reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

czy to że troche moczu wylądowało na ekranie może mieć wpływ na wynik testu? dzięki dziewczyny za słowa otuchy.

Miałam mega nieprzyjemny dzień w pracy, wyszłam prawie godzine po czasie,... Chce iść spać... Tak marzyłam że będą te dwie kreski i będe mogła wreszcie przestać się przejmować pracą :((

Ostatnia edycja:
reklama
Anula bierz no chłopa i działajcie ;)

Wątpliwości Amsterdam dla mnie czadowy, a że najczęściej byłam tam z grupą znajomych to wspomnienia cudne. Z nocnych miast podoba mi się Paryż, Londyn, no i pięknie oświetlona Praga.

Mnie tu mało ostatnio bo zalatana jestem. Ale staram się nadrabiać zaległości ;)

Witajcie dziewczyny!
Nie było mnie raptem kilka dni, a wy tyle postów naprodukowałyście :D
Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego :p
No dobra, postaram się iść chronologicznie:

mychunia: super wieści :D Maleństwo jak się patrzy :D Kciuki za rozwiązanie.

blair: ja też miewam sny o ciąży. To jednak podświadomość. Może to być też dobry znak :D Mój TŻ kiedyś kurę potrącił. Zaplątała się w podwoziu gdzieś, przejechała z nami kilkanaście km i wyszła :D:D:D

akatsuki: hej, powodzenia życzę ze starankami :)

ania: czadowe przebranie :D Cieszę się, że się udało z ginekologiem.

miss: oszczędzaj się. A dla przyjemności to ostatnio mi polecono masażer do głowy :D Jak się tym wymiziasz to się na serio przyjemnie robi. Człowiek jakoś tak odpływa :D

julia: zdrówka życzę.

U mnie koncówka @ i w tygodniu idę na usg podejrzeć pęcherzyk. Mam nadzieję, że będzie, bo kolejny lek wcale mi się nie uśmiecha :/

Missiiss kochana co za dziad z tego kolegi, buc jakich malo, ale wiesz kochana może mu trzeba wspolczuc, bo skoro go tak jara praca i sprzedaz itp. Itd. To może dlatego, ze jego zycie seksualne lezy i kwiczy i biedaczek musi sobie czyms to rekompensowac :-D

A energia to mam az w nadmiarze, zawsze tak było, mój M to mowi, ze za mna to on nadazy, ale na rowerze, kiedy ja pieszo, a w domu to biega za mna i prosi bym usiadal bo ja zawsze mam cos do robienia albo mu tancze i się wygłupiam :-D

Zouza dobre z tymi dziadkami :-D

Anula dopadnij swojego i wyssij z niego wszystko :-D

Julia kochana przytulam, trzymam kciuki, abys jutro się dostala do lekarza

Wątpliwości i ja kciuki zaciskam :-)

Amsterdam… przyznam się, ze nie bylam nigdy, ale słyszałam, ze pieknie. A ja prawie 3 lata mieszkałam w Nowym Jorku, to miasto nigdy nie spi i noca jest po prostu niesamowite (i niebezpieczne tez troche, ale ja tam się nigdy nie balam) a za dnia rownie niesamowite, wyszalałam się tam, mam piekne wspomnienia i tesknie haha :-)

A ja dzis zrobiłam „pijaczka” pyszne ciasto, gdzie biszkopty wodka z mocna herbata się nasacza i jest pycha hahaha :-D

Missiiss - jakoś się ułoży z pracą, najważniejsza jest Fasolka :))

Julia - &&&& oby ząb szybko naprawili.....

Jugosława - &&&&& za pęcherzyk i wykorzystany cykl :p

Jazza, Anula - działajcie :tak:

Watpliwosci nigdy w Amsterdamie nie bylam wiec strasznie Ci zazdroszcze

Akatsuki najlepiej zrob znow test za 2 dni i pozytywne myslenie :-)
A co do pracy to Cie rozumiem

Miss o prace sie nie martw bedzie dobrze &&& opiekuj sie malenstwem :-)

Julia wdpolczuje zeba wiem jak to jest mnie dziasla strasznie bola i krwawia czasem(dentysta mowi ze wszystkojest ok)tak mam z powodu ciazy :-D
&&& za zabka

Jugosława &&&

Jazza,Anula do roboty dziewczyny :-D &&&&&

jazza: uwielbiam "pijaka"! Mniam!

watpliwosci: ja też nigdy w amsterdamie nie byłam, ale znajomi przywozili niesamowite zdjęcia z wypraw w to miejsce. Kiedyś pojadę :)

julia: ja z zębami też mam teraz przeżycia. Znowu idę do dentysty, bo jednak to co bolało to nie tam gdzie każdy się spodziewał :)

akatsuki: też uważam, że dobrze powtórzyć test za kilka dni.

Dzięki za kciukasy dziewczyny.
Przydadzą się. Ostatni cykl był bezowulacyjny.
No i od jutra mierzę temperaturkę - zobaczymy jak to wyjdzie.

Dzieki dziewczyny

Ja z bolu niemoge spac:'( na rope nic nie pomaga:'(
Twarz mi bardziej spuchla...
Czy w takiej sytuacji moze isc na l4? Bo niewyobrazam sobie z tym bolem isc, ropa pulsuje wiec masakra ze schylaniem...opuchlizna ??

Przepraszsm ze kolejny raz i sovie ale z bolu niemoge sie na niczym skupic:-:)-(

julia, spokojnie idź na L4
żebyś się potem (tak jak ja) nie nabawiła zapalenia okostnej, ból niewyobrażalny ..

Płucz rumiankiem, powinno trochę odpuścić ;*

Bry

po tygodniu w domu zasiadłam w pracy
ze stresu aż mnie mdli ..

reklama
Witam się :)
Zouza &&&&&& tempka rośnie :-D:-D kiedy testujesz??

Mnie od kilku dni pobolewa podbrzusze a to wkurzające jest.......... i codziennie godzina 15 a mi już się spać chce....:szok: Czy to ta pogoda tak działa???

Do góry