reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulcia
Dziieki ze pytasz :-* dzis akurat kiepsko bo mnie brzuch boli caly dzien. Jutri sie nie wybiore do pracy bo sie boje taki kawal jechac pociagiem isc do pracy i wracac. Wysle jutr l4priorytetem ooleconym to na pn bedzie. Fajnie ze twoj maly na pilke chodzi . Mam nadzieje ze moj jas tez bedzie kiedys chodzil na jAkies zajecia. Jasko dal mi dzis popalic. Ugryzl mnie do krwiaka w tylek... az lzy mi stanely w icczach bo nie dalam mu tabletu. Tak sie wkurzylam ze oznajmilam mu ze koniec z tabletem . Miesiac kary. A pozniej bede mu dawac raz na 3 dni po godzince dwie max. Aggrr
Kuruj sie tam masz siczek z malin? Ja robilam w tym roku chetnie bym sie podzielila:-)

Jjulcia
Jak samopoczucie przed jutrzejsza praca? I jak noga?

HhanAsmietana
Ja orzy clo nie mialam prawie wg plodnego . Bylo malutko po pierwszym skoku tempki. Jak mialam naturalna owu w pierwszej ciazy to mnie zalewallo a przy clo prawie susza :-)

Miss jakie auto kupiliscie?;-) no my musielibysmy tez zmienic za jakis czas auto bo jak zamiar mamy powiekszac rodzine to ciezko z tym autem bedzie:/
U nas na szczescie warsztaty niepotrzebne tato bardzo dobrze sie zna i zawsze pomoze i P tez sie zna:-D

Zouza mnie nadal tez glowa boli:-(

Hanasmietana niezastanawiaj sie nad sluzem dzialaj;-);-);-);-)
Ja teraz tez bylam na Clo i wiesz co nawet uwagi niezwrocilam, teraz sie przyjrze;-)

Nic jeszcze troszke i ide spac:/

My remont mielismy 3 lata temu jak sie wprowadzalismy, ale duzo rzeczy chce zmienic, corce pokoj zrobic zeby miala dla siebie i ja tam przeprowadzi;-)
Z tym remontem to tylko malowanie bedzie reszta to wymiana umeblowania...

Jestem wkuta, nic niemoge zrobic na ovuf :/ zadnych zmian zrobic bo ciagle tylko sie laduje;/

Miss a no kiepsko sie czuje glowa boli;/
Niechce mi sie isc ale co zrobic, ciaza to teraz piorytet a do tego prace trzeba miec;-)

Mychunia gratki z wizyty;-) oj wspolczuje tej diety:/

Blair to mam szczescie i mi talerze wchodza z Ikei;-)

Julia, oby przestalo :)
Mnie ćmi caly czas ..
A mdlosci mam falowo .. Az maz mi poszedl do sklepu po czekolade karmelowa z orzeszkami solonymi, no powiem wam - pycha :p

Niestety, nie pomogla :D

Poza glowa bola mnie jeszcze sutki, massssakraaaa .. :)

Julia
Ja mam xare picasso chromo :-) jest rodzinny fajny i pakowny a choruje na c4 grand z prostym dachem z tylu bez scietego bagaznika :-)
Do do clo ono uposledza ciut wzrost endometrum moze dlatego ten sluz tak kuepsko wiidoczny. Jak bedziesz na monitoringu niech ci zmierzy procz pecherzyka rowniez endometrium ono tez jest bardzo wazne :-)

reklama
Do góry