reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Oj mi tez strasznie nie chce sie isc do pracy - jeszcze 3 dni do urlopu i juz nie moge sie doczekac :(Tez slyszlamam ze lepsze TSH kolo 1 niz 2 :) ja mam 1,01 i bardzo sie z takiego ucieszylam :)

Hej kobitki

Babydust
A gdzie pracujesz? Moze tez w pomaranczy?;-)

Jak mnie jajniki bola.... wczoraj test owu negattywny dzis jeszcze tempka spadla wiec pewnie jutro wzrost bedzie i moze dzis test owu bedzie dodatni.
Watpliwosci
My to pelna synchronizacja :p

Milego dzionka :-)

mi też nie chce się do pracy :baffled:

Ja pracuję w aptece i służę pomocą w sprawie leków , jeśli tylko będę mogła pomóc to zapraszam:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ja to jeszcze dobrze pamietam cale dnie w pracy i weekendy tez nie rzadko i niedziele :-( teraz napawam sie tym cudownym czasem i
" zabawa w dom " jest mi bosko. Trzymam kciuki abyscie jak najszybciej dolaczyly do mnie i pisaly " ale fajna nudaaaaa "
Ja dzis nudzic sie nie bede po wczorajszym malowaniu pokoju mojego prezesa zaznacze malowal z kolega dwukrotnie , trzeba w niektorych miejscach przeleciec jeszcze raz. Nie wspomne o tym iż co moglo zostac pomazane oczywiscie zostało :-) wiec trzeba to pomyć. Mam w planie wymienić mu tez dzis włącznik światła i kontakty :-/ a potem bedziemy grzecznie czekac az stolaż da haslo ze jedzie z meblami.
Powiem wam ze ten czas spedzony teraz z nastolatkiem jest bezcenny, policzylismy ostatnio z synem ze 9 lat temu byl krotki czas gdy nie pracowalam i bylam w domu, a tak to zawsze , a i 4 lata bez urlopu :-( Boże dziekuje Ci że nie jest kryminalistą wychowując sie właściwie sam. Zobaczycie każdy wiek ma swoje plusy :-) Moj młody to juz taki kawaler, az plakac sie chce kiedy ten czas zleciał....
Eh sie rozpisałam a tu konfiture z truskawek trzeba w słoiki zlać :-D

no cóż ja też się urlopuję :-D oczywiście małe ktosinki w brzuchu przyspieszyły sprawę bo planowany urlop miałam od 21 lipca... a że wyszło tak jak wyszło to urlop przyspieszyłam i znacznie wydłużyłam wykorzystując wszystkie przypadające mi dni... od 14 lipca do 13 sierpnia :-D:-D nooo a od 13 na zwolnienie!!!! nawet nie zamierzam się zastanawiać nad zwolnieniem!! (w poprzedniej ciąży pracowałam i co mi z tego było????? NIC!)

yesenia dobrze wiedzieć do kogo udarzać o poradę :-)

reklama
Rurka
Super ze juz odpoczywasz ja tez sie nie bede wahala :-) do urlopu tylko pociagne jak sie uda i pozniej byebye oranzyku :p a jak sie czujesz?:-) mdlosci cie nie mecza?:-)

Asia
Ja tez popieram odpoczynek blogi w ciazy :-) w koncu nam sienalezy :-)
Ja wiem ze znow bede miala ciaze zagrozona wiec bede na l4 tym bardziej ze dojezdzam godzine pociagiem i mnie wytrzepie na wszystkie strony. Oby tylko wyszlo. No i jasio bedzie mial wakacje a nie bedzie siedzial w przedszkolu. Mi tez zal ze mam malo czasu dla dziecka. W sumie to mnie widzi w weekendy i dni wolne ktore mam bardzo zlrzadko.... a tak wychodze i przychodze jak on spi.... moja bidulenka.:-)

Wizyte mam na 9:20 z Jasiem bede prosila o zdjecie rtg bo sie boje ze cos w srodku jest nie tak. Mam nadzieje ze mi da skierowanie i nie bede musiala prosic ja o zaswiadczenie zeby mi dala ze nie chciala mi dac skierowania na rtg....

Do góry