reklama
Ania-Belfast
Fanka BB :)
Missiiss wspolczuje Ci bardzo
Napewno latwo Ci nie jest
Lekarka wlasnie dzwonila mam pobrac probke moczu i przyjechac na kontrole o 14:50
Napewno latwo Ci nie jest
Lekarka wlasnie dzwonila mam pobrac probke moczu i przyjechac na kontrole o 14:50
watpliwosci3
Miss jak nie urok to sra....
Masz jakis pomysł co zrobić ?
Aniu kciuki za wizytę
A u mnie @ chyba za rogiem bo brzuchol tak napierdziela że szok :/// ledwo sie ruszam.. mam nadzieję ze przejdzie bo po poludniu idę do Malutkiego..
Masz jakis pomysł co zrobić ?
Aniu kciuki za wizytę
A u mnie @ chyba za rogiem bo brzuchol tak napierdziela że szok :/// ledwo sie ruszam.. mam nadzieję ze przejdzie bo po poludniu idę do Malutkiego..
jazza
Ania odpoczywaj i zbieraj sily i posiedz z fasolka w domciu i powodzenia na wizycie :-)
Missiiss kochana moja przytulam, wspolczuje, bo domyslam sie, ze to dla Ciebie trudne :*
Julia &&&&&&&&& za wizyte ;-)
Missiiss kochana moja przytulam, wspolczuje, bo domyslam sie, ze to dla Ciebie trudne :*
Julia &&&&&&&&& za wizyte ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
No na obecna chwile leze na lozku z maska na gębie (podpowiedz gina) i probuje odetchnac bo brzuch mnie pobolewa i plamienia znow mam. Niby nie czuje ze az tak sie denerwuje ale to chyba wszystko w srodku siedzi. Nie mam kompletnie pimyslu gdzie sie schowac... dobrze tylko ze moj maly dostal lek przeciwwirusowy we wt jak jeszcze nie mial kropek i sama doktorka powiedziala ze ptzypadkowo udalo sie to zalagodzic. Oby tylko nie doszla goraczka i wiecej chrostek. Przespie sie i ide do babci na godzinke moze dwie... i dzis spie w osobnym pokoju napewno...
Jugoslawa
Super ze pecherzyk byl :-)
Julka
Teraz na ciebie kolej &&&
Jugoslawa
Super ze pecherzyk byl :-)
Julka
Teraz na ciebie kolej &&&
fajnie , że wam się podoba suknie dziewczyny, przez co mi jeszcze bardziej się podoba a w tańcu to faktycznie świetnie wygląda, jak się kręciłam po salonie to tak fajnie falowała
mississ mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze
mississ mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze
Ja pierdzielu pecherzyk ma 3 cm!!!! Wzielam jeden dzien wiecwj i przez to:/
Kazal dzialac a meza niebedzie jutro..ale wczoraj wieczorem byl...
Miss przerosniety pecherzyk;/ ale lekarz mowil by dzialac...musze byc ostrozniejsza nastepnym razem!!!
Niesadzilam ze ta jedna tabletka zrobie taka szkode:/ a trzeba bylo sluchac lekarza...wrrrr:-(
Kazal dzialac a meza niebedzie jutro..ale wczoraj wieczorem byl...
Miss przerosniety pecherzyk;/ ale lekarz mowil by dzialac...musze byc ostrozniejsza nastepnym razem!!!
Niesadzilam ze ta jedna tabletka zrobie taka szkode:/ a trzeba bylo sluchac lekarza...wrrrr:-(
Ostatnia edycja:
missiiss1301
A na ktorym jajniku? Szybko ci urosl az w szoku jestem. Dla ciebie cala tabletka clo to chyba za mocna jest.
No widzisz...prawy tak jak powinno
W poniedzialek do kontroli czy pekl! No mowie ci , smialam sie ze na 0,5 tab mialam owu w 20dc a tu juz okazuje sie ze jutro bedzie pekac
Jade do domu stoje w korkach:/
Raczej w tym cyklu na przytulanko niema co liczyc...
Ehh pocieszenie ze szybko przyjdzie kolejny...ale znow to lewy bedzie wiec pewnie pusto bedzie:/
W poniedzialek do kontroli czy pekl! No mowie ci , smialam sie ze na 0,5 tab mialam owu w 20dc a tu juz okazuje sie ze jutro bedzie pekac
Jade do domu stoje w korkach:/
Raczej w tym cyklu na przytulanko niema co liczyc...
Ehh pocieszenie ze szybko przyjdzie kolejny...ale znow to lewy bedzie wiec pewnie pusto bedzie:/
Ostatnia edycja:
reklama
missiiss1301
Oby pekl tylko bo to naprawde duzy jest. A nie czujesz dyskomfortu z prawej str? On ci pewnie sam zaczal rosnac i go megapodrasowalas tym clo. To teraz kciuki zeby pekl szybciochem i wczorajsze robaczki zeby ladnie dotarly :-)