reklama
KasikZ u mnie dzien po spodziewanej @ w 29dc byl pecherzyk 3.5 mm wiec i u ciebie bedzie widac. Strasznie sie ciesze i mocno kibicuje ;-)
Malus jak dawno cie nie bylo. Zagladaj do nas czesciej. Calusy dla dziewczynek.
Malus jak dawno cie nie bylo. Zagladaj do nas czesciej. Calusy dla dziewczynek.
L
LiliMarlene
Gość
Lily i bardz dobrze a noz fasolka z tego wyjdzie
Własnie się dowiedziałam na innym wątku, że idealne TSH na ciążę to 2, a ja mam 0.661 Czyli pewnie znowu nic z tego nie wyjdzie, buu!!! Do gin mogę pójść dopiero po urlopie w sierpniu...
MotylkowaOna
Fanka BB :)
malusku kochana u nas dobrze odpoczywamy choc juz mniej. wiecej sił i checi na spacery a co u ciebie?? do lekarza sie wybierz z tym okresem!!! ucałuj małe kobietki :*
rurka
Fanka BB :)
lilly - z tego co wiem to najlepsze TSH do zajścia to ok 1 ... w każdym razie do 2 a nie 2... więc mi się wydaje, że Twój wynik jest jak najbardzie w porządku.. lepiej niższy niż wyższy.... lekarzem nie jestem ale tak wynika z mojej dedukcji wiec nie nastawiaj sie tak negatywnie!! (chyba że się mylę to mnie poprawcie...)
kasikz - ciche gratulacje i czekam z niecierpliwościa na dalszy rozwój wydarzeń
aschlee - &&&&&&&&&& za egzamin!!!!!!
motylkowa - dzięki, że pytasz... u mnie ok... dzisiaj w nocy dźwignęłam małą i strasznie mnie brzuch zaczął boleć, ale już jest ok poza tym czekam na wizytę 30 lipca i wtedy sytuacja sie trochę wyjaśni mam nadzieję
kasikz - ciche gratulacje i czekam z niecierpliwościa na dalszy rozwój wydarzeń
aschlee - &&&&&&&&&& za egzamin!!!!!!
motylkowa - dzięki, że pytasz... u mnie ok... dzisiaj w nocy dźwignęłam małą i strasznie mnie brzuch zaczął boleć, ale już jest ok poza tym czekam na wizytę 30 lipca i wtedy sytuacja sie trochę wyjaśni mam nadzieję
reklama