jazza
Fanka BB :)
Witam sie kochane wieczornie, a raczej bardzo poznowieczornie,;-) ale nie dalam rady zajrzec w ciagu dnia, bo prawdziwy meksyk mamy w pracy
Odnosnie slubu. Zgadzam sie , ze to tylko formalnosc i najwazniejsza jest milosc. Z pierwszym narzeczonym planowalam slub z pompa, wiele rzeczy bylo dopietych, a ja mialam rozterki, bo milosci brakowalo, niedlugo przed slubem stracilam ciaze i dowiedzialam sie, z emnie zdradzal, doszly do tego jeszcze inne sprawy. To nie bylo to po prostu. A teraz... teraz jestem przeszczesliwa, i nawet jak czasem sie na niego zloszcze to jestem z nim przeszczesliwa. Nie mamy jeszcze terminu slubu, ale planujemy brac go pod koniec tego roku lub na poczatku przyszlego. To bedzie skromna uroczystosc, slub cywilny, ja i on i najblizsi.. tak jak to sobie wymarzylam. I nie moge sie doczekac ustalenia daty :-)
Mychunia- kciuki zacisniete z calych sil
Martaha- gratulacje ogromne :-)
Julia- zaciskam kciuki za kolejny cykl
Tabasia- zdrowka
Malena- kciuki za Ciebie
Kciuki za wszystkie testujace :-)
Pracowalam na kompie do tej pory
A ja u siebie oczywiscie tez wyszukuje objawy hehe zobaczymy ;-)
uciekam spac kochane :-)
Odnosnie slubu. Zgadzam sie , ze to tylko formalnosc i najwazniejsza jest milosc. Z pierwszym narzeczonym planowalam slub z pompa, wiele rzeczy bylo dopietych, a ja mialam rozterki, bo milosci brakowalo, niedlugo przed slubem stracilam ciaze i dowiedzialam sie, z emnie zdradzal, doszly do tego jeszcze inne sprawy. To nie bylo to po prostu. A teraz... teraz jestem przeszczesliwa, i nawet jak czasem sie na niego zloszcze to jestem z nim przeszczesliwa. Nie mamy jeszcze terminu slubu, ale planujemy brac go pod koniec tego roku lub na poczatku przyszlego. To bedzie skromna uroczystosc, slub cywilny, ja i on i najblizsi.. tak jak to sobie wymarzylam. I nie moge sie doczekac ustalenia daty :-)
Mychunia- kciuki zacisniete z calych sil
Martaha- gratulacje ogromne :-)
Julia- zaciskam kciuki za kolejny cykl
Tabasia- zdrowka
Malena- kciuki za Ciebie
Kciuki za wszystkie testujace :-)
Pracowalam na kompie do tej pory
A ja u siebie oczywiscie tez wyszukuje objawy hehe zobaczymy ;-)
uciekam spac kochane :-)