reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Część dziewczynki;-)
Ja po wizycie kropeczka ma 5mm i jest cała piękna:-D
Dostałam l4 do 28.07 zadzwoniłam do pracy i reakcja szefa była zaskakująca cytuję "kasiu nie przejmuj się pracą muszą sobie poradzić w regionie bez ciebie ty myśl teraz o sobie i dziecku":szok::szok: reakcja kolegów i koleżanek z regionu już nie była taka super ale mam ich głęboko;-) do końca tygodnia zamkne wszystkie sprawy potem będe tylko czytać maile :)
Dostałam duphaston i mam dużo leżeć nic nie dźwigać odpoczywać
Fotke kropki wrzuce jutro:biggrin2:

Hej
ja niedawno do domu dojechalam po pracy :( tez mam mega stresujaca robote takze mississ rozumiem cie bardzo :
:/
przeczytalam wszystko i zanim dokonczylam to zapomnialam co kumu odpowiedziec :/ale w

idze ze jestem chyba z was wszystkich najstarsza bo mam 36 lat , na starosc zachcialo nam sie maluszka jeszcze w domu ;)

Kasiu odpoczywaj ile wlezie :p musimy sie w koncu umowic na soczek :p teraz bedzie duzo czasu :p
Asia sliczny domek , Gochsonku równiez piekny brzus :p

całuje was mocno:*
rurka ty jak tam?
Lala??

Maluska:*

Hej Dziewczyny,

przyznam, że nie nadążam na tym wątku ;)) czytam raz dziennie, bo z pracy nie chcę sie logować na BB. Potrzebowałam 10 minut, żeby uruchomić kompa i explorera, bo mamy takiego starego grata z Windowsem Vistą, uuucchhh...
Jeśli chodzi o wiek, to ja jestem jedną ze starszych, bo w tym roku skończę 32 lata i staram sie o pierwsze dziecko.
Jak tak czytam Wasze posty o pracy Dziewczyny, to szczerze Wam współczuję. Ja w PL miałam dokładnie tak samo, wiem coś o tym. Mam nadzieję, że albo szybko zmienicie pracę, albo zafasolkujecie.
Przepraszam, że nie pogratuluję komu trzeba, ale nie ogarniam. Obserwuję wszystkie brzuszki, podziwiam i ściskam kciuki.
Wczoraj napadłam na M. i tyle było z abstynencji przed badaniem, hyhy:laugh2: Powiem Wam, że dobrze nam zrobiły te kilka dni przerwy, bo sie za sobą stęskniliśmy i wczoraj po raz piewrszy od nie wiem kiedy przytulanki sprawiły mi prawdziwą przyjemność, a nie były tak jak ostatnio po prostu robieniem dzidzi. Jako że akurat mam płodne i wczoraj mocno bolał mnie brzuch, może akurat coś z tego będzie?... W ogóle mój M. super się spisał, jak był sam, sprzątał, prał, sam z siebie, normalnie opad szczeny. Złoty chłop mi się trafił ;))

Julia, czy możesz mnie wpisać na listę? Następna @ ma przyjść u mnie ok. 31.7. Dzięki.
yesenia: śledziłam Twoje posty i czuję podobnie. Fazę załamki mam już za sobą (staram się od 10 m-cy), teraz wrzuciłam na luz, nie robie testów, nie mierzę tempki i zaczęłam z M. badania. Fajnie, że w końcu pogadałaś z mężem.

Dziewczyny, moje wyniki tarczycy (dokładnie TSH) przedstawiaja sie następująco:

0.661 (przedzial 0.380 do 4.000). Macie jakieś doświadczenia, czy te wartości są wystarczające? Jestem raczej w dolnym przedziale...

Haha, M. właśnie mnie spytał, do kogo tak piszę. Za każdym razem się wykręcam, bo nie chcę, żeby wieział, że się tu udzielam. Odpowiedziałam cos głupiego :baffled:

Buziole, miłego wieczoru!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uff a ja dopiero z kuchni wyszłam. Obiadek na jutro zrobiony, rano tylko zupke swieżą ugotuje i bedzie z głowy. I urloooop do końca tygodnia. Strasznie sie ciesze bo dziś już nie mogłam wysiedzieć w pracy.

Gochson sliczny brzusio.
Asia no twój groszek szaleje. Apartament sobie wije. To mój brzuch sie do waszych nie umywa...

Lili, mój mąż wie gdzie pisze, ale go to nie interesuje. Woli sobie samochody pooglądać. Samochody, to jego pasja. Kciuki za udany cykl :) Co do wątku, to szybko się wprawisz z czytaniem. Teraz to mało do czytania. Parę miesięcy temu po jednym dniu było 20-30 stron do czytania. Trudno było nadrobić :p

Motylku, co tam u Ciebie Skarbie? Jak się czujecie?

Kasia, trzeba słuchać lekarza :) Cieszę się, że szef wyrozumiały, a na te laski uwagi nie zwracaj. Zazdrość i tyle.

Julia poczekaj jutro powtorze bete ;)
Kasik P czekamy na zdjatko kropka. Ile dni po owu jestes?Zastanawiam sie czy za tydzien w srode bedzie cos widac u mnie. Ale pozniej nie moge bo w piatek wyjezdzam

Lily i bardz dobrze :) a noz fasolka z tego wyjdzie :)

oj u mnie w pracy to nie beda zadowoleni jak pojde na L4 ciazowe :( no coz pewnie nie bede miala gdzie wrocici po macierzynskim ale pozniej sie tym bede martwic :0

reklama
Baby, zachowają się jak chamy jak wywalą Ciebie. Moja siostra po macierzyńskim od razu na drugi dzień dostała telefon z wypowiedzeniem. Co niektórzy serca nie mają.

Kasik, a który u Ciebie będzie tydzien?

Do góry