reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aniu
To teraz odppczywaj bierz co lekarz kaze i dbaj o siebie i fasolke ! :* ze tez musialo sie przyplatac teraz...

Dzieki dziewczyny kochane jestescie. :*

Melka
Dzieki :* a ty kiedy testujesz?

Zouza
A ty? Chyba malpy nie przyszly jesszcze co?

reklama
Miss u mnie i Zouzy solidarność jajników - podobno w następnym cyklu zrobią nam niespodzianke :) Temp lecą nam w dół. Odliczamy dni do kolejnych staranek ;)

Eeee :-( a ja na boooom !! Liczylam taki mega! To && dziewczyny za kolejne cykle i by szybko czas zlecial:-) fluidkow narazie nie przesylam co by bostonki nie przyslac :-\ moj syn jest wredny chodzi i specjalnie na mnie kaszle. Dziad maly.

Mychunia
Jak tam na froncie ??:-) ktos cus wie?

Blair
Odezwij sie ciutke!

julia: o kurcze! Mega pęcherzyk :D Ale na szczęście to kwestia konkretnej kobiety jakiej wielkości pęka. Mój ma niecałe 17 mm. U mnie clo będzie dodane jak w tym cyklu się nie uda. Skoro mówisz, że wczoraj było przytulanko to powinno wystarczyć. Plemniczki przeżyją :) Trzymam kciuki :)

kornelia: już mężowi powiedziałam, że ma zbierać siły :D BTW twój kotek na awatarze? Brytyjczyk?

ania: to nie tak źle. Wyleczyć i będzie dobrze. Dobrze, że szybko się zdiagnozowałaś. Dbaj o siebie.

missiiss: niezły agent ten twój synek :)

Ostatnia edycja:
Kornelia oficjalnie Gratuluję. ...

Aniu to nie fajnie ...szybkiego powrotu do zdrowia ;-)

Jula udalo sie ! Mowie ci ;-)

Miss oby dziadostwo szybko zniknelo ... i ciebie nie chwyciło !

Zouza @ niech spada i to szybko !

Blair bywas?

Jugoslawa kciuki za teb cykl ;-)

Mnie od kilku dni jajniki daja czadu ...Wczoraj jak kaszlalam to prawy bolal jakby go ktos wyrywal .. dzis nadal prawy mega daje czadu . . Może ovu ...

Jugosława - kotek akurat nie mój, ale miałam kiedyś kotkę, która kilka razy takie urodziła :) ale nie rasowe, chociaż i tak piękne :) jednego ma moja rodzina i jest identyko jak rasowy :) ja mam teraz rudzika, burego i czarnego :))

Wiecie co ... tak sobie myślę że pisze sama ze soba ... trzymajcie się kobietki ... każdej z osobna życzę powodzenia

reklama
Do góry