reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Kochane, dziękuję Wam wszystkim za wszystko!! Oboje z mężem chcemy dziecka, ale jest dokładnie tak jak pisze missiiss ja nie cieszę się sexem tylko myślę o jednym, a mój G pewnie czyje się właśnie ja byk rozpłodowy. Tylko, dlaczego nie chce ze mną o tym pogadać? Od poniedziałku Miłosz jedzie na 3 tygodnie do sanatorium , będziemy sami, mam nadzieję że uda nam się pogadać , coś wyjaśnić. Wczoraj byłam zła na cały świat, na wszystkich. Dziś czuję się już dużo lepiej. Wracam do sprzątania i pakowania M .

reklama
Misiamonisia to widze ze jestes tak jak ja wielka fanka irlandow. Dla mnie rowniez to najpiejkniejsze psiaki (nie ublilizajac oczywiscie innym rasom ;))
Mam pieska. W ogole chcielismy sunie ale hodowca przekonal nas do facecika. I ten pies nas wybral. Nie wierzylam w cos takiego dopoki mnie to nie spotkalo. Nasz ma tez 8 miesiecy!!!!! Hahaha.
Mielismy troche przejsc bo nasz syn dostal strasznej wysypki,lzawienia oczu i kataru. Wiec pies z powrotem do hodowcy na 2 tyg dopoki sprawa sie nie wyjasnila. Na szczescie to nie byla alergia na psa i jest juz z nami na dobre :)
Co do szkod wczoraj jak wrocilam z pracy to mi cala wykladzine ze schodow zerwal. Szkoda ze zdjecia nie cyknelam.
A ponizej zdjecie z dzis. I pomyslec ze ten grzeczniutki chlopczyk tak wszystko niszczy :D
Kurcze nie moge zalaczyc z telefonu. Sprobuje pozniej ;)

Yesenia
To ja &&&& trzymam zebysvie sobie pogadali na spokojnie i wszystko wyjasnili i ustalili :-):-*

Misiamonisia
No do torebki w sam raz i do lozka. Oba spia z nami w lozku miedzy mna a mezem zabierajac nam koldre :p:-)

Cześć dziewczynki :-)
rurka ale super :-) &&&&& żeby się udało i były bliźniaki:tak:
Drogie dziewczynki nie wiem co więcej napisać...dopadł mnie straszny szok szok szok:szok::szok::szok:
dziś powinnam dostać okres nie dostałam go wiec rano pojechałam na bete mój wynik to 224!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
inofolic zadziałał testy sikane wychodzą mi negatywne !!!
Czyli jestem w ciąży?!?!

KasikP strasznie gratuluje :) super taka szokowa niespodzianka :)
ja chyba sobie tez zapodam ten inofolik skoro tak dziala :D a dlugo bralas ;)

reklama
Do góry