reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasikp serdecznie ci gratuluję :-):-):-):-)
u mnie od dzisiaj rana problemy z pęcherzem :-:)-:)-( boli jak cholera!!! na szczęście mam kilka tabletek urofuraginum które już zażyłam :-):-) a to wszystko przez tą pogodę :-:)-:)-( dziś mój 17 dc, ostatnio czytam i czytam o tym jak rozpoznać dni płodne po śluzie, ale miesza już mi się w głowie :tak::tak::tak: kiedyś myślałam, że zajście w ciążę jest niezwykle proste = zmieniam zdanie :-:)-(
dziś w aptece zakupiłam kapsułki wiesiołka, może trochę "sobie" pomogę :-p;-);-)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl)

Starające się: 16

LIPIEC

majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
anula88 - @
yesenia - @

lalka - @

POCZEKALNIA
,jołasia

Ostatnia edycja:
Witam kochane:)

Kasik gratuluje:) moge cie wpisac na liste zafasalkowanych?

Prosilabym anulke,yesenia, majdaczek,lalka o kolejne daty @ zeby wpisac na liste:) no mam nadzije ze kolejne dziewczyny odpadna ze staraczek:p

Dziewczyny przepraszam ale wiem ze ktoras z Was pisala zeby wpisac na liste zafasolkowanych ale wekeend mialam zabiegany , na szybko liste wklejam i ide nyny bo oczy sie kleja niemam sil wertowac stron, jak moze to na priw poprosze bo pozniej naprawde ciezko mi znalesc dane do listy;/ dziekuje z gory:)

Anula
Przykro mi z powodu @... ja juz zaczynam drzec bo dni plodne sie zblizaja a ja sie boje nadejscia maly... juz ostatnio z mezem rozmawialam ze szkoda ze zajscia w ciaze nie da sie regulowac guziczkiem...

Kupilam dzisiaj basen nlodemu i moczy jajka 3 h :-) a ja sie relaksuje na lezaczku przy radlerze :-D

Anula przykro mi;(
Ja musze dzis kupic test zeby jutro zrobic. Moze akurat bo moze nie musze ba wizyte jechac do histeroskopii. A jak nie to powtorka w srode. Choc dla mnoe jak cos ma wyjsc to wyjdzie jutro jak nie to raczej czekam na @

reklama
Malena jedziemy na tym samym wozku ja tez mam 17dc i znowu zaczynam fisiowac :(
moje temperaturki takie dziwne wiec dzisiaj przegladalam rozne wykresy zeby znalezc podobne ciazowe :( :( :cool::cool:

wiem wiem glupie to ale mnie jakos to uspokaja :) lubie w takich stronach grzebac :)
albo przegladam stare posty sprzed 8 lat jak staralam sie o drugie dziecko :) hehe smiesznie jest tak popatrzyc jak to kiedys wygladalo i zobaczyc ze mimo uplywu tyle lat wygladalo podobnie :) swirowania te same ;)

Do góry