reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

miss, dziwny chlop ..

mi sie konczy umowa za chwile to moge u Ciebie cos "kupic" :-D

Boli mnie podbrzusze na @
W tej chwili juz dosc wyraznie. I strasznie placzliwa dzis jestem, no siedze i chce mi sie wyć..

Za to bylam z mezem na spacerze i u dziadkow. Cudowne 2h - oboje głusi juz na maxa. Ale kazde z nich slyszy inne tony, takze dobrze sie uzupelniaja ale co sie nakrzyczałam to moje ;)

reklama
Zouza
No dziwny. Jeszcze pokazuje jaki to on najmondrzejszy jest i jak pozjadal rozumy. Az sie zdziwil wczoraj jak mu udowodnilam ze nie ma racji i sie przestal odzywac. A co do slaboslyszacych hmmm niezle:-D ja mam z babcia to samo. W ogole moja to twierdzi ze jest ok i swietnie udaje ze slyszy. Taka gadka wiesz ja o swoim ona o swoim :-D kupili jej dzieci aparat i nawet nosic nie chce.
Mam nadzieje ze boli cie nie na @... kurcze no musi byc ok! Ja dzisiaj tez mam kiepski humor przez tego czlowieka. Teraz sie zastanawiam czy w ogole sie tam pojawie. Mam ponad miesieczne zalwglosci i z takim jego podejsciem juz chyba wole tam nie wra cac. Zalatwil mi umowe a tak sie zachowuje...

U mnie w pracy nie lepsze jednostki wiec najlepiej to sie nie przejmowac. Ja zakupilam sobie melise ..

Moja babcia ma na obu uszach aparaty .. Niestety dalej nic :-D
Ubaw po pachy ;)

Hej ja na chwile bo nadal boli...:-( mam nadzieje ze tylko jutro dostane sie do dentysty! Jest ropa i wyglada na to ze naprawiony zab to jest:-(

Julcia
Uuuu zdrowka!:/

Zouza
O to przynajmniej twoja sie nie boi przyznac bo mojq 90 ma i dalej uparta :p

Boze nie moge z mojego dziecka. Juz ktorys raz z rzedu siedzi pod stolem w kuchni i sie rozbiera....o_O

Miss co za dziad z tego kolesia ... a u mnie powoli dziś 16dc i jajniki na przemian daja o sobie znac ... starego dzis trzeba ......
Jutro do pracy chociaż nie chce mi się ....

Anula
To starego w obroty bierz :-D i &&& za owocna noc ;-)

Fluidki przesylam ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)

Musze sie zajac przygotowaniem ozdob swiatecznych do domu bede miala zajecie. A znalazlam kilka fajnych pomyslow :-) trzeba sie czyms zajac by nie myslec o pracy.

A hey u mnie tak sobie :) wczoraj byl fajny dzień byliśmy w amsterdamie wieczorem . Bardzo polecam amsterdam nocą :) coś nie do opisania :) w dzień tak fajnie nie jest :)
Gdybym była głupia i naiwna to myslalabym że jestem w ciąży :p mam ciągoty na mięso mamy P na przemian z kompotem z czeresni :) mogłabym tylkko na tym żyć :) no ale dopiero po 20dc jestem wiec chyba jesien mnie tak nastraja :) idę smazyc pyrki do kielbachy z grilla Buziaki :**

reklama
Do góry