bolu bo mnie kur...tez zalalo [emoji35]
Chociaz tyle dobrze ze nie wczoraj....

Ostatnia edycja:
hej :)
Miss bidulko :( aż się sama przestraszyłam jak czytałam Twój post..nie ciekawe takie omdlenia..oby nic powaznego za tym się nie kryło..dobrze ze mąż był z Tobą;-)
Jugosławia kciuki &&&&&& ja nie miałam żadnych objawów tylko bół brzucha jak na @...a i cyc a teraz i sutki bolą jak dotknę albo lęże na nich:-D w sumie teraz mnie mdli trochę ale jakos lekko:p
Smerfik i Lux witam :) nie witałam się z Wami jeszcze:-) Powodzenia :)
Aschlee życzę aby jak najszybciej rozwiązaly się Twoje problemy..trzymam && Zeby wszystko się ułożyło...
A ja głupia poleciałąm dzisiaj do gina i wymusiłam usg i jestem zła sama na siebie:wściekła/y: bo mówi mi ze za wczesnie , ok 4tyg 4dzien ciązy...i że nic może nie zobaczyc..a sprzęt ma taki seee...a ja się uparłam i co?? nie widziała pęcherzyka...mówi ze endo ładnie grube i nast usg 28.11 a ja wróciłam do domu i się rozpłakałam...testa drugiego kupiłam i II kreseczki są...

lux: hihi no tak :)

julia: dzięki kochana. Udanych zakupów i żeby na kontroli z córcią było ok :)

aschlee: ile to się człowiek musi namęczyć, żeby móc coś zrobić :/ Mam nadzieję, że znajdziesz dobre dla siebie rozwiązanie i sposób.

missiiss: biedna ty z tymi mdłościami. Mam nadzieję, że szybko przejdą :)

Zbieram się do tego dentysty.
Gdybym długo nie pisała to znaczy, że poległam na tym fotelu!

Trzymajcie się.

Nawiedzila mnie tez ta wredna @. Cykora mialam bo cos dlugo jej nie bylo ale jak ta glupia lajza w glebi duszy chyba liczylam na cud...
Julcia kochana glowa do gory uda sie na pewno.Dzidzia tylko curka na odpowiedni Moment zeby Cie zaskoczyc

Missiiss, to super babcia! :)

Lux, jak pisanie Ci pomaga, to się nie przejmuj facetem. Chyba, że chce żebyś to jemu o wszystkim nadawała ;)

Tinuś, poczekaj spokojnie do tego 28.11 :) ha, wiem, łatwo mi mówić, a pewnie na Twoim miejscu zareagowałabym tak samo :D

Jugosława, trzymaj się u dentysty!

Jeszcze pół godzinki... i weekend! :D

Noelka no on mnie wspiera jak może, stara się jak może. Ale on nie rozumie, że ja potrzebuje wsparcia takiego od staraczek porządnego :) wiecie dziewczyny jak mnie brodawki bolą :( masakra jakaś. I nie wiem czy stan zapalny pochwy mi się nie szykuje :( dużo sluzu i taki brzydki zapach.

reklama
Aschlee
No to jestem w sZoku:O aha czyli tam nie dbaja o przyrost naturalny jak u nas... kuzwa jakby to chiny byly... az sie wkurzylam aagggrr ale walcz ile sie da!

Julcia
Udanych zakupow!:)

Lux
Ja mam na 28 maj :-D ale poszlam na czerwcowki :p

Tinus
Osiolku to za wczesnie jeszcze hehe :-) ja sama poszlam na pierwsze usg w 5t i 4 d i sie zastanawialam czy wtedyy juz pecherzyk bedzie :-) nie martw sie jest ok :-)

Jugoslawa
Dasz rade! &&& zeby nie bolalo :-)

Noelka
No moja babcia genialna ;-) ale juz 80 lat i strasznie marudzi :p

Bleee zjadlam makaron z serem i zaraz sie i ze***m i z***gam... :-\ cos mi nie weszlo chyba

Do góry