reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza witaj w klubir bo mnie tez glowa zaczela bolec:/
Kurde musze pamietac o braniu Clo;-)
We wtorek na podgladanie, napewno czas zleci;-)

Blair ja kocham Ikee ;-) co kupilas pochwal sie?
Ja wlasnie jestem na etapie zbierania kasy na remont;-) mam cos juz kasy ale zupelnie niewiem za co pierwsze sie wziasc wrrrr

ja tez 10go:/
a z remontem to tak jak u mnie...
mielismy wymienic drzwi wejsciowe a potem skonczylo sie na zmianie kafelek w przedpokoju, gladz na sciany i wymiana drzwi do lazienki i pokoi .... a jeszcze moj cos skomli ze panele bedzie w pokojach wymienial... jak tak dalej pojdzie to do porodu sie nie wyrobimy - a przeciez potem trzeba bedzie zakupy inne robic :D te milsze :D
tez tak macie dziewczyny? ja jak cos nowego kupie to potem pare razy w ciagu dnia/dni jeszcze ogladam sobie :) glupia klamke kupilismy wczoraj do drzwi do lazienki i ja sobie ogldalam i ogladalam bo ladna :)

moj malz sie tak dziwnie patrzyl a ja do niego ze dopiero bedzie zdziwiony jak zakupy dla dzidziusa zrobimy to chyba calymi dniami bede patrzec na nie az do porodu :) :D

Oj ja sie wkurzylam wczoraj... tyle kasy na remont jeszcze potrzeba a tu auto zdechlo :-( dwumas sprzeglo. . Koszt z robota i czesciami kolo 2000-2500 tys :-( szlak mnie chyba trafi :-( moze kolega zdobedzie czesci taniej z hurtowni to choc z 300-400 zl bedzie taniej. Kurcze autko na 13 urodziny swoje zaczyna sie sypac :-\

reklama
Jak Rodzice moi kupili nam to mieszkanie to był remont generalny ścian, podłóg, kuchnia, łazienka z wc, a my z G powoli meblujemy, wyposażamy. Dzis kupiłam ładny komplet talerzy, dobry nóż i dozowniki na mydło bo w koncu znalazłam takie jak mi pasują ;)

Miss ojoj to faktycznie spory wydatek, najgorsze sa takie niezaplanowane duże wydatki

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry