reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malena
ogolnie to czuje sie naprawde dobrze... czasem zaboli brzusiu zakluje ale to trwa chwile (chwile wtedy odpoczne i przysiade, poleze i przechodzi zaraz)
czasami mam wrazenie czy tam na dole dalej sie cos rozwija bo normalnie to chyba za dobrze sie czuje:/ bola dalej cycki co prawda i czasem plecy al epoza tym zadnych mdlosci zachcianek itd...

No i stresik maly a tu jeszcze tydzien na usg...

Czytam wlasnie opinie na forum tej ginki co ja teraz wybralam (zmienilam z tamtej) i ma bardzo dobre opinie i dlugo czekac trzeba zeby sie umowic ale jak na nasze miasto to za wizyte chyba drogo... 130 zl na mala miescine to chyba naprawde musi byc dobra:) ale trudno jak trzeba to trzeba wydac... to nie jest co tydzien:)

reklama
hej !!
Julia własnie oby jak najszybciej...hmm niby teraz mój mąż tak wracał akurat w te dni ale juz sama nie wiem :p
kupilam test i siedze leży obok mnie i nie mogę go zrobic mam opory :-( boję się rozczarowac ale przeciez wmawiaać sobie i robic nadzieję tez nie jest dobrze...chyba jutro zatestuje bo to juz 27 dc bd a mam od 28-30 dni cykle więc jak wyjdzie negatyw to kolejny cykl stracony:no:
AnnaMaria nie denerwuj się trzymam mocno kcuki za Cb abyś za 8 miesięcy miała w rączkach śliczne cudeńko :tak:

Będziemy Tinuś za Ciebie z rana trzymac mocno kciuki i napewno się udało - nie ma innej opcji !! :-):-)
Tinus jesli moge wiedziec to w jaki test sie zaopatrzyłas :)?

Tinus to &&&&&&& jedna nadzieja ze maz co pare dni w domu wiec w razie owulacji plemniki potrafia pare dni przetrwac haha;-)

AnnaMaria u nas taka cena lekarza to standard.. moj bierze 150zl tylko mam tak fajnie ze moja ubezpieczalnia oddaje mi 120zl za wizyte wiec chodze kiedy mam ochote;-)
To fajnie ze same pozytywy ma babeczka;-)

Tinus ja od nowego cyklu ruszam z Clo,juz sie niemoge doczekac;-) a mialam taka nadzieje ze dni plodne bede miec na wakacjach heh:/

Czasami rzeczywiscie nie ma wiekszego wyboru ogólnie wiec spokojnie, tak chciałam z ciekawosci zapytac orientacyjnie :)
Postaraj sie kochana tylko nie denerwowac, wszystkie jestesmy z Toba :)

Dziewczyny pomyslicie ze jestem szurnieta ale jak do wylotu nieprzyjdzie @ to zrobie z ranca w niedziele testa...policzylam dzis jest 38dc pomylilo mi sie wczesniej...
Gdyby nie wakacje juz bym stala w kolejce do lekarza haha

Jasne Julia - moze warto powtórzyc zwłaszcza ze @ sie nie pojawia :) Głowa do góry i może pozna owulacja a ze hcg nie jest na tyle wysokie to sie moze jeszcze nic nie ujawnia :) Oby to było to :tak: &&&&&

reklama
Czesc Laseczki :)

Poszlam do pracy i wygonili mnie do domu :)) wiec pojechalam do lekarza. Zobaczyla gardlo i od razu antybiotyk przepisala. Ale mowi ze jak jedt poprawa to mam nie brac. Od razu zalozyla mi karte ciazy. Tak wiec dwie pieczenie przy jednym ogniu ;)

Tinus trzymam &&&&&

Julia tulam :* ale dobrze pamietam ze kiedys pisalas ze wolalabys w kolejnym cyklu czy cos pokickalam?

AnnaMaria wiecej optymizmu prosze!!!!!!! Jestes w ciazy, nie zamartwiaj sie na zapas .!! A na objawy i dolegliwosci jeszcze przyjdzie czas. Mam nadzieje ze beda jak najslabsze ;)

Archea jakie terminy!! To chyba lepiej jakis czulszy test kupic. Kciuczki za Ciebie :)

Malena i za Ciebie tez &&&&&&& :)

Mychunia mam nadzieje ze glukoza bedzie ok. Ja tez mialam drzemke :))

Mississ jak tam drugi dzien bez papierosa?? Mam nadzieje ze dalas rade silna kobietko ;)

Aschlee odgon glupie mysli!! Przesylam ~~~~~~~~~~ i czekam na wiesci :*

Jejku Martha123 to tez jestes po niezlych przejsciach... wspolczuje. Zycze Ci zeby tym razem wszystko bylo dobrze :)

Majdaczku ale sie usmialam z tego posta o rodzeniu kamieni :)) orzechy arachidowe to wiem ale na te wloskie czy laskowe tez msm uwazac? A co Cie tak malo na Kwietniowkach? ;)

Anula88 a Ty jak tam? :)

Ufff tyle. Zagladne jeszcze pozniej. Musze m zrobic kolacje bo tez chory. Oboje na zwolnieniu do konca tygodnia jestesmy...

Ostatnia edycja:
Do góry