reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Zouza - mam 2 testy to jeden może jutro lub w środę, chociaż to wcześnie, ale moja niecierpliwość mi dłużej pewnie nie pozwoli, a potem będę czekać do 7go
jazza
Witajcie kochane:-)
Julia kochana idz na L4, czekam na wiesci od lekarza
Do pracy rodacy.. niestety;-)
Milego dnia :-)
Julia kochana idz na L4, czekam na wiesci od lekarza
Do pracy rodacy.. niestety;-)
Milego dnia :-)
Ania-Belfast
Hej ;-)
Kornelia ja Twojego testu juz sie nie moge doczekac
Zouza ja mysle... ze chce zobsczyc Twojego tesciora
Julia L4 ewidentnie Biedactwo :-*
Jazza racja do roboty :-( ja juz wychodze
Milego dnia Dziewczyny ;-)
Kornelia ja Twojego testu juz sie nie moge doczekac
Zouza ja mysle... ze chce zobsczyc Twojego tesciora
Julia L4 ewidentnie Biedactwo :-*
Jazza racja do roboty :-( ja juz wychodze
Milego dnia Dziewczyny ;-)
kornelia, no mi jeszcze jeden został
i nie wiem czy jutro czy w środe
a najwyżej dokupie
chyba że temp. spadnie ;-)
Ania - jak wyjdzie to pokaże
dzisiejszy z jedną kreską
żadnych tajemnie ukrytych bladziochów się nie doszukuję
i nie wiem czy jutro czy w środe
a najwyżej dokupie
chyba że temp. spadnie ;-)
Ania - jak wyjdzie to pokaże
dzisiejszy z jedną kreską
żadnych tajemnie ukrytych bladziochów się nie doszukuję
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julcia
Kochana trzymaj sie tam :-( wspolczuje. Wez l4 i wypoczywaj!
Jazza
I to sprawia ze jestes taka niesamowita! :-) A co do kolegi to hmm on sam dziecko wyychowuje bo baba od niego odeszla... sam ciagle jest wiec w pracy spedza cale dnie pewnie zeby nie myslec. Sexu to mu na bank brakuje. Z reszta zachowuje sie jakby pozjadal rozumy wszystkie i ciezko mu wyjasnic ze nie ma racji. Pijaczka tez bym zjadla :-)
Kornela
&&& mega i rob testa i nam sie tu ladnie pochwal:-)
Zouza
Powrot do pracy po wolnym bbrr tez mnie zawsze stesowal. Milego i przyjemnego dnia. Zeby nikt nie byl dzis zlosliwy.
Melka
A ty co;-) ty tez testuj !:-)
Wiecie co zastanawiam sie czy juz nie zostac na l4.... nie mam nawet ochoty tam wracac ani myslec o robocie i w ogole palowac sie z tymi ludzmi i z kierokumplem . Z resxta jak po godzinnym chodzeniu po cmentarzu mialam plamienia to co dopiero po 15 h na nogach bo przeciez 1,5 h z domu do pracy mam. Ale albo pojde na l4 do niedzieli i pozniej na urlop albo rusze tylek zadzwonie w koncu do pipu i zrobie mu ciaglosc zeby mial. Sama nie wiem co robic. Wolalabym pojsc na urlop zeby ta umowa weszla w zycie... juz nawet sily o tym myslec nie mam az mi sie zygac chce...
Kochana trzymaj sie tam :-( wspolczuje. Wez l4 i wypoczywaj!
Jazza
I to sprawia ze jestes taka niesamowita! :-) A co do kolegi to hmm on sam dziecko wyychowuje bo baba od niego odeszla... sam ciagle jest wiec w pracy spedza cale dnie pewnie zeby nie myslec. Sexu to mu na bank brakuje. Z reszta zachowuje sie jakby pozjadal rozumy wszystkie i ciezko mu wyjasnic ze nie ma racji. Pijaczka tez bym zjadla :-)
Kornela
&&& mega i rob testa i nam sie tu ladnie pochwal:-)
Zouza
Powrot do pracy po wolnym bbrr tez mnie zawsze stesowal. Milego i przyjemnego dnia. Zeby nikt nie byl dzis zlosliwy.
Melka
A ty co;-) ty tez testuj !:-)
Wiecie co zastanawiam sie czy juz nie zostac na l4.... nie mam nawet ochoty tam wracac ani myslec o robocie i w ogole palowac sie z tymi ludzmi i z kierokumplem . Z resxta jak po godzinnym chodzeniu po cmentarzu mialam plamienia to co dopiero po 15 h na nogach bo przeciez 1,5 h z domu do pracy mam. Ale albo pojde na l4 do niedzieli i pozniej na urlop albo rusze tylek zadzwonie w koncu do pipu i zrobie mu ciaglosc zeby mial. Sama nie wiem co robic. Wolalabym pojsc na urlop zeby ta umowa weszla w zycie... juz nawet sily o tym myslec nie mam az mi sie zygac chce...
reklama