reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości, Missiis, &&&&&& aby niedługo na teście były dwie kreseczki. Co do mnie i mojej @, to jej nie ma. Zrobiłam wczoraj około 19-tej test aby być spokojniejsza i jest jedna kreseczka. Muszę wybrać się na badania. Mam nadzieję, że tarczycy nie mam. U nas miały siostry mojego taty i trochę się martwię. A tak poza tym ok. Tylko trochę z sąsiadka pokłóciłam się. Wyszła ona na balkon jak ja wieszalam pranie i od razu, że co tak najmłodsza piszczy, a ja, że to dziecko. Zaraz ona z buzią do mnie, że to blok, a nie domek. Już nie wytrzymałam i powiedziałam żeby nie wtrącała się do moich dzieci, a ta dalej swoje, że jej dzieci grzeczne były, a jak jej powiedziałam, to niech Pani się cieszy z takich i zostawi nas w spokoju, to od razu do domu polazla. Później poszłam z dziewczynkami do sklepu i jak wróciłam, to otworzyłam okna i słyszałam jak się dla innej sąsiadki na mnie żali. Słyszałam, bo mamy balkon przy balkonie. Może w końcu przestanie wtrącać się do nas.

Gochson, Asia, piękne brzuszki.

anula, w końcu uda Ci się i zobaczysz dwie kreseczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Mallus
Nie dziekuje zeby nie zapeszac ;-)
Ale masz przeboja z tym babonem. Masakra jakas... wiesz ona mysli ze to jej blok i ona ma prawo na stare lata do spokoju. Nastepnym razem powiedz jej ze jak chce miec cisze i spokoj to nich sie przeprowadzi do domu spokojnej starosci. Bo w dzien dzieci moga sie smiac i piszczec a w nocy jej spokoju nie zaklocaja wiec niech spier... nadrzewo! Jak mnie denerwuja tacy ludzie aaagggrrr jakbym tam wparowala to bym jej nagadala. Zapomnial wol jak cieleciem byl.... no coz na glupote ludzka nie ma rady bo i ona nie ma granic. Wiec Malus zycze ci zeby sasiadka sie wyprowadzila przy najblizszej okazji:-)

Misiss trzeba w koncu zrobic miejsce nowym staraczka bo niedlugo tutaj nas miotla bede wykurzac :p
Sierpien to piekny miesiac na dwie kreseczki haha :p
W tym momencie nie moge nie wspomniec o naszym kochanym Suselku!!!!!

Jak o wiek pytacie to ja tu najmlodsza jestem 21lat .. ale mimo mlodego wieku czuje sie jakby zajscie w ciaze bylo tak trudne jak lot w kosmos 14cykl w toku...
Za miesiac polska trzeba spiac posladki i porobic badania ((tym razem juz nie odwolalnie..))

A ja to sie zastanawiam jak tu totalnie na luz wrzucić ... nie spinac sie,nie kontrolowac,nie liczyc .... tfudna sprawa ....

Misisiss czym sie zajmujesz? ... ja tez mialm kontrole,właśnie dzis nas opuścili ... masakra jakas ...wszyscy latali jak na szpilkach ... no ale niedlugo urlop ... juz odliczam
...jak tam jazda pociągiem?

Wątpliwości ja tam niewiele starsza .... 27 ;-) .... no ale podziwiam cie bo juz kawal drogi za wami ....

Dla pocieszenia ...
8 lat temu w sierpniu zaciazylam po raz 1 yeeaa ;-) to juz tak dawno :-D ....
Ale ten czas leci ....

Yesenia i jak samopoczucie? Jak z mezusiem ?

Watpliwosci
Dokladnie sierpien to piwkny miesiac a i dzidIa na kwiecien to i latem mozna fajnie chodzic z wozeczkiem :-) jasko moj sie urodzil w listopadzie wiec ttlko jak zimno bylo to nim chodzilam zero frajdy ;-) wiec dzialamy i sie wymiatamy z listy staraczek na liste kreseczek :-D

Anula
Ja w orange pracuje co rusz to kontrole z reszta nasz salon ledwo dycha non stop staruszki reklamacje i rezygnacje z tel stacjonarnych i sie nas czepiaja czemu planow nie robimy... dzisiaj zero nic nie sprzedaliamy. Powinni nam zrobic salon tylko obslugowy bez planow bo to dramat jest. JesCze tak stresujacej pracy nie mialam. Jeszcze troche i do psychologa bede musiala isc bo zwariuje... ta praca jest mega sposobem na niemyslenie o dzidzi przynajmniej u mnie dziala i np inne problemy np wypadek Jasia mojego. Jakos wyluzowana sie ten cykl czuje ezeli chodzi o dzidzie. Zobaczymy czy mi to pomoze. I tak najgorsze bedzie 5 dni przed @.... jjuz drze...
A ty gdzie pracujesz? Tez w jakiejs sprzedazy? Tez sie uzerasz z reklamacjami i zalami ;-)

O matko swieta jak mnie tylek juz boli od tego siedzenia. W pracy siedzialam 9 h i jeszcze godzina w pociagu. Oj bedzie maz masowal tyleczek, oj bedzie :-D;-):p juz dojezdzam prawie do domku :-)

Ostatnia edycja:
Anula, ja około 12 sierpnia 5 lat temu zaszłam w ciążę :p i teraz mam 4 letnią majóweczke w domu :D i za miesiąc 2 letnią sierpnióweczke.

Wątpliwości, ja cały czas myślę o susel. Można powiedzieć, że razem na forum piszemy już rok czasu :)

Missiis, około 60tki nie więcej ma ta baba. Niech się zamknie sobą. Ona też potrafi sprawdzać kiedy M z pracy wraca.

Aschlee, co u Ciebie? :*

Wątpliwości, ja będąc w Twoim wieku byłam w pierwszej ciąży :)

Missiis, wątpię że się ten babsztyl wyniesie. Cisza nocna dopiero od 22-giej i to, że dzieci krzyczą nie powinno ją obchodzić :)

reklama
Malus kochana u mnie w porzadku...staramy sie dalej ostatnio rzadziej zagladam bo kuje jak dzika...powoli sie szykuje do intensywnej nauki.Wlasnie jutro jade zalatwiac test sprawdzajacy poziom jezyka...troche sie boje:sorry:ale mam nadzieje ze dam rade.

Do góry