reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

kornelia, Tobie temp. wzrosła pięknie :-D
więc to ja spytam - kiedy testujesz? :-D

ja dzisiaj - ale to za wcześnie jeszcze
negatyw był ;)

reklama
Zouza - mam 2 testy to jeden może jutro lub w środę, chociaż to wcześnie, ale moja niecierpliwość mi dłużej pewnie nie pozwoli, a potem będę czekać do 7go :p

Hej ;-)

Kornelia ja Twojego testu juz sie nie moge doczekac :-D

Zouza ja mysle... ze chce zobsczyc Twojego tesciora :-D

Julia L4 ewidentnie Biedactwo :-*

Jazza racja do roboty :-( ja juz wychodze :-D

Milego dnia Dziewczyny ;-)

kornelia, no mi jeszcze jeden został
i nie wiem czy jutro czy w środe
a najwyżej dokupie :-D

chyba że temp. spadnie ;-)

Ania - jak wyjdzie to pokaże
dzisiejszy z jedną kreską
żadnych tajemnie ukrytych bladziochów się nie doszukuję ;)

Ostatnia edycja:
Stoje w kolejce po zwolnienie lekarskie.

Dentyste mam na 10.30 oczywiscir wszystko na zywca bo znieczulenie niebedzie dzialac:-:)'( strasznie sie boje

Julcia
Kochana trzymaj sie tam :-( wspolczuje. Wez l4 i wypoczywaj!

Jazza
I to sprawia ze jestes taka niesamowita! :-) A co do kolegi to hmm on sam dziecko wyychowuje bo baba od niego odeszla... sam ciagle jest wiec w pracy spedza cale dnie pewnie zeby nie myslec. Sexu to mu na bank brakuje. Z reszta zachowuje sie jakby pozjadal rozumy wszystkie i ciezko mu wyjasnic ze nie ma racji. Pijaczka tez bym zjadla :-)

Kornela
&&& mega i rob testa i nam sie tu ladnie pochwal:-)

Zouza
Powrot do pracy po wolnym bbrr tez mnie zawsze stesowal. Milego i przyjemnego dnia. Zeby nikt nie byl dzis zlosliwy.

Melka
A ty co;-) ty tez testuj !:-)

Wiecie co zastanawiam sie czy juz nie zostac na l4.... nie mam nawet ochoty tam wracac ani myslec o robocie i w ogole palowac sie z tymi ludzmi i z kierokumplem . Z resxta jak po godzinnym chodzeniu po cmentarzu mialam plamienia to co dopiero po 15 h na nogach bo przeciez 1,5 h z domu do pracy mam. Ale albo pojde na l4 do niedzieli i pozniej na urlop albo rusze tylek zadzwonie w koncu do pipu i zrobie mu ciaglosc zeby mial. Sama nie wiem co robic. Wolalabym pojsc na urlop zeby ta umowa weszla w zycie... juz nawet sily o tym myslec nie mam az mi sie zygac chce...

reklama
Miss ja już tak czuje @ że bardziej się nie da, chyba szybciej niż w pt przyjdzie. Może w nast cyklu uda się prezent świąteczny ;)

Do góry