reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikZ u mnie dzien po spodziewanej @ w 29dc byl pecherzyk 3.5 mm wiec i u ciebie bedzie widac. Strasznie sie ciesze i mocno kibicuje ;-)

Malus jak dawno cie nie bylo. Zagladaj do nas czesciej. Calusy dla dziewczynek.

malusku kochana u nas dobrze :p odpoczywamy choc juz mniej. wiecej sił i checi na spacery:p a co u ciebie?? do lekarza sie wybierz z tym okresem!!! ucałuj małe kobietki :*

lilly - z tego co wiem to najlepsze TSH do zajścia to ok 1 ... w każdym razie do 2 a nie 2... więc mi się wydaje, że Twój wynik jest jak najbardzie w porządku.. lepiej niższy niż wyższy.... lekarzem nie jestem ale tak wynika z mojej dedukcji wiec nie nastawiaj sie tak negatywnie!! (chyba że się mylę to mnie poprawcie...)

kasikz - ciche gratulacje i czekam z niecierpliwościa na dalszy rozwój wydarzeń :tak:

aschlee - &&&&&&&&&& za egzamin!!!!!!

motylkowa - dzięki, że pytasz... u mnie ok... dzisiaj w nocy dźwignęłam małą i strasznie mnie brzuch zaczął boleć, ale już jest ok :tak: poza tym czekam na wizytę 30 lipca i wtedy sytuacja sie trochę wyjaśni mam nadzieję :happy2:

Hej dziewczynki.

Lilly nie martw sie lepsze niskie Tsh niz wysokie. Ja zaszlam z Tsh 0.84 ;-)

Rurka postaraj sie nie dzwigac aby krwiak sie nie zrobil. To wazne !!

KasikZ czekamy na twoja bete :-)

reklama
Do góry