reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
No to &&& trzymam :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Eeee no szkoda ale przynajmniej wieszna czym stoisz
Przykro mi Julia ale tak jak mówi Missiiss chociaz sie czegos dowiedzialas, moze te pachwiny teraz co zaczely to na @? Jesli ma przyjsc to zeby przyszla szybko i szybciutko zaczniesz najprzyjemniejsza czesc staran )
Nie martw sie na prawde kochana - jestesmy z Toba !
Nie martw sie na prawde kochana - jestesmy z Toba !
Julia strasznie mi przykro ze negatyw:-( ale tak jak dziewczyny pisza jak juz musi przyjsc to niech przylazi jak najszybciej zeby zaczal sie nowy cykl.Ja czuje sie w miare dobrze pomijajac bol (.)(.) jeszcze wiekszy niz wczoraj ale nie bardzo chce sie nastawiac.No i strasznie zmeczona chodze...ale to zwalam raczej na pogodeJedyne co mnie troche zaniepokoilo dzisiaj to to ze musialam dosc szybko isc po schodach na 4 pietro i potem zejsc tez szybko na 2 i potem dosc mocno bolal mnie brzuch ale potem przeszlo...czasem to serio jakies glupie mysli mnie nachodza ze moze cos ze mna nie tak
Ostatnia edycja:
Ashlee moze wszystko jest dobrze tylko sama wiem teraz po sobie ze jak sie staramy to czlowiek znacznie bardziej zwraca uwage na swoj organizm - jeszcze przed tym cyklem myslalam ze jestem z tych kobiet które w ogóle nie odczuwaja kłóć jajników itp. a teraz czuje nagle wszystko - po prostu wczuwamy sie w kazdy sygnal Naszego organizmu czego wczesniej nie specjalnie robilysmy
Moze to byc cos na rzeczy i tego Ci z całego serca zyczymy
Odpocznij sobie rzeczywiscie, bedzie najlepeij i moze poczujesz sie lepiej (chyba na drugim o tym napisalas)
Moze to byc cos na rzeczy i tego Ci z całego serca zyczymy
Odpocznij sobie rzeczywiscie, bedzie najlepeij i moze poczujesz sie lepiej (chyba na drugim o tym napisalas)
Archea problem w tym ze nie wslu****e sie w organizm bo po prostu nie mam na to czasu zroszta pewnie i tak nic z tego wiec...bardziej sie boje ze moje zdrowie szwankuje
Ale racja pojde czesniej spac moze jutro bedzie lepiej
Ale racja pojde czesniej spac moze jutro bedzie lepiej
reklama