Kochane, dziękuję Wam wszystkim za wszystko!! Oboje z mężem chcemy dziecka, ale jest dokładnie tak jak pisze missiiss ja nie cieszę się sexem tylko myślę o jednym, a mój G pewnie czyje się właśnie ja byk rozpłodowy. Tylko, dlaczego nie chce ze mną o tym pogadać? Od poniedziałku Miłosz jedzie na 3 tygodnie do sanatorium , będziemy sami, mam nadzieję że uda nam się pogadać , coś wyjaśnić. Wczoraj byłam zła na cały świat, na wszystkich. Dziś czuję się już dużo lepiej. Wracam do sprzątania i pakowania M .
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Misiamonisia to widze ze jestes tak jak ja wielka fanka irlandow. Dla mnie rowniez to najpiejkniejsze psiaki (nie ublilizajac oczywiscie innym rasom )
Mam pieska. W ogole chcielismy sunie ale hodowca przekonal nas do facecika. I ten pies nas wybral. Nie wierzylam w cos takiego dopoki mnie to nie spotkalo. Nasz ma tez 8 miesiecy!!!!! Hahaha.
Mielismy troche przejsc bo nasz syn dostal strasznej wysypki,lzawienia oczu i kataru. Wiec pies z powrotem do hodowcy na 2 tyg dopoki sprawa sie nie wyjasnila. Na szczescie to nie byla alergia na psa i jest juz z nami na dobre
Co do szkod wczoraj jak wrocilam z pracy to mi cala wykladzine ze schodow zerwal. Szkoda ze zdjecia nie cyknelam.
A ponizej zdjecie z dzis. I pomyslec ze ten grzeczniutki chlopczyk tak wszystko niszczy
Kurcze nie moge zalaczyc z telefonu. Sprobuje pozniej
Mam pieska. W ogole chcielismy sunie ale hodowca przekonal nas do facecika. I ten pies nas wybral. Nie wierzylam w cos takiego dopoki mnie to nie spotkalo. Nasz ma tez 8 miesiecy!!!!! Hahaha.
Mielismy troche przejsc bo nasz syn dostal strasznej wysypki,lzawienia oczu i kataru. Wiec pies z powrotem do hodowcy na 2 tyg dopoki sprawa sie nie wyjasnila. Na szczescie to nie byla alergia na psa i jest juz z nami na dobre
Co do szkod wczoraj jak wrocilam z pracy to mi cala wykladzine ze schodow zerwal. Szkoda ze zdjecia nie cyknelam.
A ponizej zdjecie z dzis. I pomyslec ze ten grzeczniutki chlopczyk tak wszystko niszczy
Kurcze nie moge zalaczyc z telefonu. Sprobuje pozniej
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Yesenia
To ja &&&& trzymam zebysvie sobie pogadali na spokojnie i wszystko wyjasnili i ustalili :-):-*
Misiamonisia
No do torebki w sam raz i do lozka. Oba spia z nami w lozku miedzy mna a mezem zabierajac nam koldre :-)
To ja &&&& trzymam zebysvie sobie pogadali na spokojnie i wszystko wyjasnili i ustalili :-):-*
Misiamonisia
No do torebki w sam raz i do lozka. Oba spia z nami w lozku miedzy mna a mezem zabierajac nam koldre :-)
KasikP
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-)
rurka ale super :-) &&&&& żeby się udało i były bliźniaki
Drogie dziewczynki nie wiem co więcej napisać...dopadł mnie straszny szok szok szok
dziś powinnam dostać okres nie dostałam go wiec rano pojechałam na bete mój wynik to 224!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inofolic zadziałał testy sikane wychodzą mi negatywne !!!
Czyli jestem w ciąży?!?!
rurka ale super :-) &&&&& żeby się udało i były bliźniaki
Drogie dziewczynki nie wiem co więcej napisać...dopadł mnie straszny szok szok szok
dziś powinnam dostać okres nie dostałam go wiec rano pojechałam na bete mój wynik to 224!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inofolic zadziałał testy sikane wychodzą mi negatywne !!!
Czyli jestem w ciąży?!?!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
KasikP mowilam ze trzeba nadal mieć nadzieję ;*** suuuper. Baaardzo gratuluję ;**
reklama