reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hejka

Asia - ja też się delektuje :-) tym bardziej że sa wakacje i można z dzieckiem spędzić więcej czasu.

Kasik - super że wizyta udana :tak:

Rurka - fajnie że z tym urlopem tak ci się udało :rofl2: a jak są dwie fasolki to tm bardziej trzeba się oszczędzać

Mississ - &&&&& za rzucenie cholerstwa. Mój emek rzucił tydzień temu i mam nadzieje że na dobre.

Wątpliwości - no wreszcie postawnowiliście działać! :-) Razem przyjeżdzacie?

reklama
Motylku, u mnie ok. Tylko dzisiaj z jakimś bólem głowy obudziłam się. Na dodatek Roksanka z kaszlem obudziła się ;/ Mam nadzieje, że to przejściowe. Kochana, wiem że muszę iść do lekarza, ale na razie nie mam z kim dzieci zostawić. M ma dużo pracy i lepiej niech nie bierze wolnego. 14.08 mam do lekarza z Oliwką i na ten dzień M musi mieć wolne. Może pójdę w weekend do laboratorium i na własną rękę zrobię jakieś badania. Wydaje mi się, że po prostu po poronieniu cykle mi się rozregulowały. Dziękuję za buziaki dla dziewczynek :* Ciesze się, że u Was w porządku.

Asia, rzadko piszę, bo nie chce się za bardzo wtrącać :p Ale trochę się stęskniłam i dlatego napisałam. Dziękuję za buziaki dla dziewczynek:* Mądrego syna masz :) W tym wieku wiele dzieciaków piej, pali i wiele gorze rzeczy robi.

Missiis, u nas Orange jest otwarte 7 dni w tygodniu. A dlaczego napisałaś, że na pewno będziesz mieć ciąże zagrożoną? Każda ciąża jest inna.

Rurka, uważaj z tym dźwiganiem.

Aschlee, kciuki Kochana :*:*:*:*

Kasik, jak pójdziesz do ginekologa, to powinien wtedy coś zobaczyć :)

Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj dziwny sen. Pojechaliśmy do teściów i wszystko było ok, aż tu nagle na brzuchu zauważyłam jak mnie dziecko kopie i widać wyraźnie jego stopę. Aż się wystraszyłam. Powiedziałam dla teściów, że to nie możliwe, że jestem w ciąży. Nawet żadnych objawów nie miałam, a tu zaraz mam rodzić. Cała mokra się dzisiaj obudziłam. Dziwne to było uczucie.

Eh.. teraz Oliwka wstała i też ma kaszel :/

Ostatnia edycja:
Asia a o co chodzi z tym krwiakiem po przedźwignięciu??? bo aż się wystraszyłam...:unsure:
misss - no właśnie objawy mi wyhamowały... mdłości praktycznie już nie mam... piersi też już prawie nie czuję... tylko brzuch pobolewa, senność okrutna i apetyt wilczy.... hmmm to prawda ze każda ciąża jest inna.... nie ma co... ale o tych objawach to nie wiem co myśleć?? ale nie stresuję się tym.

Iwo
Moj stary to pali jak smok co chwile... paczka na dzien jakbym go nie upominala to chyba z dwie by palil... ale on lubi palic i nawet nie probuje go zmuszac ... bo to i tak nic nie da.

Maalus
Ja mam niewydolnosc cisnieniowa szyjki tego sie nie da wyleczyc. Pod wplywem ciezaru dziecka otwiera mi sie szyjka i rodze... tak bylo z Antosiem. Z Jasiem zalozyli mi szew w 16tc a w tym 24 i tak zaczelam miec skurcze. Lekarz mi mowil ze niestety bedzie tak kazda ciaze. Dodatkowo mam mala macice co tez powoduje skorcze bo nie rozciaga sie na tyle na ile potrzeba. Choc lekarz wspominal ze teraz powinno byc lepiej bo prawie donosilamm Jaska do konca (zabraklo mi 4 tygodni) wiec przy kolejnej ciazy lepiej powinna sie rozciagac. W dwoch ciazach krwiki na poczatku i plamienia. Ludze sie ze moze przy kolejnej nie bede ich chociaz mala :-) boze zebym tylko zaszla w ta ciaze! Bo z moim jajeczkowaniem bez wspomagaczy to tez kiepsko.
A co do tego snu moze to znak jakis ?;-)

Rurka pecherzyk jak sie zagniezdza to potrafi czasem zrobis sie maly krwiaczek, a dodatkowo jak sie dźwigniesz to wszystko ci sie napina i tam gdzie juz cos sie dzieje moze sie powiekrzyc. Tak słyszałam, nie wiem ile w tym prawdy. Nie mozna dzwigać z jakiegoś powodu.

rurka Ja miałam krwiaka w 10 tygodniu ciąży z moim drugim dzieckiem. O mały włos, a bym poroniła. Najprawdopodobniej właśnie od dźwigania.

Dzień dobry ...
Nadaje z pracy ;-) pogoda dzis będzie pikna ....

Misisiss moj to nie nawidzi fajek ... piwsko nawet odstawil,wczoraj mi oswiadczyl ze nie pije ... i tak nie jest to jakieś mega picie ... chyba wziol sobie do serca to ze ja sie tak przejmuje ze nie mozemy zaciazyc .... takie wrażenie wczoraj odnioslam ....

Molusiolka niech glowizna przestanie bolec ...

Rurka postaraj sie nie dźwigać mlodej ...

Asiu milego dzionka

reklama
Do góry