reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasikp serdecznie ci gratuluję :-):-):-):-)
u mnie od dzisiaj rana problemy z pęcherzem :-:)-:)-( boli jak cholera!!! na szczęście mam kilka tabletek urofuraginum które już zażyłam :-):-) a to wszystko przez tą pogodę :-:)-:)-( dziś mój 17 dc, ostatnio czytam i czytam o tym jak rozpoznać dni płodne po śluzie, ale miesza już mi się w głowie :tak::tak::tak: kiedyś myślałam, że zajście w ciążę jest niezwykle proste = zmieniam zdanie :-:)-(
dziś w aptece zakupiłam kapsułki wiesiołka, może trochę "sobie" pomogę :-p;-);-)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl)

Starające się: 16

LIPIEC

majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
anula88 - @
yesenia - @

lalka - @

POCZEKALNIA
,jołasia

Ostatnia edycja:
Witam kochane:)

Kasik gratuluje:) moge cie wpisac na liste zafasalkowanych?

Prosilabym anulke,yesenia, majdaczek,lalka o kolejne daty @ zeby wpisac na liste:) no mam nadzije ze kolejne dziewczyny odpadna ze staraczek:p

Dziewczyny przepraszam ale wiem ze ktoras z Was pisala zeby wpisac na liste zafasolkowanych ale wekeend mialam zabiegany , na szybko liste wklejam i ide nyny bo oczy sie kleja niemam sil wertowac stron, jak moze to na priw poprosze bo pozniej naprawde ciezko mi znalesc dane do listy;/ dziekuje z gory:)

Anula
Przykro mi z powodu @... ja juz zaczynam drzec bo dni plodne sie zblizaja a ja sie boje nadejscia maly... juz ostatnio z mezem rozmawialam ze szkoda ze zajscia w ciaze nie da sie regulowac guziczkiem...

Kupilam dzisiaj basen nlodemu i moczy jajka 3 h :-) a ja sie relaksuje na lezaczku przy radlerze :-D

Anula przykro mi;(
Ja musze dzis kupic test zeby jutro zrobic. Moze akurat bo moze nie musze ba wizyte jechac do histeroskopii. A jak nie to powtorka w srode. Choc dla mnoe jak cos ma wyjsc to wyjdzie jutro jak nie to raczej czekam na @

reklama
Malena jedziemy na tym samym wozku ja tez mam 17dc i znowu zaczynam fisiowac :(
moje temperaturki takie dziwne wiec dzisiaj przegladalam rozne wykresy zeby znalezc podobne ciazowe :( :( :cool::cool:

wiem wiem glupie to ale mnie jakos to uspokaja :) lubie w takich stronach grzebac :)
albo przegladam stare posty sprzed 8 lat jak staralam sie o drugie dziecko :) hehe smiesznie jest tak popatrzyc jak to kiedys wygladalo i zobaczyc ze mimo uplywu tyle lat wygladalo podobnie :) swirowania te same ;)

Do góry