reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzięki za kciuki :) staram się nie napalać, ale same myśli mi co jakiś czas wędrują do szuflady z testem :p co mi tam :) jutro zacznę testować, najwyżej tak jak zouza dokupię jeszcze testy na termin:-) @

Melka - &&&&&&& jeszcze jest nadzieja :)

Dopiero nad nami leciały 2 F16 i przekroczyły barierę dżwięku to huknęło tak aż mi się cała chałupa zaruszała.....szok, myślałam, że bomba jakaś wybuchła :p

Ostatnia edycja:
Julia zobaczysz wszystko bedzie dobrze, idz potem na L4, wiem, ze dasz rade kochana:tak:

Missiissa zostan kochana na L4 i lez brzusiem do gory:-) a z tym kiero to tak myslalam, ze sexu mu brak, tez mam jeden taki okaz w pracy :-D, ktoremu zona chyba kurek odciela (a raczej gdybym byla facetem i miala taka zone jak on ma to bym udawala ciagly bol glowy), ze sie probowal do mnie przystawiac az w twarz dostal :-D :rofl2:. ale takim to wspolczuc trzeba ;-)
ja to swir jestem :rofl2:

Kornelia &&&&&&&&&&&&

Melka &&&&&&&&&&& i ja tez byma chciala gwiazdkowe kinder niespodzianke :)

Wiem ze to glupie i nie na temat, ale walcze z pieczatka :-D nie zartuje, skubana zbladla z wrazenia (czyt. tusz sie konczy) i nie moe rozkminic jak cwaniare rozebrac, aby jej dolac tuszu :-D walcze juz tak pol godziny :-D

Zouza trochę objawów niby zauważyłam lekkich u siebie, ale to moga równie dobrze być objawy @ lub po prostu poowulacyjnych :p
ale kłuje mnie w podbrzuszu już z 3 dni, a przed @ zwykle max 1 dzień miałam ból.... nie wiem, może jakaś lekka infekcja mi się przypałętała, ale to zwykle inaczej mnie bolało.....

reklama
Do góry