reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej laski, ja od rana próbuje się zarejestrować do lekarza. Od jakichś dwóch miesięcy czuje ból w prawym udzie, takie rwanie właśnie jakby coś podchodziło ropą (takie porównanie) plus mam widoczne bardzo żyly w miejscu gdzie boli. Miałam cesarke i brałam zastrzyki przeciw zakrzepom teraz się boję że to może być cos takiego właśnie... Troche się boję diagnozy ...

Ja juz po wizycie u dentysty...bylo strasznie:'( plakalam z bolu jak mi robila, to chyba zapalenie kieszonek, nawet silne znieczulenie niepomoglo:-( ide sue zdrzemnac na chwile, mam l4 do konca tygodnia

Julcia
Odpoczywaj i nie mysl o robocie. Biidulko moja :-( :* niech siw szybko goi!

Akatsuki
&& zeby sie udalo zarejestrowac. To powazna sprawa z zakrzepami... oby to nic powaznego. Kurcze zawsze mam problem z napisaniem twojego nicku ;-)

Julia biedulo, tak to z zębami, bola jak wychodzą, potem jak wypadają a potem bolą dla zasady :(

Zarejstrowałam się na środę, choć nie było łatwo. Martwi mnie ze w miejscu gdzie boli mam takie mega widoczne żyły... Kurde sypię się, młodo zaczęłam dorosłe życie i teraz 26 lat z hakiem a tu jak nie jedno boli to drugie -_- Mój mąż to samo, zawsze okaz zdrowia a tu teraz i korzonki, problemy z trawieniem, jakieś uczulenia go łapią, teraz jest zaziębiony... starość nie radość.

reklama
Zouza no to juz cos, ale dalej skubana ani drgnie :-D, twarda sztuka, normalnie pokonala mnie plastkowa pieczatka :-D

Akatsuki powodzenia z lekarzem i wizyta :tak:, no ja mam 29 lat i tez czasem odczuwam, ze to juz nie to zdrowie, ktore bylo kiedys ;-)

Julia kochana przytulam, juz jest po i teraz mozesz odpoczac :tak:

Do góry