reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik ale super wiadomości. Gratuluje. Beta piękna! Ja w dniu spodziewanej @ miałam 22. Aż dziwne ze test negatywny...pewnie jakiś felerny. No i jednak INOFOLIC górą ;-)

reklama
Kasikp
Gratulacje :-D cholercia a ja zapomnialam o tym inofolicu ale najwyzej w nastepnym cyklu kupie. Narazie na dniach owu powinna byc :-)

My po basenie :-) dzisiaj aktywny bardzo dzien. Najpierw zakupy. Kupilismy krzesla do jadalni ale stolu jeszcze nie mamy :p ale to pozniej. No i teraz z pierwszego basenu dla mlodegi wracamy. I oczywiscie wyrznal na zjezdzalni poobijal sobie plecy :-\ ale przynajmniej sie uapokoil bo dzis jakis nadpobudliwy byl. Fajnie sie tak czuje po moczeniu ;-):p

Tabasia .......skąd jesteś jeśli mozna wiedzieć? My wybralismy suczke, tak chyba z przyzwyczajenia......poprzednia seterka była z Nami 10 lat.....niestety przegrała walke z nowotworem :-(
Brojenie u seterów jest na porządku dziennym, One do końca życia są zwariowane :-D i takie kochane.

KasikuP- nawet nie wiesz jak się ogromnie cieszę! :-D Cuuudownie, że i Twoje marzenia właśnie zaczynają się spełniać!
Inofolic ma magiczną moc! To już 4-ta Dziewczyna na tym forum, której się udało z tym lekiem w pierwszym cyklu jego stosowania, juuupi! :-D

Ja na szybko ...

Kasik Gratuluję !

Ja tez inofoliku, @ brak
.. brzucho pobolewal wiec myslalam ze będzie ale przeszlo i cisza ....

Gratulacje:) dla nowych zafasolkowanych.... u mnie niestety @ przyszła i cykl 4 uważam za rozpoczęty, coś czuję że zakupię ten słynny Infolic może i mi pomoże?
Jak go brać? Od kiedy do kiedy?

reklama
Miętowa- na moim przypadku to powiem Ci, że najlepiej pić go 2x dziennie, przez cały cykl. I tyle. :-D A, tylko nie bierz już dodatkowo kwasu foliowego, bo ten lek zawiera jego dzienną dawkę.

Anula88- teraz kolej na Ciebie! Czekamy na pozytywny test albo wysoką betę, do dzieła! :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry