reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulcia
No co ty! Ej babo wracaj mi tu! Ktory to dc jak owu to dzialajcie Z Mkiem :-) mnie moj jajnik bolal 4 dni przed peknieciwm i w trakcie sprawdzone na monitoringu wiec &&& za owocne staranka :-)

Juz sobie naszykowalam lozko w pokoju widmo wiec moze mnie nie chycu. A jutro wybywam z domu na pol dnia do babci moze tata wytrzyma z mlodym i sie zgodzi. Anulcia dzieki za dobre slowo! :*

reklama
kornelia & ania: ja też mam kota, a w zasadzie dwa :) Jak zaczną swoje kocie zabawy to całe mieszkanie się trzęsie. Wizualnie to takie kluski, ale bardzo sprawne :D

anula: dzięki za kciuki. Dla ciebie również &&&&&. Wracaj do nas! Czasem trochę zejdzie zanim człowiek odświeży.

Kurczę, coś mi forum dziwnie działa i nie widzę od razu wszystkich nowych wiadomości tylko dopiero jak ponownie wchodzę :|

Ostatnia edycja:
W zasadzie to mnie też jajnik bolał i to ten na którym dzisiaj widać było pęcherzyk, więc to może być znak.
Szkoda, że się uprzedziłam do testów owulacyjnych...hmmm może powinnam dać im jeszcze jedną szanse?
Miałam temperaturę zacząć mierzyć w tym cyklu, ale się nie udało zacząć.
Chyba, że można zaczynać 11 dc? Późno trochę :/

Miss dziekuje:* niemierze tempki a jakos niechcialo mi sie ot to;-)
Tylko monitoring

Ja dopiero do domu wrocilam bylam u brata w odwiedzinach;-)

Ania kucze kochana zdrowka ci zycze;-)

Miss kochana mocno wierze ze niezlapiesz twgo swinstwa!!!
Powiedz mi kiedy liczyc na @? Tak 14dni dodac? Bo lekarz mowil ze jutro pewnie peknie jak dobrze pojdzie oczywiscie...
Udanego masz rego syna hehe

Jugoslawa to tez juz ladny;-) to ladnie starajcie sie;-)

Zouza wspolczuje:/

Anula nie nastawiam sie kochana...niewierze jakos ze wczorsjszy wieczor cos da!
Dzialaj dzialaj kochana z mezulkiem;-)
Jak tam psinka?

Ps. Co ja czytam ty chcesz nas opuscic?! Wracaj kochana!!!!

Nie gram w gry na fejsie, tesciowa za mnie gra :)

Szyjka zgladzona, rozwarcie na 2 cm, skurcze sa nawet regularne ale wg lekarzy za male.... Czekaja na postep bo chca zebym naturalnie urodzila....

Ostatnia edycja:
Mychunia jakie to ekscytujace :-) zazdroszcze

Ja leze w lozku pije duzo(bo podobno odwodniona jestem) biore lekarstwo i wypoczywam
Zrobie wszystko dla mojego Ziarenka

mychunia: już blisko :) Piękne doświadczenie.

ania: bardzo dobrze. Niedługo ci się poprawi i wszystko wróci do normy :)

zouza: jak tam ? okiełznałaś armagedon?

julia: liczy się jakość a nie ilość :D Może wykonaliście wczoraj kawał dobrej roboty :D Tego ci życzę :)

reklama
hej laski u mnie bez zmian, dzwoniłam dziś do szpitala ale nikt mnie nawet nie chce zbadać jeśli test mi wyszedł negatywnie. Dzisiaj córka usiadła na ostatnim działającym komputerze w domu i wyłamała monitor... W pracy też kolorowo nie mam, wychodzi na to że nie przedłużą mi umowy także kolejny miesiąc w raju. Staram się myśleć pozytywnie ale bardzo tęsknie za domem i bliskimi, brakuje mi przyjaciół i wsparcia, a mąż nie zastąpi mi przyjaciółki ... :( moja psychika siada, zaczynam mieć stany lękowe i ogólnie sypie się cała. Czekam aż cos dobrego sie wydarzy w moim życiu ale na razie nie ma widoków na to.

Do góry