reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula ale dzisiaj jest niedziela :) 2 dni to juz duza roznica :) trzymam kciuki :) bardzo ladny wysyp ciezarowek w tym miesiacu moze tez dolaczysz :)

Babydust a chętnie chętnie ...
Na wsi jestem u syneczka, wracam wieczorem wiec nie dam rady .... ale jutro zakupie jakby co ;-)

Gochson brzusio extra klasa ;-)

Rurka wow ! I oby tak zostalo ;-) czekamy na kolejna wizyte twa ....

Yesenia jak samopoczucie? Mam nadzieje ze lepiej .... oby wszystko sie poukladalo. ... ja tam sie napinalam i wyluzowslam dla dobra nas wszystkich ....

Mona Przepraszam ze zapytam,a ty nie masz przypadkiem dziesiątka z kwietnia 2007 ?

Nie nie mam Anula:-)

Ale jestem zła muszę zostać do jutra :-( a już się cieszyłam że wyjde dzisiaj , muszę wziaść jakiś lek jeszcze

KasikP - siekańce nie musza wychodzić od razu beta to beta, siekaniec może oszukać a beta już nie ;-), będziesz powtarzać będę?
No i gratuluje!!!!

Rurka, Kasik - gratulacje dziewczynki!! Czy wy będziecie marcówkami czy już kwiecień?

Gosia - jeszcze 16 to go :-D patrząc po rozmiarach mojego brzucha :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Drogie dziewczynki dziękuję za gratulacje:-)
szok jeszcze mnie nie opuścił :szok::szok:
milion myśli na minute mąż oszalał ze szczęścia:-D:-D
baby brałam inofolik jeden cykl a konkretnie od 7dc po 2 saszetki dziennie jedną rano drugą wieczorem:tak:
I jestem kolejnym dowodem na to że działa!!!!
Dziewczynki zostało mi 6 saszetek któraś chętna to podeśle wam !!!!! Dajcie znać !!!!
Gosiu betę jutro powtórzę żeby sprawdzić czy prawidłowo rośnie
Iwo mi termin wychodzi na 19 marca :-)
anula idź na betę a nie rób sikańców
Rany ale mam szok...:szok::szok:

reklama
Do góry