reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula ale dzisiaj jest niedziela :) 2 dni to juz duza roznica :) trzymam kciuki :) bardzo ladny wysyp ciezarowek w tym miesiacu moze tez dolaczysz :)

Babydust a chętnie chętnie ...
Na wsi jestem u syneczka, wracam wieczorem wiec nie dam rady .... ale jutro zakupie jakby co ;-)

Gochson brzusio extra klasa ;-)

Rurka wow ! I oby tak zostalo ;-) czekamy na kolejna wizyte twa ....

Yesenia jak samopoczucie? Mam nadzieje ze lepiej .... oby wszystko sie poukladalo. ... ja tam sie napinalam i wyluzowslam dla dobra nas wszystkich ....

Mona Przepraszam ze zapytam,a ty nie masz przypadkiem dziesiątka z kwietnia 2007 ?

Nie nie mam Anula:-)

Ale jestem zła muszę zostać do jutra :-( a już się cieszyłam że wyjde dzisiaj , muszę wziaść jakiś lek jeszcze

KasikP - siekańce nie musza wychodzić od razu beta to beta, siekaniec może oszukać a beta już nie ;-), będziesz powtarzać będę?
No i gratuluje!!!!

Rurka, Kasik - gratulacje dziewczynki!! Czy wy będziecie marcówkami czy już kwiecień?

Gosia - jeszcze 16 to go :-D patrząc po rozmiarach mojego brzucha :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Drogie dziewczynki dziękuję za gratulacje:-)
szok jeszcze mnie nie opuścił :szok::szok:
milion myśli na minute mąż oszalał ze szczęścia:-D:-D
baby brałam inofolik jeden cykl a konkretnie od 7dc po 2 saszetki dziennie jedną rano drugą wieczorem:tak:
I jestem kolejnym dowodem na to że działa!!!!
Dziewczynki zostało mi 6 saszetek któraś chętna to podeśle wam !!!!! Dajcie znać !!!!
Gosiu betę jutro powtórzę żeby sprawdzić czy prawidłowo rośnie
Iwo mi termin wychodzi na 19 marca :-)
anula idź na betę a nie rób sikańców
Rany ale mam szok...:szok::szok:

reklama
Do góry