reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie kochane wieczornie, a raczej bardzo poznowieczornie,;-) ale nie dalam rady zajrzec w ciagu dnia, bo prawdziwy meksyk mamy w pracy :dry:

Odnosnie slubu. Zgadzam sie , ze to tylko formalnosc i najwazniejsza jest milosc. Z pierwszym narzeczonym planowalam slub z pompa, wiele rzeczy bylo dopietych, a ja mialam rozterki, bo milosci brakowalo, niedlugo przed slubem stracilam ciaze i dowiedzialam sie, z emnie zdradzal, doszly do tego jeszcze inne sprawy. To nie bylo to po prostu. A teraz... teraz jestem przeszczesliwa, i nawet jak czasem sie na niego zloszcze to jestem z nim przeszczesliwa. Nie mamy jeszcze terminu slubu, ale planujemy brac go pod koniec tego roku lub na poczatku przyszlego. To bedzie skromna uroczystosc, slub cywilny, ja i on i najblizsi.. tak jak to sobie wymarzylam. I nie moge sie doczekac ustalenia daty :-):-D

Mychunia- kciuki zacisniete z calych sil :tak:

Martaha- gratulacje ogromne :-)

Julia- zaciskam kciuki za kolejny cykl :tak:

Tabasia- zdrowka:tak:

Malena- kciuki za Ciebie :tak:

Kciuki za wszystkie testujace :-)

Pracowalam na kompie do tej pory :confused:
A ja u siebie oczywiscie tez wyszukuje objawy hehe zobaczymy ;-)
uciekam spac kochane :-)

reklama
Witam

Ja nadaje z pracy wiec brzuch dzis strasznie boli ....i
PRZYSzla @@@@@;-);-);-);-)
No to zaczynamy nowy cykl z Clo;-)

Wiec na wakacje bez stresowe beda;-);-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :) Dzisiaj całkiem ładnie się zapowiada, bo słoneczko nieśmiało wygląda :)

Jazza, mam podobne zdanie co Ty. Z moim poprzednim nie czułam tego co teraz, jestem na prawdę szczęśliwa i oczywiście, tak jak mówisz, nie raz mam ochotę mojego K, zabić gołymi rękoma, ale z drugiej strony jemu sprawia przyjemność jak mnie czasem złości :D twierdzi, że : "tak słodko wyglądasz, jak się złościsz na mnie" ;) A mnie po tym całkiem złość przechodzi :)

Dzień dobry, witam się i ja :)
Dzisiaj to juz pogoda z rańca rozpieszcza, oby tak zostało na dluzej :-)
Ja powoli będę musiała budzić moje dziecie co by się do przedszkola wyszykowac :)

Tinuś trzymam &&&&& :)

Własnie ktos jeszcze dzisiaj testuje? :)

reklama
Do góry